- 16 Aralık 2014
- 1.961
- 1.211
- 168
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.441
Valla ben bu ay iyice sapıttım bir haftadır bunlarla uğraşmaktan adamla hiç ilgilenemedim ama tutturmuş hamilesin diye böyle söyleme her ay zaten kendimi hamile sanıp hüsrana uğruyorum diyorum bu sefer gerçekten pozitiftir canım inşallah biz her ay ne maceralar yaşıyoruz bir bilsen hep hevesimiz kursagımızda kalıyo inşallah tutmuştur yoksa bu testlerede inanmam artıkGece test yapma bence.bence.yarin veya sonraki gün tekrar kan ver.ayrica eşler farkediyor evet.vucut sıcak oluyor mus hamileyken. bide rahim biraz daha kuru oluyo galiba
Canım inşallah öyledir benim hatırlıyosan kan sonucum dört gün önce negatifti <1.20 idi o yüzden testede inanamıyorum inşallahta pozitiftirsebnembrn Tebrik ederim canımmmm hamilesin benim ilk testim de böyle çıkmıştı her geçen gün artmıştı yaşasın bir tane hamile haberi daha müthişşşş güzel haber ayyyyy ne güzel bebiş geliyor
Seninki bata kaç gün varken böyleydi canımCanım testi her gün sabah yap beta artışını kontrol et ben öyle yapmıştım Senin adına çoook sevindimsebnembrn
Ben geç yumurtlamistim o yüzden bat günümde böyle çıkmış ama ben farketmemistim ama 3 gün sonra teste tekrar baktim seninki gibi incecik bir çizgi vardı hemen tekrar test yaptım çizgi daha belirgindi Senin de öyle olur insallahSeninki bata kaç gün varken böyleydi canım
İnşallah canım bata beş gün var dahaBen geç yumurtlamistim o yüzden bat günümde böyle çıkmış ama ben farketmemistim ama 3 gün sonra teste tekrar baktim seninki gibi incecik bir çizgi vardı hemen tekrar test yaptım çizgi daha belirgindi Senin de öyle olur insallah
Kan testinde erken diye çıkmamış olabilir ama biraz daha zaman geçsin beta artışını testten takip et Kanda baktıracaksan öyle gitCanım inşallah öyledir benim hatırlıyosan kan sonucum dört gün önce negatifti <1.20 idi o yüzden testede inanamıyorum inşallahta pozitiftir
Bata beş gün var diyorsun 4 gün önce kan testi yaptırdım diyorsun Çıkmaz tabii o zaman erken belli olmaması normal Sen içini rahat tut Beslenme dikkat etİnşallah canım bata beş gün var daha
Cuma bat günü inşallah adet olmamKan testinde erken diye çıkmamış olabilir ama biraz daha zaman geçsin beta artışını testten takip et Kanda baktıracaktim öyle git
Evet canım sen öyle yap İnşallah güzel şekilde artış olur Bat gününe kadar da biraz daha artarCuma bat günü inşallah adet olmam
Gerçi çarşambaya kadar test yapayım takip edeyim böyle çıkarsa perşembe günü kanda baktırayım
Dostlar ben hala adet olmadim yaa beni taniyanlar sizlere sesleniyorum
Sat 8 subatti canim 14 unde olmam gerekiodu iste bir hafta kadar gecikti hala bse yok aglicam hic adet belirtim bile yok yeaaGecmismiydi canım adetin senin
Canim en son carsamba kan testim maalesef negatif cikmisti b8dada h8c test yapmadmTest falan yapıyormusun canım yaptın mi yada
Test yap testttt :)Dostlar ben hala adet olmadim yaa beni taniyanlar sizlere sesleniyorum
Canim en son carsamba kan testim maalesef negatif cikmisti b8dada h8c test yapmadm
Prenses benim teste bakmadın mı dahaGecmismiydi canım adetin senin
Canım bence sen hamilesin cizgi gözle görülür cıkmıs yaniYavrum gebelerden destek alalım diye sorularımızı onlara soralım amaç o yani biliyon belirti çokkk önemli canım şimdi gene test yaptım resme bak delircem yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?