• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Gece test yapma bence.bence.yarin veya sonraki gün tekrar kan ver.ayrica eşler farkediyor evet.vucut sıcak oluyor mus hamileyken. bide rahim biraz daha kuru oluyo galiba
Valla ben bu ay iyice sapıttım bir haftadır bunlarla uğraşmaktan adamla hiç ilgilenemedim ama tutturmuş hamilesin diye böyle söyleme her ay zaten kendimi hamile sanıp hüsrana uğruyorum diyorum bu sefer gerçekten pozitiftir canım inşallah biz her ay ne maceralar yaşıyoruz bir bilsen hep hevesimiz kursagımızda kalıyo inşallah tutmuştur yoksa bu testlerede inanmam artık

sebnembrn sebnembrn Tebrik ederim canımmmm hamilesin benim ilk testim de böyle çıkmıştı her geçen gün artmıştı yaşasın bir tane hamile haberi daha müthişşşş güzel haber ayyyyy ne güzel bebiş geliyor

sebnembrn sebnembrn Tebrik ederim canımmmm hamilesin benim ilk testim de böyle çıkmıştı her geçen gün artmıştı yaşasın bir tane hamile haberi daha müthişşşş güzel haber ayyyyy ne güzel bebiş geliyor
Canım inşallah öyledir benim hatırlıyosan kan sonucum dört gün önce negatifti <1.20 idi o yüzden testede inanamıyorum inşallahta pozitiftir

Back