Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

ayyyyyy kızlar çok kötüyüm ya şu ağır grip bana da uğradı herhalde ateşim 38 lerde geziyor o kadar halsizim ki eve gitmek istiyorum bir an önce işten çıkıp çok zor nefes alıyorum

Canım ya gecmıs olsun cok dıkkatli ol haftasonu bolbol dınlen vitaminli seyler ye iç.

Kiz ovulasyon testinde bu cifti görmek icin cok bekledim.bugun suda icmedim bi deneyyim dedim simdi bu sonucu verdi. tam koyuluk olmusmu sizce.yoksa az daha koyu olur mu.tecrubeliler....Eki Görüntüle 1462286
Canım test çizgin kontrolden daha koyu gibi. Bugün ve yarını değerlendir.

Kiz ovulasyon testinde bu cifti görmek icin cok bekledim.bugun suda icmedim bi deneyyim dedim simdi bu sonucu verdi. tam koyuluk olmusmu sizce.yoksa az daha koyu olur mu.tecrubeliler....Eki Görüntüle 1462286

canım tam günü bugun. bugunu yarını bırde sonrakı gunu degerlendır bence.

koyuluk ıyı canım. eşit ya da daha koyu olcak. seninki nerdeyse daha koyu . tahmini 24 saat ıcınde catlar. ıyı degerlendır. bol şans

slm kızlar bende ovulasyon testi yapıyorum ama hep negatif 9. ve 10. günde silik çizgi gördüm fakat daha günü değildi zaten 11 gün negatif oldu bugünse akıntım var ama şeffaf değil afedersiniz yoğurt renginde ve pütürlü böyle akıntı yumurtanın verimli olmadığını gösterirmiş ama sizcede öyle mi acaba yumurtam mı yok

Kuzlar cvp icin hepinize ayri ayri tsk.peki catlarsa koyuluk oyle mi azalacak

hayır canım onu testten anlayamayız tabi ama. silik çıkması o anlama gelmiyor. kaç günde 1 adet oluyorsun. birden koyulaşır 9-10 daha çok erken normal 28 de 1 oluyorsan tahmini 14. gün oluyor.
Değişebilir yani erken başlamakla iyi yapmışsın ama kaçırmamış olursun.

28 ile 35 gün arası her ay değişiyor ya 2 düşük yaptım bi düzene giremedi şuan akıntım var ama test negatif bugün 16. gün

28 ile 35 gün arası her ay değişiyor ya 2 düşük yaptım bi düzene giremedi şuan akıntım var ama test negatif bugün 16. gün
Benim 3 gündür bildiğin yumurta aki gibi akintim vardı. hep negatifti.hic umidim yoktu.zaten pco hastasıyım. ama bugun cift gördüm cok şükür. benimde 16gun.bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…