• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Günaydın kizlaar :KK24:
Takvime gore önemli gunlerim başladı.. ovulasyon testim sadece 2 adet var gecen ay deneme amacli kullanmistim 2gun ust uste pozitif cikmisti ama degerlendiremedik gunleri :KK22:.. bu ay kullanmasam hergunu degerlendirsek 1hafta verimli olur mu sizce :KK31: ??

Günaydın kizlaar :KK24:
Takvime gore önemli gunlerim başladı.. ovulasyon testim sadece 2 adet var gecen ay deneme amacli kullanmistim 2gun ust uste pozitif cikmisti ama degerlendiremedik gunleri :KK22:.. bu ay kullanmasam hergunu degerlendirsek 1hafta verimli olur mu sizce :KK31: ??
Canim sperm kalitesi dusebilir oylr.en guzrli gun asiri degerlendirmen.bu donemde ikinizde iyi beslenin.ozellikle esini iyi besle.bittet cikolata havuc Iliskiden 3 saat oncrdr sert bi turk kahvesi yararli olacaktir :)

Kizlar simdi yine test yaptım. sizce bugün yumurtam catlamis mi.dun ile ayni gibi geldi bana.dun pozitifti.
20150321_124704.jpg

yu

yumurtan gün içinde çatlayacak bu ay benimde öyle oldu :KK66: dün gece ilişki olduysa şanslısın :) hadi hayırlısı
Dün gece oldu hic kalkmadim yerimden.bugunde iliski yapmiim diyorum. yarin oglen filan iyi olur herhalde.hem yarın pazar ;) tüm gün benim

Gece yaptıysan çalışmayı güzel :KK66: yarını gündüzü de kaçırma bakalım :KK70: tutar inşallah bebişin
Ins cnm hepimiz isteğimize nail oluruz.bu akşam bi daha test yapayim acaba catlayacak mi.bnim catlama sorunum var o yüzden cok endiselendim bugunde cift cizgiyi görünce

Ins cnm hepimiz isteğimize nail oluruz.bu akşam bi daha test yapayim acaba catlayacak mi.bnim catlama sorunum var o yüzden cok endiselendim bugunde cift cizgiyi görünce
Çatlar inşallah sen gönlünü ferah tut :) benim de 2 gün koyu çıktı ikinci gün daha da koyuydu hatta gece 11 gibi yumurtam çatladı sağ kasık sancımdan anladım :) sabah test yaptım silikleşmişti bizim bir tek çatladığı gün ilişki oldu nasipte varsa olur her türlü canım yumurtlama testleri gereksiz stres yapıyor senin dün akşamı yakalaman iyi olmuş ama :)

Çatlar inşallah sen gönlünü ferah tut :) benim de 2 gün koyu çıktı ikinci gün daha da koyuydu hatta gece 11 gibi yumurtam çatladı sağ kasık sancımdan anladım :) sabah test yaptım silikleşmişti bizim bir tek çatladığı gün ilişki oldu nasipte varsa olur her türlü canım yumurtlama testleri gereksiz stres yapıyor senin dün akşamı yakalaman iyi olmuş ama :)
ins tatlım gönlümü ferahlattin bakalim ne olacak :)

Kizlar simdi yine test yaptım. sizce bugün yumurtam catlamis mi.dun ile ayni gibi geldi bana.dun pozitifti. Eki Görüntüle 1463226

Aksama çatlar canım bu aksamı Yarını değerlendir canım :) benimde böyle cuma Gününe denk gelmişti 3 gun ust üste calışma oldu . Pazartesi bat gunum beklemedeyim bakalım kısmet :)

Aksama çatlar canım bu aksamı Yarını değerlendir canım :) benimde böyle cuma Gününe denk gelmişti 3 gun ust üste calışma oldu . Pazartesi bat gunum beklemedeyim bakalım kısmet :)
Hayırlı sonuçların olsun inş. üstüste ilişki yapmiim diyorum.esim diyette çok kalorili seyler almıyor. o yuzdrn yarin çalışma olsun diyorum

Back