Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canim benim bi kizim war 2 yasinda Rabbime sukurler olsun Allah isteyen herkese tattirsin ben ilk hamileligimde belirgin gogus agrisi yasadim birine sarilirken yatakda donerken diger hicbi belirtiyi hatirlamiyorum inan ilk gunden korunmadik hemen hamile kalmistim stres felan hic bilmedi yasamadim adet gunumu bile dogru duzgun takip etmiyofum yani diyecegim o ki bu isler birazda kafada bitiyo rahat olmak lazim stres olmamak lazim yazdiklarinizi okuyorum stresinizi cok iyi aliyorum anliyorum inanki ben biliyorumki bu ay kalamazsam stresten kalamiycam bidahaki aya test yapsam bile sakin sakin yapcam ins yok oldu olmadi tuttu tutmadi inşallah tutmustur diye dua etcem sadece..Rabbimin yaninda cok sen her aklina geldikce dua et dua saatine denk gelir Rabbim geri cevirmez ins dualarmizi..

Kizlar bende geldim.topigimiz neden degisti yahu anlamadim :) Bu arada listeyi kim olusturdu.ben bugun yumurtladim gec oldu biraz.normalde batim 27 mart.ama yumurtlamayi dikkate alirsam 1 nisani beklicem.hakkimizda hayirlisi

Bence de kesinlikle böyle yapalım artk test belirti faln fenalık geldi

Selam kızçeler :) benim bu aralar canım çok sıkkın yaa bu ay ikinci denememiz daha 23 yaşındayım bazen hiç hamile olabilecek miyim diye kendime sorup duruyorum bekarken ay ne kadar kolay hamile kalmak asıl bakmak marifet diye atıp tutuyordum bata 10-11 gün var adetim gecikmeden belirti filan aramıyorum bu ay ama yine tutmadı gibi bir his var içimde çok çalışamadık tam yumurtladığım akşam ilişki oldu öncesinde olmadı spermler oraya gidene kadar yumurtam gitmiştir diye düşünüp durdum Geçen aya göre çok daha rahatım ama ne bileyim olmasada canımız sağolsun Allah sağlık versin öteki ay deneriz diyorum bir yandan da bir an önce olsun bebişim diyorum ne zormuş beklemek Bir yandan kpss hazırlıkları bir yandan bebek çalışmaları

Canm üzme kendini bu şekilde yıpratma hersey allahın izniyle zamanı gelince yoluna girer biz de 2 aydr denedk olmadı insan hayalkırıklıgı yasıyo ya olmazsa soruları illa ki aklında dolanıo ama bu insanı stres yapıp daraltmaktan baska işe yarmıo bak senin yasın daha çok gec sadece dogru zaman değil demek ki şimdilik merak etme birgün biz de göreceğiz inşallah çift çizgileri

Çok sağol canım inşallah görürüz çift çizgileri en yakın zaman da :) herkeste oluyor demek ki bu sorular en büyük hayalim genç anne olmak inşallah nasip olur :) daha rahat olmaya çalışıyorum bakalım sonuç ne olacak . Sevgiler

Hayırlısı olsun canım önümüzdeki aya inşallah
İnşallah canım =)
Canım olsun bende pesinden geliyorum yakındır sağlık olsun Rabbim başka bisey vermesin. Onumuzedeki ayda inşallah tutar :)
Sen gelme canım yaa, şu halayın başında sen ol Biz senin arkandan gelelim
Aklına gelebilecek her belirtiyi yaşadım canım. Vajinal akıntı, koku hassasiyeti, göğüs ağrısı ( uçlar hala berbat acıyor ) vs.vs. sakın sakın belirtilere kanmayın. Ben zaten bunca belirtiye rağmen hamile değilim diyordum En güzeli adet gününü beklemek. Benim 2 gün gecikti ve bu ilk kez başıma geldi. Ahhh bu güzel beynimin oyunları işte
İnşallah senden güzel haberler alırız
Diğer aya kısmetse
İnşallah canım, hayırlısı ne zaman olursa

Aklına gelebilecek her belirtiyi yaşadım canım. Vajinal akıntı, koku hassasiyeti, göğüs ağrısı ( uçlar hala berbat acıyor ) vs.vs. sakın sakın belirtilere kanmayın. Ben zaten bunca belirtiye rağmen hamile değilim diyordum En güzeli adet gününü beklemek. Benim 2 gün gecikti ve bu ilk kez başıma geldi. Ahhh bu güzel beynimin oyunları işte
İnşallah senden güzel haberler alırız
Aynen bu saydigin belirtiler bende de war ama hayir hicbiseye yormuyorum sessizce bekliyorum ilk gunler kendimi cok kaptirdim heycandan dusunmekten hicbiseye odaklanamiyodum hergun bi sitede su napmis bu napmis diye okuya okuya beynim duruyodu☺kendimize zarar weriyoruz kizlar bukadar strese gelecek olan bebek de kacar☺relax olalim Rabbim hepimize arka arkaya gonlumuzden geceni wersin insaAllah

Herkese günaydın hayırlı cumalar rabbim isteyen herkesin gönlündekini versin inş.
ben artık ovu testi bile yapmıyorum gecen ay baya bi üzüldüm günde takip etmiyorum :) ohhh böyle kafamda rahat bedenimde göğüslerimmi acıyo yok damarlarımmı belirginleşmiş ay herşey cok kokuyo deyip kendimizde belirti arıyoruz sonra bunuda beynimize kabul ettiriyoruz sonrası hüsran :) bu ay hiç bişiy yapmıyorum sadece bol bol huzur eee tabi çalışmalara devam

Gunaydin kizlar dayanamayip geri geldim bende bir adet olabilsem ovulasyon testi flan yapmicagm iki gune bir calissacm zaten koca iki gune bir gelio ben malum bu carsamba gunu test yapmistim negatif cikmisti ama hala adet olmadim ayin 14 unde de adet olmam gerekiodu zaten bende kafam karsti hic adet belirtimde yok goguslerim hala hassas degil ve afedersiniz kokusuz beyaz kremsi bi akntm var bu nedir bilen varmi kist den flan cok korkuyorum

benim adetten 1-2 gün önce olur ve peşine adet olurum canım .

Merhaba arkadaslar ben 2014 ocak annesiyim evlendikten 8 ay sonra hamile kalabildim 8 ay hayal kirikliklari üzüntü gozyaslari tamam benim cocugum olmayacak dedim ovulasyon testi aldim o ay hem onu kullandim hem doktora gittim doktor adetin 3.gunu gel demisti allahim o ay nasip etti kizimin kalp atislarini dinlemeye gittik:) allahim bu guzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah hepiniz bebislerinize kavusursinuz.simdi ikinci bebegi dusunuyorum aralarında 2 yas olsun istiyorum inşallah bebegim cok aratmadan gelir:)

rahat ol canım. madem bir bebişin de var. küçükte daha. cok dert etme. olur inşallah bekletmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…