Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bu ay 19 mart olmasi gerekirken 15 martta oldum. Umutlandirma simdi beni:) gerci erken ovu oldum korunmayi biraktim ilk aydan 4 gün erken geldi hep 28 günde olurdum
E hadi canim inşallah ay kızımı uyutuyodum diye simdi gördüm benim 1 gün erken geldi gecen ay 3 gün gecikmişti inşallzh vücut gebeliğe hazırlanıyodur yaa

Buarada uzaktan bi tanıdık 70 yasında adam cocukları olcakmıs esime diyorum adam 70 yasında bebekleri olcak bide bize bak ne beceriksiziz yahu

Reactions: egc
E hadi canim inşallah ay kızımı uyutuyodum diye simdi gördüm benim 1 gün erken geldi gecen ay 3 gün gecikmişti inşallzh vücut gebeliğe hazırlanıyodur yaa

Bunu bende duymustum. Hatta bugün de konusu gecti. Yalniz ben ilac kullanmiyodum normal yolla korunuyoduk bu farkedermi bilmiyorum. Ama hesaplarima göre 4 gün önce oldu. İnsallah gebelik hazirligidir. Aslinda hep duyardim bekarken etrafimdan adet düzensizlesti diyenlere büyüklerin yorumu rahim bebek istiyo olurdu.

Bence ilacla alakalı degil korunmayı bırakmakla ay inşallah bu ay olur hayırlısıyla bu aksam misafir wardı bebek sewdim içim gitti ayy tarifsiz bi dıygu ya

Bence ilacla alakalı degil korunmayı bırakmakla ay inşallah bu ay olur hayırlısıyla bu aksam misafir wardı bebek sewdim içim gitti ayy tarifsiz bi dıygu ya

Evet bebek bambaska bisey ya. Sen bikere tatmissin ne güzel o duyguyu:) insallah bizede burdaki herkese nasip olur. Suan bi topikte okudum benim dedigimin aynisini yazmis biri. Doktorlar rahim bebek istiyo diyolar bu duruma diyo. Ortalama 3 aylik bi düzensizlesme sonunda hamile kalmislar sanirim okuyorum suan:)

Erkekler öyleymis sperm her daim üretim devam eden bisi:) ama helal olsun dedeme ne yeyip ictiyse aynindan yedrmek lazim bizimkilere:)
Aynen ya ben de dıydum helal dedim :) ama kafa rahat olunca hersey rahat oluyo biz cok stres yapıyoruz en kötüsü eslerede yansıtıp onları da etkiliyoruz

Ayy ewlat baska bişey herkesten öte canından can oluyo Rabbim sana da isteyen herkese de bana da ikinciyi tattırsın inşallah bu arada agzından bal damlıyo:) hadi inşallah öyle olur da bu ay tuttururuz canım ya

Reactions: egc
Aynen ya ben de dıydum helal dedim :) ama kafa rahat olunca hersey rahat oluyo biz cok stres yapıyoruz en kötüsü eslerede yansıtıp onları da etkiliyoruz

Suan okuyorum hala bicok kisi dedigin gibi hamis kalmis. Güya bu ay stressiz geccekti yine umutlandim bak:) insallah hayirlisiyla olur

Ayy ewlat baska bişey herkesten öte canından can oluyo Rabbim sana da isteyen herkese de bana da ikinciyi tattırsın inşallah bu arada agzından bal damlıyo:) hadi inşallah öyle olur da bu ay tuttururuz canım ya

Aminn insallah. Bak resim atcam sayfayi okudukca heycan yaptim:) herkese umut olsun atiyim da fotosunu

Eklentiler

• image.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 80
Yo yo bak stres yapma biçok hormonu üreme hormonlarını da etkiliyomus ben bu ay inş daha sakin olmya calısscam buarada gec oldu canım ben kacar i.g:)

Dostlar benin taniyanlar hala adet yok gecikmenin 11.gunundeyim kist flandan korkuyorum ayni zamanda da test yapmaktan da korkuyorum cunku gecen hafta bugun kan testim 0.29 ckmisti. Bir haftada degismis olamaz herhalde demi
Hatırlıyorsan benim test 1.20 çıkmıştı yok dedi dr aradan 5 gün geçti ve değer 61 oldu dr bile şaşırdı erken dönemde çıkmıyomuş bekle biraz sonra tekrarla testi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…