• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar aranizda adeti erken gelen warmı korunmayı biraktıktan sonra erken gelince adet sonraki ay gebe kalan cok oluyomus hatta yakın tarihte bi alrabayada sahit oldum 4 gün erken helmişti adeti sonraki ay hamile kaldı

şaka gibi ocak ayında 3 gün gecikti bu ayda 4 gün erken geldi şaşırdım ama ben heyecan yapmaycaktım beklemeyecektim ne oldu şimdi :/

Bu ay 19 mart olmasi gerekirken 15 martta oldum. Umutlandirma simdi beni:) gerci erken ovu oldum korunmayi biraktim ilk aydan 4 gün erken geldi hep 28 günde olurdum

aynı durumdayız haydi hayrılısı bakalım

Bunu bende duymustum. Hatta bugün de konusu gecti. Yalniz ben ilac kullanmiyodum normal yolla korunuyoduk bu farkedermi bilmiyorum. Ama hesaplarima göre 4 gün önce oldu. İnsallah gebelik hazirligidir. Aslinda hep duyardim bekarken etrafimdan adet düzensizlesti diyenlere büyüklerin yorumu rahim bebek istiyo olurdu.

bebek hazırlığı olmasını temenni ediyorum :) daha önce hiö duymamıştır. ben ve vücudum bebek istiyoruz belliki :P

Erkekler öyleymis sperm her daim üretim devam eden bisi:) ama helal olsun dedeme ne yeyip ictiyse aynindan yedrmek lazim bizimkilere:)

aynen tarif alalım :)) ne yapmış 70 yaşındaki dede yahuuu

Aynen ya ben de dıydum helal dedim :) ama kafa rahat olunca hersey rahat oluyo biz cok stres yapıyoruz en kötüsü eslerede yansıtıp onları da etkiliyoruz

helal olsun valla bizim kafamız rahat olamıyorki ben eşime 12 . gün 14. gün diye anlatmadım etkilenmesin diye dün akşam 12. gündü çok yorgunum diyince anltamak zorunda kaldım sen niye bana böyle anlatmıyorsun diyo şimdi kafada hep düşünce olacak acaba acaba diye:/

Suan okuyorum hala bicok kisi dedigin gibi hamis kalmis. Güya bu ay stressiz geccekti yine umutlandim bak:) insallah hayirlisiyla olur

bizde hamiş kalacagız inşallah bu ay bizim gruptan cok ümitliyim :)))

Canimcimlarrrrrr günaydınnnnn :KK3: nasılsınız

günaydın canım benim :)

evet yaaaa hıc calısasım gelmıyo bu havalarda benım :KK48:

benimde kışın soğuk evde oturayım yazın sıcak denize gideyim bayılıyorum :) bence kadınların emeklilik yaşı düşmeli :)

Hatırlıyorsan benim test 1.20 çıkmıştı yok dedi dr aradan 5 gün geçti ve değer 61 oldu dr bile şaşırdı erken dönemde çıkmıyomuş bekle biraz sonra tekrarla testi canım
Sebnemcigim dun doktora gttim ultrasonda bakti kistin yok temiz dedi endometriumda normal ama kalnlasmams daha dedi haliyle gebelikte yok kan testi de yine negatif cikti. Sokturucu vereyim dedi icimdenden bir ses kullanma dio bana o yuzden almadm kullanmicam dogal yolla olayim adeti olacaksamda..iste bugun sat a gore 47.gunumdeyim adetten de 12.gun gecikmem. Hala bse yok bugun...gogus agrimda yok..beyaz akntim var kokusuz ve kasklarim ince ince szlio bide mide yanmam var enfeksiyon yokmus..benim durumumda olan hic yok mu yaa:cry:

N
Sebnemcigim dun doktora gttim ultrasonda bakti kistin yok temiz dedi endometriumda normal ama kalnlasmams daha dedi haliyle gebelikte yok kan testi de yine negatif cikti. Sokturucu vereyim dedi icimdenden bir ses kullanma dio bana o yuzden almadm kullanmicam dogal yolla olayim adeti olacaksamda..iste bugun sat a gore 47.gunumdeyim adetten de 12.gun gecikmem. Hala bse yok bugun...gogus agrimda yok..beyaz akntim var kokusuz ve kasklarim ince ince szlio bide mide yanmam var enfeksiyon yokmus..benim durumumda olan hic yok mu yaa:cry:
normalde böyle geçikme oluyormuydu

gecikme olur muydu canım sen de bu kadar .?

