• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Günaydın kızlarr
xenforo-smilies-kk3.gif
hepimiz için güzel bi gün olsun herkesr kolay gelsin
xenforo-smilies-kk49.gif

Canlar iste size akinti cesitleri buna gore kremsi aknti ovulasyondan hemen önce oluyor sonrada yumurta aki gibi seffaf uzayan akntiyla birlikte ovulasyon gerceklesiyor şimdi size soruyorum sat im 8 subat ben bu ay ovulasyon testinde tam koyu cizgiyi bir türlü yakalayamadm martin 1 indden itibaren de bittigi icin yapamadm daha adette olmadigina gore acaba yeni mi yumurtlamaya baslayacagm kafam acayip karsti neolur bilen biri bilgilendirsin yaao_O:KK31:

Eklentiler

• POMELO_20150320085820_save.jpg
    POMELO_20150320085820_save.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 76
günaydın kızlar. bebıste gelsın ama önce sağlık. hala iyileşemedi eşim ya . yatıyor 3 gundur bronşit olmuştu ya :cry: biz bu ay boş geçicez buyuk ıhtımal cunku calıscak durumda degılız. benden bir şey beklemeyın yani :KK39: aman ıyı olsunda :KK36:

Canım senin kaçıncı günün sen 14.gun yumurtluyosun daha gelmmistir günün zaten :)

Canlar iste size akinti cesitleri buna gore kremsi aknti ovulasyondan hemen önce oluyor sonrada yumurta aki gibi seffaf uzayan akntiyla birlikte ovulasyon gerceklesiyor şimdi size soruyorum sat im 8 subat ben bu ay ovulasyon testinde tam koyu cizgiyi bir türlü yakalayamadm martin 1 indden itibaren de bittigi icin yapamadm daha adette olmadigina gore acaba yeni mi yumurtlamaya baslayacagm kafam acayip karsti neolur bilen biri bilgilendirsin yaao_O:KK31:
canım 2. kez yumurtluyor olabilirsin ya da bu ilk yumurtlama olabilir. Sen es geçme yine de bu günleri ;)

Canım senin kaçıncı günün sen 14.gun yumurtluyosun daha gelmmistir günün zaten :)
gelmedi ama düzelecek gibi değil canım. işe de gidemiyor yataktan çıkamıyor :KK42: fena üşütmüş , bir sürü ilaçlar kullanıyor + antibiyotik . uzuluyorum valla. ıyı olsunda gunum gecsın. :cry:
yani sonuç olarak 3 gün sonra olsa da düzenli bir çalışma olmayacak. zaten şu an önceliğim değil :KK43: maalesef. :KK16:

gelmedi ama düzelecek gibi değil canım. işe de gidemiyor yataktan çıkamıyor :KK42: fena üşütmüş , bir sürü ilaçlar kullanıyor + antibiyotik . uzuluyorum valla. ıyı olsunda gunum gecsın. :cry:
yani sonuç olarak 3 gün sonra olsa da düzenli bir çalışma olmayacak. zaten şu an önceliğim değil :KK43: maalesef. :KK16:

tabı canım önce saglık biran önce iyileşir inşallah :)

tabı canım önce saglık biran önce iyileşir inşallah :)
inşallah canım. valla ben de direkten döndüm. 1-2 gun kötuydum. gunde 4 kupa ıhlamur nane lımon vıtamın takvıyesıyle toparladım. ama sevdıcegım zayıflamak askına bu sogukta kostugu ıcın cıgerlerı dolmuş :cry: hep benim yüzümden. kılo aldın dedım dedımmm. kendı dısarlara attı :KK35: gerçi daha havalar ısınmadı. bahar gelsin öyle başla dedim ama orda beni dinlemedi :confused: sonuç bu işte

inşallah canım. valla ben de direkten döndüm. 1-2 gun kötuydum. gunde 4 kupa ıhlamur nane lımon vıtamın takvıyesıyle toparladım. ama sevdıcegım zayıflamak askına bu sogukta kostugu ıcın cıgerlerı dolmuş :cry: hep benim yüzümden. kılo aldın dedım dedımmm. kendı dısarlara attı :KK35: gerçi daha havalar ısınmadı. bahar gelsin öyle başla dedim ama orda beni dinlemedi :confused: sonuç bu işte

erkekler hic dikkat etmiyor canım yaa havalar soguk tam ısınmadı tam hastalık havası benımkide oyle kalın seyler giymeyi sevmez incecik giyinip cıkıyo hasta olcan dıyorum ama dınleyen kım tabı :D üç aşağı beş yukarı hepsi aynı gibi :D

