- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.481
Canm benim de gecen ay senin gibi oldu 7-8 gün gecikti 5. Gün kan testi yaptırmstm 2.18 cıkmıstı dr negatf demişti sonra da 2 gün sonra regl olmstm o ay cok psikolojik belirti yasadm hamileymişim gibi hissediodm doktor da stresten gecikmiştir demişti senin de öyle olabilir sıkma canını rahat ol herseyn hayırlısıYaa benim eda ve yakamoz la ayni zamanda olmam gerekiodu onların adeti bile bitti ben hala olacagm
Geçmiş olsun bende bugun dondum benimde aynı senim gibi ateşim var gibi hissediyorum ama yok donuyorum biryandandaKızlar ya ellerim ayaklarım buz gibi ama içim yaniyo ateşimi ölçtüm simdi 36.7 cikti. Hastamı olucam acaba ya
Şimdi bende ateşimi ölçuüm aynı 36.7Kızlar ya ellerim ayaklarım buz gibi ama içim yaniyo ateşimi ölçtüm simdi 36.7 cikti. Hastamı olucam acaba ya
Geçmiş olsun bende bugun dondum benimde aynı senim gibi ateşim var gibi hissediyorum ama yok donuyorum biryandanda
Geçmiş olsun tekrardan canım inşsllahta adet olmayızIki gündür böyleyim canım belirti olarak görmek
Istemiyorum bide Yarin adet olursam ama üşümek hamilelik belirtisiymis kac yerde okudum
inş canım yaa bende görünce çok mutlu oldum bugün çalıştık.yarında çalışırız. yarında silik olursa baya ümitlencem.çatlamış gibi gözüküyor hadi gözün aydın
Kızlar pozitifi gördüğüm gün bide ertesimi calissam dun pozitifti bugunde pozitife yakin ama bi tik silik dune gore bugunude degerlendisemmi yoksa yarinimi ne dersiniz gun asiri dahami iyi olur
Bugünüde değerlendir yarınıda işi şansa bırakma derimKızlar pozitifi gördüğüm gün bide ertesimi calissam dun pozitifti bugunde pozitife yakin ama bi tik silik dune gore bugunude degerlendisemmi yoksa yarinimi ne dersiniz gun asiri dahami iyi olur
Hadi hayilisi takipteyim sizi guzel haberlerinizi bekliyorum insallahBen değerlendirmiştim canım valla sonucu Yarin gorcez artık :) dogru mu yanlış mi yaptik
3 gun sperm kalitesi cok dusmezmi bugunu kacirmiyim dedigin gibi yarin da mi olsun diyosunbu arada testini gördüm canım cok yüksek ihtimal hamilesin inşallahBugünüde değerlendir yarınıda iş bırakma derim
Canım ben günaşırıyı şans görüyorum bende çok doktor yorumuda yazıdıda okudum bazıları günaşırı diyor bazılarıda bu verimli günleri hergün değerlenfirin diyor eşinin sperm sorunu yoksa bence üç günüde değerlendir sen bilirsin genede ama ben şansa bırakmazdım diyolar spermler iki üç gün yaşar falan bazılarınınki o kadar yaşamaz bizim vajinal ph durumda bilinmez normal ph de yaşar belki iki üç gün ama zaren doğal beslenmediğimizden vücudun dengesi bozulabilir dolayısıyla rshmin vajinanın falan ızun yazdım ama ben hergünü değerlendircem bu ay tutmazsa3 gun sperm kalitesi cok dusmezmi bugunu kacirmiyim dedigin gibi yarin da mi olsun diyosunbu arada testini gördüm canım cok yüksek ihtimal hamilesin inşallah
Üzülme canım bu ay daha sıkı çslışma ve kürlerle dewam edeceğiz inşallahKızlar kırmızı kartı yedim ya moralim cok bozuldu benim adet olacagım zaman sadece hafif bi agrı olur karmımda 2 haftadır gögüs agrısı var adet oldum hala dokununca agrıyo üşümede aynı sekilde gecmedi ben hiçbisey anlamadım bu işten hiç böyle olmamıstı
tşk. ederim cevap için.. gg nedir bilmiyorum da.. ?aynen gebelik testi gibi kullanımı. gg dan alabilirsin daha uygun alıyor. istediğin adet miktarına göre var 18 li - 30 lu vs
Kızlar kırmızı kartı yedim ya moralim cok bozuldu benim adet olacagım zaman sadece hafif bi agrı olur karmımda 2 haftadır gögüs agrısı var adet oldum hala dokununca agrıyo üşümede aynı sekilde gecmedi ben hiçbisey anlamadım bu işten hiç böyle olmamıstı
Sagol canım ben sadece 2 günü degerlendirmeye calısıyorum oyuzden biraz daha zor gerci Rabbim takdir etse hiç bişey zor degil de..benim bi kızım war bide hayırlısıyla oglum olsun inşaAllah diye y.günü ve sonraki günü degerlendiriyom olmadı..Üzülme canım bu ay daha sıkı çslışma ve kürlerle dewam edeceğiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?