Ben varım tatlım. korunmadan önce regl tarıhım bır veya ıkı gun atardı. korunmayı bıraktıktan sonra mesela geçen ay tam 37 günde oldu. bat tan 8 gun sonra oldu canım. bugunde 36. günümdeyım. halen olmadım ne kasık agrısı var ne göğüste hassasiyet ne başka bişey . batım 24 marttı. geçen aya göre 8 gün sonrası martın 31 veya nisan 1 gibi kırmızıları beklıyorum. çünkü hiç hamıle gıbı hıssetmıyorum canım :KK43: tam 41 veya 42 gun geçmiş olacak. doktora gıtmeyı düşünüyorumda ne zamn gıdeyım bilemedim. sana adet gununde gel felan dedı mı

Kizlar yardimci olurmusunuz ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim adetim 33 34 gunde bir oluyor son 3 aydir adetim bittikten sonra teste basladim 21. Gun bugun bu testi yaptim ilk defa bu kadar koyu cikti hep silik silik cikiyordu sizce yumurtluyomuyum . Akintimda var kasik agrimda bi kac gündür var . Yardimci olur musunuz

Eklentiler

• 20150326_110955.jpg
    20150326_110955.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 91
Ben varım tatlım. korunmadan önce regl tarıhım bır veya ıkı gun atardı. korunmayı bıraktıktan sonra mesela geçen ay tam 37 günde oldu. bat tan 8 gun sonra oldu canım. bugunde 36. günümdeyım. halen olmadım ne kasık agrısı var ne göğüste hassasiyet ne başka bişey . batım 24 marttı. geçen aya göre 8 gün sonrası martın 31 veya nisan 1 gibi kırmızıları beklıyorum. çünkü hiç hamıle gıbı hıssetmıyorum canım :KK43: tam 41 veya 42 gun geçmiş olacak. doktora gıtmeyı düşünüyorumda ne zamn gıdeyım bilemedim. sana adet gununde gel felan dedı mı
Benim dger adetim 17 nisan gibi flan olmasi gerekiyor tahmini gun olarak sayarsak ama daha bu ayi oolmadm hala belirti yok adetle ilgili..bir hafta daha beklicem hala olmasam başka doktora gdecegm..cok bse demedi fazla guvenmedimde

Kizlar yardimci olurmusunuz ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladim adetim 33 34 gunde bir oluyor son 3 aydir adetim bittikten sonra teste basladim 21. Gun bugun bu testi yaptim ilk defa bu kadar koyu cikti hep silik silik cikiyordu sizce yumurtluyomuyum . Akintimda var kasik agrimda bi kac gündür var . Yardimci olur musunuz
evet canım 24 saat ıcınde yumurtlayacaksın teste göre . aksamı değerlendir bence. :21:

[SağolE="edahazalozer, post: 40162064, member: 651224"]evet canım 24 saat ıcınde yumurtlayacaksın teste göre . aksamı değerlendir bence. :21:[/QUOTE]
Sağol canim cevapladigin icin pekk sadece bugun mu yoksa iki uc gun arka arkaya degerlendirmek daha mi sansi arttırır

kızlar kocayla uğraşırken benim prolaktin hormonu sen fırla ol 37 ....anam bi üzüldüm sormayın yamalı don gibi bi tarafını dikiyosun öbür taraf gidiyo ....doktor eşimin sperm sonuclarına kendini toparlamış biraz gibi gözüküyo dedi .....bana ilaç verdi dostinex verdi 5 günde 1 tane yiyecekmişim kıymetli ilaçtan :KK70: bide dediki adet bitiminden 2-3 gün sonra gel rahim filmi çekelim sordum anestezili 300 liraymış çok tırsıyorum ama el mahkum artık 6 nisan a denk geliyo kaçış yok .....

[SağolE="edahazalozer, post: 40162064, member: 651224"]evet canım 24 saat ıcınde yumurtlayacaksın teste göre . aksamı değerlendir bence. :21:
Sağol canim cevapladigin icin pekk sadece bugun mu yoksa iki uc gun arka arkaya degerlendirmek daha mi sansi arttırır[/QUOTE]
canım bugünü kesin değerlendir. eğer eşinde sperm sorunu yoksa yarınıda değerlendirebilirsin. sonra gün aşırı deneyin 1 hafta.

Back