• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ben de geldimmmm :) inşallah bu ay ovülasyon ile takip edeceğim bakalım...:) 4. deneme olacak inşallah :) soruları sıralarım bir hafta 10 gün sonra falan buraya :) hadi hepimize uğur getirir inşallah
Hoşgeldin canım. biz sana sen bize uğur getirirsin inşallah :D yoksa durumumuz pek parlak değil :KK48:

kızlar yaaa bı agırlık var uzerımde iş yerinde uyudum uyucam zor tutuyorum kendimi gozlerım kapaınıyo bide üşüyorum montla oturuyorum vallahı :KK14: bendde mi hasta oluyorum acabaaa

Canım seni ümitlendirmek istemiyorum ama bana göre sen hamilesin ya da biz(buradaki arkadaşlar)öyle ümit ediyoruz bende aynı öyleydim evdeki testim negatif çıktı sürekli uyumak istiyorum kasık agrılarım var aynı şekilde çok üşüyorum inşallah hayırlı ve güzel haberler alırız senden birde ben şunu söylemek istiyorum buradaki arkadaşlara ben geçen ay reglime 1 2 gün kala kan tahlili vermiştim arkadaşımın ısrarı ile hamilelik var ama deger düşük dediler 2 gün sonra gittim deger düşmüş ve sonuç kimyasal gebelik doktor kadınların %70'i bu durumun farkına varmazlar ama önemli bi konu iyiki geldin dedi demem o ki özel hastaneler olmasa bile devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor takip edilebilir ben farketmeseydim bu böyle devam edermiş ALLAH kimseye yaşatmasın sizden uzak olsun bilginiz olsun diye söyledim ayy ne uzun yazmışım bende :)

Canım seni ümitlendirmek istemiyorum ama bana göre sen hamilesin ya da biz(buradaki arkadaşlar)öyle ümit ediyoruz bende aynı öyleydim evdeki testim negatif çıktı sürekli uyumak istiyorum kasık agrılarım var aynı şekilde çok üşüyorum inşallah hayırlı ve güzel haberler alırız senden birde ben şunu söylemek istiyorum buradaki arkadaşlara ben geçen ay reglime 1 2 gün kala kan tahlili vermiştim arkadaşımın ısrarı ile hamilelik var ama deger düşük dediler 2 gün sonra gittim deger düşmüş ve sonuç kimyasal gebelik doktor kadınların %70'i bu durumun farkına varmazlar ama önemli bi konu iyiki geldin dedi demem o ki özel hastaneler olmasa bile devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor takip edilebilir ben farketmeseydim bu böyle devam edermiş ALLAH kimseye yaşatmasın sizden uzak olsun bilginiz olsun diye söyledim ayy ne uzun yazmışım bende :)

Ay canım agzından bal damlıyo ınsallah hıslerın dogru cıkar :) bi kaç güne görücez bakalım ne oldugunu. ben buraya yaklasık 2 aydır falan gırıyorum. bundan once boyle bılgılerı hıc bılmıyodum 7 aylık falan evlıyım 2 ay dogum kontrol hapı kullandım sonra zararı olucagını dusundugum ıcın erkenden bırakım dedım. burda okuduklarımdan ben bı ay kahve lekelenmem olmustu tabı bılmıyorum o zamanlar ne oldugunu ne anlama geldıgını sonra sıddetlı bı agrı ıle hasta oldum. dıyorum kı demekkı o zman hamıleydımde dusuk mu oldu aklıma gelıyo boyle seyler. hersey bilgi ve tecrube hayırlısı herseyın :) inşallah biran once hamiş haberleri alırız canımm :)

Ay canım agzından bal damlıyo ınsallah hıslerın dogru cıkar :) bi kaç güne görücez bakalım ne oldugunu. ben buraya yaklasık 2 aydır falan gırıyorum. bundan once boyle bılgılerı hıc bılmıyodum 7 aylık falan evlıyım 2 ay dogum kontrol hapı kullandım sonra zararı olucagını dusundugum ıcın erkenden bırakım dedım. burda okuduklarımdan ben bı ay kahve lekelenmem olmustu tabı bılmıyorum o zamanlar ne oldugunu ne anlama geldıgını sonra sıddetlı bı agrı ıle hasta oldum. dıyorum kı demekkı o zman hamıleydımde dusuk mu oldu aklıma gelıyo boyle seyler. hersey bilgi ve tecrube hayırlısı herseyın :) inşallah biran once hamiş haberleri alırız canımm :)

İnşallah canım bende herşeyi burada ögrendim okudum araştırdım takip ettim benimde ekim ayında senin gibi olmuştu ve afedersin böyle pıhtı pıhtı oldu geçen ay doktora bunu da söyledim çok kızdı niye gelmedin diye bende bilmiyordum bilsem gelirdim dedim :( bizler farketmiyor regli gecikmesi diye düşünüyormuşuz sagolsun doktorum çok ilgilendi o yüzden bu ayda hemen kontrol altına aldı ve iğne ilaç felan verdi ne olursa olsun ihmal etmemek lazım ben kimi görsem söylüyorum böyle birşey varmış dikkat edin diye :) bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun :)

