- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #1.841
Kızçeler günaydın hava miss gibi insanın içi kıpır kıpır oluyo :))
evet yaaaa hıc calısasım gelmıyo bu havalarda benım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızçeler günaydın hava miss gibi insanın içi kıpır kıpır oluyo :))
Kızlar aranizda adeti erken gelen warmı korunmayı biraktıktan sonra erken gelince adet sonraki ay gebe kalan cok oluyomus hatta yakın tarihte bi alrabayada sahit oldum 4 gün erken helmişti adeti sonraki ay hamile kaldı
Bu ay 19 mart olmasi gerekirken 15 martta oldum. Umutlandirma simdi beni:) gerci erken ovu oldum korunmayi biraktim ilk aydan 4 gün erken geldi hep 28 günde olurdum
Bunu bende duymustum. Hatta bugün de konusu gecti. Yalniz ben ilac kullanmiyodum normal yolla korunuyoduk bu farkedermi bilmiyorum. Ama hesaplarima göre 4 gün önce oldu. İnsallah gebelik hazirligidir. Aslinda hep duyardim bekarken etrafimdan adet düzensizlesti diyenlere büyüklerin yorumu rahim bebek istiyo olurdu.
Erkekler öyleymis sperm her daim üretim devam eden bisi:) ama helal olsun dedeme ne yeyip ictiyse aynindan yedrmek lazim bizimkilere:)
Aynen ya ben de dıydum helal dedim :) ama kafa rahat olunca hersey rahat oluyo biz cok stres yapıyoruz en kötüsü eslerede yansıtıp onları da etkiliyoruz
Suan okuyorum hala bicok kisi dedigin gibi hamis kalmis. Güya bu ay stressiz geccekti yine umutlandim bak:) insallah hayirlisiyla olur
Canimcimlarrrrrr günaydınnnnn nasılsınız
evet yaaaa hıc calısasım gelmıyo bu havalarda benım
kızlar hormon testi yaptırmak ve yumurtalıkları kontrol ettirmek için hastaneye regl dönemındemı gitmek gerekiyor
Sebnemcigim dun doktora gttim ultrasonda bakti kistin yok temiz dedi endometriumda normal ama kalnlasmams daha dedi haliyle gebelikte yok kan testi de yine negatif cikti. Sokturucu vereyim dedi icimdenden bir ses kullanma dio bana o yuzden almadm kullanmicam dogal yolla olayim adeti olacaksamda..iste bugun sat a gore 47.gunumdeyim adetten de 12.gun gecikmem. Hala bse yok bugun...gogus agrimda yok..beyaz akntim var kokusuz ve kasklarim ince ince szlio bide mide yanmam var enfeksiyon yokmus..benim durumumda olan hic yok mu yaaHatırlıyorsan benim test 1.20 çıkmıştı yok dedi dr aradan 5 gün geçti ve değer 61 oldu dr bile şaşırdı erken dönemde çıkmıyomuş bekle biraz sonra tekrarla testi canım
normalde böyle geçikme oluyormuyduSebnemcigim dun doktora gttim ultrasonda bakti kistin yok temiz dedi endometriumda normal ama kalnlasmams daha dedi haliyle gebelikte yok kan testi de yine negatif cikti. Sokturucu vereyim dedi icimdenden bir ses kullanma dio bana o yuzden almadm kullanmicam dogal yolla olayim adeti olacaksamda..iste bugun sat a gore 47.gunumdeyim adetten de 12.gun gecikmem. Hala bse yok bugun...gogus agrimda yok..beyaz akntim var kokusuz ve kasklarim ince ince szlio bide mide yanmam var enfeksiyon yokmus..benim durumumda olan hic yok mu yaa
Bukadar olmuodu bir iki gun sarkardi zaten 30-35 gune bir oluorumN
normalde böyle geçikme oluyormuydu