erkekler hic dikkat etmiyor canım yaa havalar soguk tam ısınmadı tam hastalık havası benımkide oyle kalın seyler giymeyi sevmez incecik giyinip cıkıyo hasta olcan dıyorum ama dınleyen kım tabı :KK70: üç aşağı beş yukarı hepsi aynı gibi :KK70:
evet erkekler ole ama en ufak bıseyde yatıyorlar. gercı benımkının gunahını almım. yatmazdı o kolay kolay. o yuzden korktum ben de cıddı bısey olmasın dıye. neyse kı halledılecek bır durum. her şerde bir hayır vardı. sıgarayı bırak demiş dr. şimdi zaten ıcmeye hali yok ama iyileşincede başlamaz umarım :KK20:
.sadece erkekler değil ya bazen görüyorum kızları da babete geçen var. ben militan gibi geziyorum hala :D ama hava cok soguk ben anormal degılım herhalde:KK57:

evet erkekler ole ama en ufak bıseyde yatıyorlar. gercı benımkının gunahını almım. yatmazdı o kolay kolay. o yuzden korktum ben de cıddı bısey olmasın dıye. neyse kı halledılecek bır durum. her şerde bir hayır vardı. sıgarayı bırak demiş dr. şimdi zaten ıcmeye hali yok ama iyileşincede başlamaz umarım :KK20:
.sadece erkekler değil ya bazen görüyorum kızları da babete geçen var. ben militan gibi geziyorum hala :KK70: ama hava cok soguk ben anormal degılım herhalde:KK57:

:D ilahi eda yaaa :D bende kalın kalın giyiniyorum valla hava inanılmaz sogukkk bunaltıcı bide evde olup yatmak vardı ama nerdeee :KK16:güneş tutuluyo ya ondan herlde :D

:KK70: ilahi eda yaaa :KK70: bende kalın kalın giyiniyorum valla hava inanılmaz sogukkk bunaltıcı bide evde olup yatmak vardı ama nerdeee :KK16:güneş tutuluyo ya ondan herlde :KK70:
kötü oldu böyle planlamamıştım. ama her şey planladığımız gibi gitmiyor. gerçi geçen ay plandıydı da noldu :KK48: bu sefer serbest çalışma olsun :KK45:

kötü oldu böyle planlamamıştım. ama her şey planladığımız gibi gitmiyor. gerçi geçen ay plandıydı da noldu :KK48: bu sefer serbest çalışma olsun :KK45:
evdeki hesap çarsıya uymuyor ne yazııkii :KK55: bende kesin pazartesi adet olcam. 33 günde bir oluyorum cunku. bu ay test alımıcam zaten canım evde test oldukca sıkıntıdan yapıyorum :D

evdeki hesap çarsıya uymuyor ne yazııkii :KK55: bende kesin pazartesi adet olcam. 33 günde bir oluyorum cunku. bu ay test alımıcam zaten canım evde test oldukca sıkıntıdan yapıyorum :KK70:
ben aldım ama az aldım. :KK19: ama henüz başlamadan.
deli gibi yapmıcam bende :KK20: ilk ay saldırdık görmemiş gibi :rolleyes:

ben aldım ama az aldım. :KK19: ama henüz başlamadan.
deli gibi yapmıcam bende :KK20: ilk ay saldırdık görmemiş gibi :rolleyes:

işte hemen olcakmıs gıbı umut bagladık bıde kızıyorum kendıme cok :KK20: iki aydır günlerimi takip ediyorum zaten 17-18. gun falan oluyo yumurtlama 13.günden itibaren gün aşırı ilişki yapmayı planlıyorum bu ay tutucagı varsa tutar zaten :KK76:

işte hemen olcakmıs gıbı umut bagladık bıde kızıyorum kendıme cok :KK20: iki aydır günlerimi takip ediyorum zaten 17-18. gun falan oluyo yumurtlama 13.günden itibaren gün aşırı ilişki yapmayı planlıyorum bu ay tutucagı varsa tutar zaten :KK76:
ben de 10. günden itibaren gün aşırı düşünüyordum lakin mümkün değil. 14 de oluyor ya benım. bugün 9 çünkü. cancağazım gözünü zor açıyor :KK35:kedi gibi masumca bakıyor :KK23: artık ne zaman iyi hissederse 13 e mı denk gelir 15 e mi. hayırlısı böyleymiş . :KK73: antibiyotik ateş kaliteyi de düşürür diyollar. o yüzden yani bu ay çok engel var :oops:

Back