Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Günaydın kizlaar
Takvime gore önemli gunlerim başladı.. ovulasyon testim sadece 2 adet var gecen ay deneme amacli kullanmistim 2gun ust uste pozitif cikmisti ama degerlendiremedik gunleri .. bu ay kullanmasam hergunu degerlendirsek 1hafta verimli olur mu sizce ??

Canim sperm kalitesi dusebilir oylr.en guzrli gun asiri degerlendirmen.bu donemde ikinizde iyi beslenin.ozellikle esini iyi besle.bittet cikolata havuc Iliskiden 3 saat oncrdr sert bi turk kahvesi yararli olacaktir :)

Kizlar simdi yine test yaptım. sizce bugün yumurtam catlamis mi.dun ile ayni gibi geldi bana.dun pozitifti.

yu

yumurtan gün içinde çatlayacak bu ay benimde öyle oldu dün gece ilişki olduysa şanslısın :) hadi hayırlısı
Dün gece oldu hic kalkmadim yerimden.bugunde iliski yapmiim diyorum. yarin oglen filan iyi olur herhalde.hem yarın pazar tüm gün benim

Gece yaptıysan çalışmayı güzel yarını gündüzü de kaçırma bakalım tutar inşallah bebişin
Ins cnm hepimiz isteğimize nail oluruz.bu akşam bi daha test yapayim acaba catlayacak mi.bnim catlama sorunum var o yüzden cok endiselendim bugunde cift cizgiyi görünce

Ins cnm hepimiz isteğimize nail oluruz.bu akşam bi daha test yapayim acaba catlayacak mi.bnim catlama sorunum var o yüzden cok endiselendim bugunde cift cizgiyi görünce
Çatlar inşallah sen gönlünü ferah tut :) benim de 2 gün koyu çıktı ikinci gün daha da koyuydu hatta gece 11 gibi yumurtam çatladı sağ kasık sancımdan anladım :) sabah test yaptım silikleşmişti bizim bir tek çatladığı gün ilişki oldu nasipte varsa olur her türlü canım yumurtlama testleri gereksiz stres yapıyor senin dün akşamı yakalaman iyi olmuş ama :)

ins tatlım gönlümü ferahlattin bakalim ne olacak :)

Kizlar simdi yine test yaptım. sizce bugün yumurtam catlamis mi.dun ile ayni gibi geldi bana.dun pozitifti. Eki Görüntüle 1463226

Aksama çatlar canım bu aksamı Yarını değerlendir canım :) benimde böyle cuma Gününe denk gelmişti 3 gun ust üste calışma oldu . Pazartesi bat gunum beklemedeyim bakalım kısmet :)

Aksama çatlar canım bu aksamı Yarını değerlendir canım :) benimde böyle cuma Gününe denk gelmişti 3 gun ust üste calışma oldu . Pazartesi bat gunum beklemedeyim bakalım kısmet :)
Hayırlı sonuçların olsun inş. üstüste ilişki yapmiim diyorum.esim diyette çok kalorili seyler almıyor. o yuzdrn yarin çalışma olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…