- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.641
ben adetim bitince gidicem eyübe dua etmek için bakıyım o zaman oralara canımIsianbuldaysaniz fatih yada eyup sultanin oralarda bulabilirsiniz normal sisede satilio
Ewwt onemli olan niyet ama zemzemde yani tartisilmaz bi su tilsimi.ordadir belki. Ha eger zemzem bulamazsaniz halis niyetle abdestli bi sekilde kibleye donup temiz bir suya yazilmis oln ayetlerin suyunu icersen Rabbim yinede sebep.eder kime yazdircaksiniz buarada ben dinkulturu ogrtmeniyim ben yazicam insaynen canım önemli olan niyet hersey dua üzerine okumaktan zarar gelmez bi denicem ben adetim bitince inşallah hayırlı olurr
hoşgeldin canım. kader arkadaşımMerhaba kızlar bizimde ikinci ayımız çalışmalara başlayalı, geçen ay nasip olmadı bu ay bende ovulasyon testi ile çalışmaya devam ediyorum bakalım hayırlısı... beklenen adet tarihim 6 nisan... ovulasyon testini ilk başlarda sabah yapıyordum sonra öğrendim sabah idrarı ile olmaması lazımmış ama ben sabah yaparken çift çizgiyi yakaladım ve zaman olarakta erkendi (10.gün) şu ana kadar hala teste devam ediyorum ama bir daha çift çizgi göremedim diğeri doğru çıkmış olabilir mi ondanda emin olamadım akışına bıraktım bakalım bugün 15. gün... hayırlısı inşallah... bu arada gün aşırı çalışmalar devam ediyorİnşallah isteyen herkesin en hayırlı zamanda hayırlı evlatları olur :)
hoşbuldum :)) ay inşallah beraber hamile kalalım hayırlısı ilehoşgeldin canım. kader arkadaşımbenimde 2. ayım bat tarihimde 8-9 nisan . hadi hayırlısı . aynen bende gün aşırı çalışıyorum.
Ewwt onemli olan niyet ama zemzemde yani tartisilmaz bi su tilsimi.ordadir belki. Ha eger zemzem bulamazsaniz halis niyetle abdestli bi sekilde kibleye donup temiz bir suya yazilmis oln ayetlerin suyunu icersen Rabbim yinede sebep.eder kime yazdircaksiniz buarada ben dinkulturu ogrtmeniyim ben yazicam ins
Arapcan warsa neden olmasin canim yazabilirsin tabiki sen turkcesini yani mealini anlamissin galiba ayetin arapcasini yazip icmen lazimkendimiz yazsak olmaz mı canım ? bilir kişi mi yazması lazım duayı kagıda
Hoşgeldin canım. Evet sabah idrarıyla yapılmıyor. Ama belki de senin yaptığın testle aynı güne denk gelmiş olabilir. Kaç gün aralıklarla regl oluyorsun peki ? Erken yumurtlamışta olabilirsin ya da daha yumurtlamana süre de olabilir.Merhaba kızlar bizimde ikinci ayımız çalışmalara başlayalı, geçen ay nasip olmadı bu ay bende ovulasyon testi ile çalışmaya devam ediyorum bakalım hayırlısı... beklenen adet tarihim 6 nisan... ovulasyon testini ilk başlarda sabah yapıyordum sonra öğrendim sabah idrarı ile olmaması lazımmış ama ben sabah yaparken çift çizgiyi yakaladım ve zaman olarakta erkendi (10.gün) şu ana kadar hala teste devam ediyorum ama bir daha çift çizgi göremedim diğeri doğru çıkmış olabilir mi ondanda emin olamadım akışına bıraktım bakalım bugün 15. gün... hayırlısı inşallah... bu arada gün aşırı çalışmalar devam ediyorİnşallah isteyen herkesin en hayırlı zamanda hayırlı evlatları olur :)
Arapcan warsa neden olmasin canim yazabilirsin tabiki sen turkcesini yani mealini anlamissin galiba ayetin arapcasini yazip icmen lazim
Himm hic yaninda yakininda nebiim ilahiyat dinkulturu imamhatip lise bile olur bilen biri yada yokmu yazdirabilecegin bi hoca yada..yaa arapca bilmiyorum benhay allah ya
Himm hic yaninda yakininda nebiim ilahiyat dinkulturu imamhatip lise bile olur bilen biri yada yokmu yazdirabilecegin bi hoca yada..