İnşallah canım bende herşeyi burada ögrendim okudum araştırdım takip ettim benimde ekim ayında senin gibi olmuştu ve afedersin böyle pıhtı pıhtı oldu geçen ay doktora bunu da söyledim çok kızdı niye gelmedin diye bende bilmiyordum bilsem gelirdim dedim :KK43: bizler farketmiyor regli gecikmesi diye düşünüyormuşuz sagolsun doktorum çok ilgilendi o yüzden bu ayda hemen kontrol altına aldı ve iğne ilaç felan verdi ne olursa olsun ihmal etmemek lazım ben kimi görsem söylüyorum böyle birşey varmış dikkat edin diye :) bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun :)

Aynen canım oyle :) sen suan hamilesin dimiii :)

Aynen canım oyle :) sen suan hamilesin dimiii :)

Ya doktor hayırlı olsun hamilesin 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama bana göre deger çok düşük korkuyorum açıkcası(geçen ay'dan dolayı)dinlen agır kaldırma beslenmene dikkat et dedi progeston coraspin pıhtılaşma için günlük iğne bir sürü ilaç verdi eşime ve çevremdekilere göre hamileyim :) ama ben tekrar doktora gidene kadar birşey demek istemiyorum çünkü geçen ay buradan yazmıştım ve hep hayırlı olsun dediler ümitlendik yani çok mutlu oldum 2 gün sonra da yıkıldım resmen...sonra yine burada kızlardan tesilli buldum mutluluk,heyecan,hüzün,stres hepsini burada sizlerle yaşadım inşallah 2 hafta sonra hayırlı haberi buradan yazarım rahat bir şekilde :)

Kızlar bilgisi olan varmi rahim filminden once smear kültürü yaptiriliyomus iltihap varsa cekilmiyomus ben bilmiyodum dr cekelim dedi bende disarda biyerde cektirdim bendede surekli mantar olup geciyo birsey olurmu acaba

Kızlar bilgisi olan varmi rahim filminden once smear kültürü yaptiriliyomus iltihap varsa cekilmiyomus ben bilmiyodum dr cekelim dedi bende disarda biyerde cektirdim bendede surekli mantar olup geciyo birsey olurmu acaba
halam çektirdi rahim filmi öyle bişi yapılmadı ama yaş 35 üstü ise tüm hastanelerde tedbir amaclı kadın hastalıklarının önüne geçmek için yapılıyormuş her ne yaptırcaksan tavsiyem özelde yaptır ve anestezisiz asla yaptırma

halam çektirdi rahim filmi öyle bişi yapılmadı 35 üstü ise tüm hastanelerde tedbir amaclı kadın hastalıklarının önüne geçmek için yapılıyormuş her ne yaptırcaksan tavsiyem özelde yaptır ve anestezisiz asla yaptırma
Canim ben 3 gun once cektirdim duymussundur belki echomarda agrisiz cokta memnun kaldim da oncesinde smear kulturu yaptirmadim ve bende mantar sık sık olur bi sakıncası olmaz herhalde

Canim ben 3 gun once cektirdim duymussundur belki echomarda agrisiz cokta memnun kaldim da oncesinde smear kulturu yaptirmadim ve bende mantar sık sık olur bi sakıncası olmaz herhalde
Canım bende rahim filmi çektirdim ama benden de hiç smear testi almadılar canım endişelenme bence canım bişeycik olmaz

Canım bende rahim filmi çektirdim ama benden de hiç smear testi almadılar canım endişelenme bence canım bişeycik olmaz
Oh icim rahatladi bende oyle birsey bilmiyorum smear testini bi iki ay once yaptirdimda bu da ayriymis smear kulturu iltihaba bakilyolarmis varmi diye ayni anda aliyolarmis iki ayri test

Canım benim de iki yumurtaligimda pko gorunumunde gunde kbir kere iciliyo adetliyken mi baslaniyo kullanimi nasil canım yardimci olur musun
Aktardan bire bir olculer le ( kac gram alacaginiz size bagli ) ihlamur ve at kili otu aliyorsunuz yanina da bir karanfil o da bir bardaga bir iki tane gelecek kadar yani misal 200 gram ihlamur 200 gram at kili otu bir avuc kadar da karanfil karistirin her gun istediginiz kadar bardak icebilirsiniz ama ben hep aksamlari bir ya da iki kupa fincan ictim her gun olmasa da 2 gune bir icin zamani yok sadece her gun bir bardak icmeye calisin ama ben o kadar bile sikmadim kendimi sadece sik icin yeter tadi guzel zaten keyfe bile donusuyo :)

Back