- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.821
E hadi canim inşallah ay kızımı uyutuyodum diye simdi gördüm benim 1 gün erken geldi gecen ay 3 gün gecikmişti inşallzh vücut gebeliğe hazırlanıyodur yaaBu ay 19 mart olmasi gerekirken 15 martta oldum. Umutlandirma simdi beni:) gerci erken ovu oldum korunmayi biraktim ilk aydan 4 gün erken geldi hep 28 günde olurdum
E hadi canim inşallah ay kızımı uyutuyodum diye simdi gördüm benim 1 gün erken geldi gecen ay 3 gün gecikmişti inşallzh vücut gebeliğe hazırlanıyodur yaa
Buarada uzaktan bi tanıdık 70 yasında adam cocukları olcakmıs esime diyorum adam 70 yasında bebekleri olcak bide bize bak ne beceriksiziz yahu
Bence ilacla alakalı degil korunmayı bırakmakla ay inşallah bu ay olur hayırlısıyla bu aksam misafir wardı bebek sewdim içim gitti ayy tarifsiz bi dıygu yaBunu bende duymustum. Hatta bugün de konusu gecti. Yalniz ben ilac kullanmiyodum normal yolla korunuyoduk bu farkedermi bilmiyorum. Ama hesaplarima göre 4 gün önce oldu. İnsallah gebelik hazirligidir. Aslinda hep duyardim bekarken etrafimdan adet düzensizlesti diyenlere büyüklerin yorumu rahim bebek istiyo olurdu.
Bence ilacla alakalı degil korunmayı bırakmakla ay inşallah bu ay olur hayırlısıyla bu aksam misafir wardı bebek sewdim içim gitti ayy tarifsiz bi dıygu ya
Aynen ya ben de dıydum helal dedim :) ama kafa rahat olunca hersey rahat oluyo biz cok stres yapıyoruz en kötüsü eslerede yansıtıp onları da etkiliyoruzErkekler öyleymis sperm her daim üretim devam eden bisi:) ama helal olsun dedeme ne yeyip ictiyse aynindan yedrmek lazim bizimkilere:)
Ayy ewlat baska bişey herkesten öte canından can oluyo Rabbim sana da isteyen herkese de bana da ikinciyi tattırsın inşallah bu arada agzından bal damlıyo:) hadi inşallah öyle olur da bu ay tuttururuz canım yaEvet bebek bambaska bisey ya. Sen bikere tatmissin ne güzel o duyguyu:) insallah bizede burdaki herkese nasip olur. Suan bi topikte okudum benim dedigimin aynisini yazmis biri. Doktorlar rahim bebek istiyo diyolar bu duruma diyo. Ortalama 3 aylik bi düzensizlesme sonunda hamile kalmislar sanirim okuyorum suan:)
Aynen ya ben de dıydum helal dedim :) ama kafa rahat olunca hersey rahat oluyo biz cok stres yapıyoruz en kötüsü eslerede yansıtıp onları da etkiliyoruz
Ayy ewlat baska bişey herkesten öte canından can oluyo Rabbim sana da isteyen herkese de bana da ikinciyi tattırsın inşallah bu arada agzından bal damlıyo:) hadi inşallah öyle olur da bu ay tuttururuz canım ya
Yo yo bak stres yapma biçok hormonu üreme hormonlarını da etkiliyomus ben bu ay inş daha sakin olmya calısscam buarada gec oldu canım ben kacar i.g:)
benim adet 30 gunde bır oluyor yanı adetler duzenli o zaman bu ay beraber takıp edelim insaallahHoşgeldin :) genelde adet bitiminden 3-4 gun sonra iki gunde bi ilişki öneriliyor canım. Benimde adetimin 3.gunu seninle ayni zamanlar gunümüzü takip ediceZ gibi gözüküyo :) kac gunde bi adet oluyorsun
hem testle ılgılı yardımcı olursun insallahbenim adet 30 gunde bır oluyor yanı adetler duzenli o zaman bu ay beraber takıp edelim insaallah
Edanin da 2 gün erken geldi:) edaaaa uyuyosun dimi canim bak güzel haberler var kanepecimden :)
Hatırlıyorsan benim test 1.20 çıkmıştı yok dedi dr aradan 5 gün geçti ve değer 61 oldu dr bile şaşırdı erken dönemde çıkmıyomuş bekle biraz sonra tekrarla testi canımDostlar benin taniyanlar hala adet yok gecikmenin 11.gunundeyimkist flandan korkuyorum ayni zamanda da test yapmaktan da korkuyorum cunku gecen hafta bugun kan testim 0.29 ckmisti. Bir haftada degismis olamaz herhalde demi
günaydın tatlımmmmCanimcimlarrrrrr günaydınnnnnnasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?