- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.401
Slm kızlar bugün 15. Günüm ovulasyon testim böle çıktı. Pozitif midir bugün ??
Sanki bir günü daha var canim
tşk ederim kızlar ben bu geceyi değerlendiriyim her ihtimale karşıCanım bugünü değerlendir sen her ihtimale Karsi
Aynen. Bende ayni durumdayim gerci misafir sayilmaz. Annemler ablamlar filan☺Bende temizlik Yaptım yaaa Yarin kahvaltıya misafirim var haftaici Çalışınca haftasonu temizlik gunu
Kızlar iyi akşamlar
Ben bugün dayanamadim yine kan tahlili yaptırdım değer 383,75 olmus :) sizce iyimi 3 günde bu kadar artması normal mi? 2 hafta sonra doktora gidecegim insallah gersey yolundadir ve keseyi görebilirim lütfen bana dua edin...
Kızlar üç gün önce kan testim <1.20 idi negatif yani az önce test yaptım hayalmi görüyorum ikinci çizgi varmı eger kan negatifse bu neden böyle test bozuk değil tarihide 2016 ya kadar yeni yani yorumlayın bakalımEki Görüntüle 1463889
ben uçukk bir çizgi görüyorum ama seni umutlandırmak istemem. test varsa. yarın ilk idrarla tekrarlasana. hadi inşallahhhhKızlar üç gün önce kan testim <1.20 idi negatif yani az önce test yaptım hayalmi görüyorum ikinci çizgi varmı eger kan negatifse bu neden böyle test bozuk değil tarihide 2016 ya kadar yeni yani yorumlayın bakalımEki Görüntüle 1463889
Ay canım maşallah ya :) Allah nazarlardan korusun bence Artış cok iyi :))
Amin canım cok teşekkür ederim darisi tüm isteyenlerin başına
Yarın sabah ilk idrarla tekrar yapayım bariCok silik bi cizgi var gibi canım çıplak gozle daha net görüyorsundur sen tabi
kız adet gününe daha varken birsürü test yaptın şimdi yapcak test kalmadı mı merak ediyorum seni adet de olmamışsın geliyomu bebiş ne dersinIçten bir amiiiinnnnnnnn diyorum canım
kız adet gününe daha varken birsürü test yaptın şimdi yapcak test kalmadı mı merak ediyorum seni adet de olmamışsın geliyomu bebiş ne dersin
Hadi hayırlısı bakalım....benim de yarın adet gunum ama negatif i dun gördüm olmazsam adet eşimin spermiogram testi çıkınca tekrar test yapıcam doktora sonra gideceğim...off ya galiba bizim doğal yollardan çocuğumuz olmayacakay Canim iki tane var gebelik testim Yapmıyorum pazartesiye kadar bekliyorum 33.gunum .
Hadi hayırlısı bakalım....benim de yarın adet gunum ama negatif i dun gördüm olmazsam adet eşimin spermiogram testi çıkınca tekrar test yapıcam doktora sonra gideceğim...off ya galiba bizim doğal yollardan çocuğumuz olmayacak
Yok adet olcam goğus ağrım geçti bide akıntım açık kahveye donuyor...inşallah bi daha ki ay olur....Allahtan hayırlı sıCanim gec Döllenme falan olabiliyo ya dur bakalım Yarin olsun bi :) hemen ümitsizliğe kapılma
Merak ettim yaptinmi bugün. sonuç nasılYarın sabah ilk idrarla tekrar yapayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?