- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.421
Catlamis gorunuyor canim.hadi hayirlisi olur insallah. Sen yine de calismalara devam etKızlar en sonunda catladi bu yumurta galiba.cok korkmustum bu ayda catlamicak diye.yildizli günler çalışma günü :) ne dersiniz dogru yoldayım demiEki Görüntüle 1464449
İnşallah canm ben de kuafördeim saçımı boyatıyorum inşallah son boyatmam olur bu ayKızlarr nasılsınız önümüzdeki ay inşallah hepimiz böyleoluruz
Inşallah canım :)İnşallah canm ben de kuafördeim saçımı boyatıyorum inşallah son boyatmam olur bu ay
Yaptım canım aynı sonuç ince çizgi gibi bişey görünüyoMerak ettim yaptinmi bugün. sonuç nasıl
Benim ilk hamileligimdede öyle olmuştu. seninki kadar bile yoktu.sonra gün geçtikçe artti.adetime 4 gun vardiYaptım canım aynı sonuç ince çizgi gibi bişey görünüyo
Ne bileyim canım rengi pembe gözüküyo ama acaba bata kaç gün kala çıkar sence seninki ne zaman ilk göründüBenim ilk hamileligimdede öyle olmuştu. seninki kadar bile yoktu.sonra gün geçtikçe artti.adetime 4 gun vardi
Benim bata beş kaldı cuma ama belli bişey yokBenim ilk hamileligimdede öyle olmuştu. seninki kadar bile yoktu.sonra gün geçtikçe artti.adetime 4 gun vardi
Benim ilk hamileligimdede öyle olmuştu. seninki kadar bile yoktu.sonra gün geçtikçe artti.adetime 4 gun vardi
En erken hamilelik belirtileri
Kızlar arada bu topiğede ugrayın sevgiler
Yavrum gebelerden destek alalım diye sorularımızı onlara soralım amaç o yani biliyon belirti çokkk önemli canım şimdi gene test yaptım resme bak delircem yahuCanım benim yerimde reklam yapiyosun
Canim basbaya çizgi var.ilk idrarin olmamasına rağmen çok iyi. Benim 4 günüm varken cok inceydiEki Görüntüle 1464606 Canım şimdi yaptım bunu beş dakika bile geçmedi yapalı
Canım benim yerimde reklam yapiyosun
Çok heyecanlandım şimdi inşallah canımCanim basbaya çizgi var.ilk idrarin olmamasına rağmen çok iyi. Benim 4 günüm varken cok inceydi
Bn şimdiden hayırlı olsun diyorumÇok heyecanlandım şimdi inşallah canım
Sagol canım yarın yada gece tekrar yapayım çok heyecan yaptım şimdi iyi dileklerin için teşekkür ederim hepimizin tez zamanda bebişleri olur inşallahBn şimdiden hayırlı olsun diyorum
Goruyorum goruyorumEki Görüntüle 1464606 Canım şimdi yaptım bunu beş dakika bile geçmedi yapalı
Kanda negatif çıkınca yok dedim ama belirtide yok bende eşimde tutturmuş sen hsmilesin diye şaştım kaldım gece gene test yspsyım bari offc netleşsin istiyorum artıkGoruyorum goruyorumay hadi insallahhh.ama var sende
Gece test yapma bence.bence.yarin veya sonraki gün tekrar kan ver.ayrica eşler farkediyor evet.vucut sıcak oluyor mus hamileyken. bide rahim biraz daha kuru oluyo galibaKanda negatif çıkınca yok dedim ama belirtide yok bende eşimde tutturmuş sen hsmilesin diye şaştım kaldım gece gene test yspsyım bari offc netleşsin istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?