Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Dün gece oldu hic kalkmadim yerimden.bugunde iliski yapmiim diyorum. yarin oglen filan iyi olur herhalde.hem yarın pazar tüm gün benim
Canım bugün de değerlendir mutlaka Ben pozitif ve ertesi günü yapmıştım tuttu yumurta 24 saat canlı kalıyor ama ilk 12 saati çok onemliymis spermlerin yumurtaya ulaşma süresini de hesaba katarsak 3. Gün de yapılabilir ama o biraz zor tutar gibi geliyor Allah in işi belli olmaz tabii inşallah tutar da bebiş haberi alırız

Ay öyle mi dersin.dur ben bi kendime bakayım. Güzel cici şeyler giyeyim

Kizlar simdi yine test yaptım. sizce bugün yumurtam catlamis mi.dun ile ayni gibi geldi bana.dun pozitifti. Eki Görüntüle 1463226
canım en garanti yol adetin 14. günü gelince çalışmalara başla gün aşırı her akşam yumurtanın çatlmaış olduğu akşammış gibi yastıklı falan denemeni yap sonra çift çizgilerde kaçırma problemin olmaz bu durumda lh seviyesi olunca tespiti zor oluyor bende sadece 1 gün belirgin çift çizgi görünür ama galiba lh ın tavan yaptığı son test acaba yine koyulaşırmı bilemiycem ama test yap bugünde silikleşirse çatlamıştır bu geceyi değerlendirirsin

Simdi yine yaptim.resmen trafik lambasi gibi kıpkırmızı. hic bir azalma yok 2gundur.benimkisi catlamicak galiba

Simdi yine yaptim.resmen trafik lambasi gibi kıpkırmızı. hic bir azalma yok 2gundur.benimkisi catlamicak galiba
sen gün aşırı ilişkiye devam et canım ....ama hormon testlerinde nasıl sonuc lh yüksekliği falan mı var veyada yumurtan çatlamıyo olabilir bi doktora gidersin adetin 2. günü

sen gün aşırı ilişkiye devam et canım ....ama hormon testlerinde nasıl sonuc lh yüksekliği falan mı var veyada yumurtan çatlamıyo olabilir bi doktora gidersin adetin 2. günü
Lh yüksekliği mi bilmiyorum ama pco hastasıyım. belki o catlattirmiyor olabilir. doktor sende böyle bir ihtimal var dedi ne yapcam

Oğluştan bana da geçti grip. Eşim, ben, bora hepimiz grip olduk...
Bakınıp duruyorum bende size, biri sizi gözetliyor

Ayy herkes hastalıkla uğraşıyor bende evle uğraşıyorum canım cikti ya evle uğraşırken adet gunu mu düşünmüyorum kasıklarıma Ağrı giriyo arada o kdr heycan dorukta

Ay bende esimden bana gecmesin diye. Ne bulduysam iciyorum sut .limon nane. onunki gerci grip degil cigerleri usutmus. hepimize gecmis olsun.
Ay ben de öyle ne bulduysam hem kendim içiyorum hem de onlara içiriyorum. Teşekkürler canım hepimize geçmiş olsun.
Ayy herkes hastalıkla uğraşıyor bende evle uğraşıyorum canım cikti ya evle uğraşırken adet gunu mu düşünmüyorum kasıklarıma Ağrı giriyo arada o kdr heycan dorukta
Aman dikkat et kendine canım, ağır iş felan yapma.

Slm kızlar bugün 15. Günüm ovulasyon testim böle çıktı. Pozitif midir bugün ??

Eklentiler

• 20150321_170856.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 274
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…