- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #1.461
Prenses benim teste bakmadın mı daha
KESKe bende böyle çizgiyi görebilsem hic umudum yok kesin Yarin adet olurum senin daha Gününe var koyulaşır bende günden güne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prenses benim teste bakmadın mı daha
Ya sebnemcgim testlerden sogudum inanir misin teslerimde hep sonradan olusan ikinci silik czgi ckti cok umitlenmistim kan testim negatif cikio en son sali silik czgi gibi bse ckti carsamba kan testi yaptrdm negatif o ogunden beri test flan yapmıyorum bide ilginctr onceden adet belirtilerim olurdu bu ay oda yokTest yap testttt :)
Prenses senin en son yaptigin idrar testin naslKESKe bende böyle çizgiyi görebilsem hic umudum yok kesin Yarin adet olurum senin daha Gününe var koyulaşır bende günden güne
Zaten inşallah gebe kalayımda benden kurtulun yakanıza yapıştım yahu :)KESKe bende böyle çizgiyi görebilsem hic umudum yok kesin Yarin adet olurum senin daha Gününe var koyulaşır bende günden güne
Yaa benim eda ve yakamoz la ayni zamanda olmam gerekiodu onların adeti bile bitti ben hala olacagmYarin sabah bidaha yap bakalım eğer adet olmazsan canım. Benimde gunum Yarin bende sabahtan test yapcam bakalım gece adet flan olmassamm
Valla benimde öyle perşembe negatif çıktı şimdide testler böyle anlamadım gitti bu ayda adet olursam test yapmam bıktım yawYa sebnemcgim testlerden sogudum inanir misin teslerimde hep sonradan olusan ikinci silik czgi ckti cok umitlenmistim kan testim negatif cikio en son sali silik czgi gibi bse ckti carsamba kan testi yaptrdm negatif o ogunden beri test flan yapmıyorum bide ilginctr onceden adet belirtilerim olurdu bu ay oda yok
Ama sanirim senin bat in daha gelmedi sakn umitszlige kapilma canmValla benimde öyle perşembe negatif çıktı şimdide testler böyle anlamadım gitti bu ayda adet olursam test yapmam bıktım yaw
Ben iyice taktım hiç belirti hissetmezken bugün testte ikinci çizgiyi görünce kasıklarım ağrımaya başladı psikolojik vallahiAma sanirim senin bat in daha gelmedi sakn umitszlige kapilma canm
Prenses senin en son yaptigin idrar testin nasl
Prenses senin en son yaptigin idrar testin nasl
Aynen kendini dinleme sakn bat gunune kadar bekle hatta yerinde olsam idrar testi bile yapmam günun gelince yap testiBen iyice taktım hiç belirti hissetmezken bugün testte ikinci çizgiyi görünce kasıklarım ağrımaya başladı psikolojik vallahi
çatlamış gibi gözüküyor hadi gözün aydınMerak ettim yaptinmi bugün. sonuç nasıl
salı gününden bugüne iice kırmızı olmuştur 2. cizgi adet olursan da üzülme demekki çocuğunuz olabiliyor da tutunamamıştır yavrucakBoyleydi canım Salı gunu yapmiştim en son
salı gününden bugüne iice kırmızı olmuştur 2. cizgi adet olursan da üzülme demekki çocuğunuz olabiliyor da tutunamamıştır yavrucak
Boyleydi canım Salı gunu yapmişti
Yarin hadi insallah guzel haberlerini duyarz :)Gunum Yarin benim bakalım adet ağrım falan yok
göğüsağrısı devam ediyor muGunum Yarin benim bakalım adet ağrım falan yok
göğüsağrısı devam ediyor mu
Yarin hadi insallah guzel haberlerini duyarz :)
Evet canim uçları cok fena büyüdüler ağrıyo bastırınca falan