Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Yaa benim eda ve yakamoz la ayni zamanda olmam gerekiodu onların adeti bile bitti ben hala olacagm
Canm benim de gecen ay senin gibi oldu 7-8 gün gecikti 5. Gün kan testi yaptırmstm 2.18 cıkmıstı dr negatf demişti sonra da 2 gün sonra regl olmstm o ay cok psikolojik belirti yasadm hamileymişim gibi hissediodm doktor da stresten gecikmiştir demişti senin de öyle olabilir sıkma canını rahat ol herseyn hayırlısı

Kızlar pozitifi gördüğüm gün bide ertesimi calissam dun pozitifti bugunde pozitife yakin ama bi tik silik dune gore bugunude degerlendisemmi yoksa yarinimi ne dersiniz gun asiri dahami iyi olur

Kızlar kırmızı kartı yedim ya moralim cok bozuldu benim adet olacagım zaman sadece hafif bi agrı olur karmımda 2 haftadır gögüs agrısı var adet oldum hala dokununca agrıyo üşümede aynı sekilde gecmedi ben hiçbisey anlamadım bu işten hiç böyle olmamıstı

3 gun sperm kalitesi cok dusmezmi bugunu kacirmiyim dedigin gibi yarin da mi olsun diyosunbu arada testini gördüm canım cok yüksek ihtimal hamilesin inşallah
Canım ben günaşırıyı şans görüyorum bende çok doktor yorumuda yazıdıda okudum bazıları günaşırı diyor bazılarıda bu verimli günleri hergün değerlenfirin diyor eşinin sperm sorunu yoksa bence üç günüde değerlendir sen bilirsin genede ama ben şansa bırakmazdım diyolar spermler iki üç gün yaşar falan bazılarınınki o kadar yaşamaz bizim vajinal ph durumda bilinmez normal ph de yaşar belki iki üç gün ama zaren doğal beslenmediğimizden vücudun dengesi bozulabilir dolayısıyla rshmin vajinanın falan ızun yazdım ama ben hergünü değerlendircem bu ay tutmazsa
Bu arada iyi filekletin için teştkkür ederim inşallsh bende hamileyimdir canım test yanlış çıkmamıştır

Üzülme canım bu ay daha sıkı çslışma ve kürlerle dewam edeceğiz inşallah

Yaaa canım bende seni sordum az önce durum ne diye kırmızılar gelmis . Inşallah Nisan Ayında hepimiz hamile çıkarız canım. Benimde Yarin gunum bakalım senin Dediğin seyler var bendede kesin Yarin sabaha Karsi adet olurum

Üzülme canım bu ay daha sıkı çslışma ve kürlerle dewam edeceğiz inşallah
Sagol canım ben sadece 2 günü degerlendirmeye calısıyorum oyuzden biraz daha zor gerci Rabbim takdir etse hiç bişey zor degil de..benim bi kızım war bide hayırlısıyla oglum olsun inşaAllah diye y.günü ve sonraki günü degerlendiriyom olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…