gecikme olur muydu canım sen de bu kadar .?Sebnemcigim dun doktora gttim ultrasonda bakti kistin yok temiz dedi endometriumda normal ama kalnlasmams daha dedi haliyle gebelikte yok kan testi de yine negatif cikti. Sokturucu vereyim dedi icimdenden bir ses kullanma dio bana o yuzden almadm kullanmicam dogal yolla olayim adeti olacaksamda..iste bugun sat a gore 47.gunumdeyim adetten de 12.gun gecikmem. Hala bse yok bugun...gogus agrimda yok..beyaz akntim var kokusuz ve kasklarim ince ince szlio bide mide yanmam var enfeksiyon yokmus..benim durumumda olan hic yok mu yaa
aldım sorunun cevabınıBukadar olmuodu bir iki gun sarkardi zaten 30-35 gune bir oluorum
Ben varım tatlım. korunmadan önce regl tarıhım bır veya ıkı gun atardı. korunmayı bıraktıktan sonra mesela geçen ay tam 37 günde oldu. bat tan 8 gun sonra oldu canım. bugunde 36. günümdeyım. halen olmadım ne kasık agrısı var ne göğüste hassasiyet ne başka bişey . batım 24 marttı. geçen aya göre 8 gün sonrası martın 31 veya nisan 1 gibi kırmızıları beklıyorum. çünkü hiç hamıle gıbı hıssetmıyorum canım tam 41 veya 42 gun geçmiş olacak. doktora gıtmeyı düşünüyorumda ne zamn gıdeyım bilemedim. sana adet gununde gel felan dedı mıSebnemcigim dun doktora gttim ultrasonda bakti kistin yok temiz dedi endometriumda normal ama kalnlasmams daha dedi haliyle gebelikte yok kan testi de yine negatif cikti. Sokturucu vereyim dedi icimdenden bir ses kullanma dio bana o yuzden almadm kullanmicam dogal yolla olayim adeti olacaksamda..iste bugun sat a gore 47.gunumdeyim adetten de 12.gun gecikmem. Hala bse yok bugun...gogus agrimda yok..beyaz akntim var kokusuz ve kasklarim ince ince szlio bide mide yanmam var enfeksiyon yokmus..benim durumumda olan hic yok mu yaa
ay evet gec okudum ama. umut etsek mı napsak . 2 gunde sayılır mı erken ıcın
inşallah canım tabi stres kaynaklı da cok hatun var ama onlardan olmayalım1 gün bile sayiliyomus canim:) bu tezi onaylayan birsürü hatun var dün gece baya okudum. İnsallah onlardan oluruz:)
Benim dger adetim 17 nisan gibi flan olmasi gerekiyor tahmini gun olarak sayarsak ama daha bu ayi oolmadm hala belirti yok adetle ilgili..bir hafta daha beklicem hala olmasam başka doktora gdecegm..cok bse demedi fazla guvenmedimdeBen varım tatlım. korunmadan önce regl tarıhım bır veya ıkı gun atardı. korunmayı bıraktıktan sonra mesela geçen ay tam 37 günde oldu. bat tan 8 gun sonra oldu canım. bugunde 36. günümdeyım. halen olmadım ne kasık agrısı var ne göğüste hassasiyet ne başka bişey . batım 24 marttı. geçen aya göre 8 gün sonrası martın 31 veya nisan 1 gibi kırmızıları beklıyorum. çünkü hiç hamıle gıbı hıssetmıyorum canım tam 41 veya 42 gun geçmiş olacak. doktora gıtmeyı düşünüyorumda ne zamn gıdeyım bilemedim. sana adet gununde gel felan dedı mı
evet canım 24 saat ıcınde yumurtlayacaksın teste göre . aksamı değerlendir bence.Kizlar yardimci olurmusunuz ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim adetim 33 34 gunde bir oluyor son 3 aydir adetim bittikten sonra teste basladim 21. Gun bugun bu testi yaptim ilk defa bu kadar koyu cikti hep silik silik cikiyordu sizce yumurtluyomuyum . Akintimda var kasik agrimda bi kac gündür var . Yardimci olur musunuz
Sağol canim cevapladigin icin pekk sadece bugun mu yoksa iki uc gun arka arkaya degerlendirmek daha mi sansi arttırır[/QUOTE][SağolE="edahazalozer, post: 40162064, member: 651224"]evet canım 24 saat ıcınde yumurtlayacaksın teste göre . aksamı değerlendir bence.