• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

inşallah canım. valla ben de direkten döndüm. 1-2 gun kötuydum. gunde 4 kupa ıhlamur nane lımon vıtamın takvıyesıyle toparladım. ama sevdıcegım zayıflamak askına bu sogukta kostugu ıcın cıgerlerı dolmuş :cry: hep benim yüzümden. kılo aldın dedım dedımmm. kendı dısarlara attı :KK35: gerçi daha havalar ısınmadı. bahar gelsin öyle başla dedim ama orda beni dinlemedi :confused: sonuç bu işte
Canım sizede çok geçmiş olsun bizde dün eşimle bakıyoruz kızlar bilek pantolon babet falan giymiş artık ama biz onları gördükçe daha çok üşüdük valla

Canım sizede çok geçmiş olsun bizde dün eşimle bakıyoruz kızlar bilek pantolon babet falan giymiş artık ama biz onları gördükçe daha çok üşüdük valla
sağol canım. dimi ben tuhaf değilim yani :D erkenden yazı getirmişler valla. ona rağmen hasta oluyoruz ya.. ben öyle gezsem akşamına baygın yatarım. 10 gün de kalkamam. ne başım ne karnım doğrulmaz . :KK57:

Gebelik testi yaptinmi canim bence bugun yap cikmadiysa bisey p.teside adet olabilirim diyodun ya bide p.tesi yaparsin ona gore kan testi werir uada vermezsin:KK66:

elimde iki tane test kaldı canım. evde heryer test ya :D eşimden nasıl saklıcagımı bılemıyorum . kasıklarım agırmaya basladı pazar gunune kadar beklıyım dıyorum. tek cizgi görmek canımı sıkıyo bıraz :(

elimde iki tane test kaldı canım. evde heryer test ya :KK70: eşimden nasıl saklıcagımı bılemıyorum . kasıklarım agırmaya basladı pazar gunune kadar beklıyım dıyorum. tek cizgi görmek canımı sıkıyo bıraz :KK43:
Himm sen onceden de cok yaptin ya oyuzden sıktı seni iste simdiye kadar sabretseydin bugun bide p.tesi yapsaydin sanki daha rahat olurdu senin icin.bence idrar testinde tek cizgi gormek eline tutusturulan raporda hamile olmadigini gormenden daha az can sıkıcı hayirlisi olsun canim.:KK68:

Himm sen onceden de cok yaptin ya oyuzden sıktı seni iste simdiye kadar sabretseydin bugun bide p.tesi yapsaydin sanki daha rahat olurdu senin icin.bence idrar testinde tek cizgi gormek eline tutusturulan raporda hamile olmadigini gormenden daha az can sıkıcı hayirlisi olsun canim.:KK68:

dogrudur canım kanımm kaynıyo benımm acelecı davranıyorumm :KK49:

o raporda 0,01 görmek okadar üzücü ki insanın catır catır kağıdı yırtıp üstüne bir de yakası geliyo :KK1::KK1:

ayyyyyy kızlar çok kötüyüm ya şu ağır grip bana da uğradı herhalde ateşim 38 lerde geziyor o kadar halsizim ki eve gitmek istiyorum bir an önce işten çıkıp çok zor nefes alıyorum
ay canım ya. bol bol sıvı al. ıhlamur zencefil çaylarını iç. ınsallah kötu olmazsın daha. bıde vıtamın var onerırım redoxon cok ıse yarıyor. :KK39: ben kotu olmaya basladım. ılk gun 6 kupa 2. gun 4 kupa ıhlamur-nane ıctım. içine de lımon at bır dılım. valla sımdı dıpcık gıbıyım :rolleyes: he bıde aksamları karabıber bal sut karıstırıp ıcıyorum.
Bu bakımla 5 hapsurukla gecırdım atlattım :confused:

Kiz ovulasyon testinde bu cifti görmek icin cok bekledim.bugun suda icmedim bi deneyyim dedim simdi bu sonucu verdi. tam koyuluk olmusmu sizce.yoksa az daha koyu olur mu.tecrubeliler....
20150320_140959.jpg

ayyyyyy kızlar çok kötüyüm ya şu ağır grip bana da uğradı herhalde ateşim 38 lerde geziyor o kadar halsizim ki eve gitmek istiyorum bir an önce işten çıkıp çok zor nefes alıyorum

ay canım ya. bol bol sıvı al. ıhlamur zencefil çaylarını iç. ınsallah kötu olmazsın daha. bıde vıtamın var onerırım redoxon cok ıse yarıyor. :KK39: ben kotu olmaya basladım. ılk gun 6 kupa 2. gun 4 kupa ıhlamur-nane ıctım. içine de lımon at bır dılım. valla sımdı dıpcık gıbıyım :rolleyes: he bıde aksamları karabıber bal sut karıstırıp ıcıyorum.
Bu bakımla 5 hapsurukla gecırdım atlattım :confused:
Geçmiş olsun kızlar. Bal ve zencefili karıştırarak tüketin. Epey işe yarıyor.

Back