ozaman soyle yap persomen kagitari oluyo ya abdestini al basini felan ort ayetin ustunden gecerek yaz Rabbimden ve onun yuce ayetinden medet umuyorsun sonucta Rabbim kabul eder insHimm hic yaninda yakininda nebiim ilahiyat dinkulturu imamhatip lise bile olur bilen biri yada yokmu yazdirabilecegin bi hoca yada..
Pilot kalemle yada murekkebi akan bi kalemle yaz canim ki aksinya canım varda sımdı cocuk ıstedıgımızı kımse bılmıyo sımdı bırıne bunu yazarmısın desem laf olcak hem işte cocuk olmuyoda bilmem ne diye daha 7 aylık evlıyım milletin agzına laf olurum bizim buralarda oyle hemen yayılıyo laf . ben yazmaya calıssam yazılısına bakıp yıne mı olmaz canım
bekleyip göreceğiz bakalım.. ortalama 27 günde bir adet oluyorum, adetlerim 6-7 gün arasında sürüyor ama son günler çok az tabi...Hoşgeldin canım. Evet sabah idrarıyla yapılmıyor. Ama belki de senin yaptığın testle aynı güne denk gelmiş olabilir. Kaç gün aralıklarla regl oluyorsun peki ? Erken yumurtlamışta olabilirsin ya da daha yumurtlamana süre de olabilir.
ozaman soyle yap persomen kagitari oluyo ya abdestini al basini felan ort ayetin ustunden gecerek yaz Rabbimden ve onun yuce ayetinden medet umuyorsun sonucta Rabbim kabul eder ins
Adetim bitsin yazinca foto atarim suan yazamam cunku ozaman bakar kendininkiyle harekeri duraklari eksikmi diye karsilastirirsinPilot kalemle yada murekkebi akan bi kalemle yaz canim ki aksin
Canım bişey danışıcam sana bende bu ay fatıma ana eli otu denicem o otada meryem süresi okunması gerekiyomuş ben arapça bilmiyorum ama türkçe mealinden okusam olurmu yoksa bi hocayamı okutsam acabaAdetim bitsin yazinca foto atarim suan yazamam cunku ozaman bakar kendininkiyle harekeri duraklari eksikmi diye karsilastirirsin
rica ederim canim ne demek ben bakarak yazicam ama sen de kopya ederek yazarsan eksiksiz yazarsin insaAllah cunku arapcada bi hareke bile degisse cok farkli anlamlara cikiyo Allah korusunTamam canım cok Sağol ya bilen bir Kışı olması ne guzel aramızda sen demeseydin böyle oldugunu bilmiyordum ben :)
rica ederim canim ne demek ben bakarak yazicam ama sen de kopya ederek yazarsan eksiksiz yazarsin insaAllah cunku arapcada bi hareke bile degisse cok farkli anlamlara cikiyo Allah korusun
ben hic denemedim onu ama soyle diyim Kurani kerim arapca olarak inmis oyuzden arapca okunmasi lazim ama kendi diimzde Rabbim ne demis burda diye mealini okuyabilirsin tabiiki ama asil ibadet amacli arapca okunmasi lazim canim annen biliyosa yada baska bilen warsa onlar okusun arapcasindanCanım bişey danışıcam sana bende bu ay fatıma ana eli otu denicem o otada meryem süresi okunması gerekiyomuş ben arapça bilmiyorum ama türkçe mealinden okusam olurmu yoksa bi
hocayamı okutsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?