- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #1.221
prensinin_prensesi sana mesaj atamıyorum ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle hiç bir zarraı yok doğal ürünler üreten bir arkadaşımızın özellikle her kadının içmesi gereken bir çay deyip önerdi inanmadım nasıl yararı olur diye ama oldu çidden çok çektim o yüzden ne kadar kişiye ulaşır ve yararı olursa çoook mutlu olacağımGerçektenmi canım çok sağol deniycem kesin
Evett canım bende polikistik over var laparospiyle ameliyat secenegi var yumurtaliklarin duvarin 6-7 adet delik acip o siviyi bosaltiyorlar boyle yumurtlama saglaniyormus inssllah ise yarar bakalimesmerim-ts Olsn canm üzülme çoğumuz aynı durumdayız gelecek ay inşallahbu ay pek becerikli deilmişiz sanırım topik olarak bende beceriksizlerdenim bu arada sen bi yorumunda ameliyat demişsn cnm geçmiş olsun ne ameliyatı
bilemiyorum ama yararı olacağına inanıyorum çünkü üreme organlarını temizleyen bir çay dedi arkadaşımız çay yerine bunu iç.. o erkek ve doldurup doldurup içer hiçbir zararı yok emin olun doktor kistik körünümü var dedi yumurtalıklarımın bir diğeri pko dedi çok üzülmüştüm ama bunu iki ay kullandım sonra başka iki doktora gitim tertemiz dediler:)Cikolata kistinede iyi gelirmi acaba bide sen nerden aldin bu tarifi canim
Canim bu kur polikistik over e de etkili mibizzat denedim var
at kılı kuyruğu otu
ıhlamur ve karanfil
karanfil bir tane diğerleri bir tutam koy bardağa demle sonra süz ve iç gerçekten işe yaroyor kistlerden yüzüm sivilceden mahvolmuştu iki ayda çözdü ne kist ne bişe kaldı dene gör mucizeyi:)
Çok sağol canım allah razı olsun senden bende hemen aktardan alıp içmeye başlıcam canımkesinlikle hiç bir zarraı yok doğal ürünler üreten bir arkadaşımızın özellikle her kadının içmesi gereken bir çay deyip önerdi inanmadım nasıl yararı olur diye ama oldu çidden çok çektim o yüzden ne kadar kişiye ulaşır ve yararı olursa çoook mutlu olacağım
Canım benim de iki yumurtaligimda pko gorunumunde gunde kac kere iciliyo adetliyken mi baslaniyo kullanimi nasil canım yardimci olur musunbilemiyorum ama yararı olacağına inanıyorum çünkü üreme organlarını temizleyen bir çay dedi arkadaşımız çay yerine bunu iç.. o erkek ve doldurup doldurup içer hiçbir zararı yok emin olun doktor kistik körünümü var dedi yumurtalıklarımın bir diğeri pko dedi çok üzülmüştüm ama bunu iki ay kullandım sonra başka iki doktora gitim tertemiz dediler:)
Ben ce boş boş durma bi kan testi yaptır bizde rahatlayalım :)turizmciyim canım ben acentamız var bos bos gecıyo vallahı ya sen ne iş yapıyosun canım
Kan testi çıkar canm ama idrara belli olmaz çünkü genellikle battan önce yapışan çoğu idrar testi negatif verirmiş bana kalırsa bekle derim ama sen bilirsinYarın çif çizgi gördükten sonra ki 12. Gün yarın sabah test yapsam varsa çıkar mı acaba yoksa pazar gününü mu beklesem
Pazartesi yaptım negatif di zaten canım off insan sabredemiyor ya ...hiç bir belirti de yok zaten bendeki can sıkıntısı...pazar gününü bekleyeyim benKan testi çıkar canm ama idrara belli olmaz çünkü genellikle battan önce yapışan çoğu idrar testi negatif verirmiş bana kalırsa bekle derim ama sen bilirsin
Ben ce boş boş durma bi kan testi yaptır bizde rahatlayalım :)
sen pozitif ol boşveryumurtlamadan sonraki 14. gunum yarın hasta olcakmıyım bakalım. ama normalde 33.gunde bi oluyorum yanı pazartesi oluyo bakalım hangısı tutucak testler hep negatıf
sen pozitif ol boşver
Evet canım öğretmenim ve çooook yoruluyorum okulda 29 yaşındayım canım sen kac yasindasincanım öğretmenmisin senn ayyyyy örtmenimmmm :)) canım kaç yasındasın
Boşver testleri canım insana kafayı yedirtiyo bu testler daha çok ster yapıyo vallayumurtlamadan sonraki 14. gunum yarın hasta olcakmıyım bakalım. ama normalde 33.gunde bi oluyorum yanı pazartesi oluyo bakalım hangısı tutucak testler hep negatıf
Senin is de rahatmış yaturizmciyim canım ben acentamız var bos bos gecıyo vallahı ya sen ne iş yapıyosun canım
Evet canım öğretmenim ve çooook yoruluyorum okulda 29 yaşındayım canım sen kac yasindasin
Sen yine de yasimızı aynıymış gibi kabul et24 yasındayım en küçük benim sanırım :) abla dıyım herkese ben :))