- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.241
Pazartesi den persembeye neler değişir neler yap bir tane inşallah cikiverir ikinci çizgiPazartesi yaptım negatif di zaten canım off insan sabredemiyor ya ...hiç bir belirti de yok zaten bendeki can sıkıntısı...pazar gününü bekleyeyim ben
Goğus ağrısı gectimi devam ediyor mu geçtiyse olursun gecmediyse olmazsınyumurtlamadan sonraki 14. gunum yarın hasta olcakmıyım bakalım. ama normalde 33.gunde bi oluyorum yanı pazartesi oluyo bakalım hangısı tutucaktestler hep negatıf
prensinin_prensesi eve gitmedin mi hala test ne alemde
Goğus ağrısı gectimi devam ediyor mu geçtiyse olursun gecmediyse olmazsın
Sen hamilesin :)Yok canım geçmedi ya uçları fena acıyo dimdik sisler bide cok nadirde Ağrı oluyo kasığıma ayak yanması yasıyorum özellikle geceleri ya
:) bana bunlarla gelinPazartesi den persembeye neler değişir neler yap bir tane inşallah cikiverir ikinci çizgi
Sen hamilesin :)
1-2 güne şapka düşer kel görünür.... :)Ya oylede canım en belirgin özellik kasık batmasıymis yani benim cok nadir oluyo gunde iki Uç falan. O Yüzden degilim ben hamile
Canim cok sagol bende deniyeyim bunu bebek dusunurkende iciliyomu acaba birde zamani varmi baslamak icinbilemiyorum ama yararı olacağına inanıyorum çünkü üreme organlarını temizleyen bir çay dedi arkadaşımız çay yerine bunu iç.. o erkek ve doldurup doldurup içer hiçbir zararı yok emin olun doktor kistik körünümü var dedi yumurtalıklarımın bir diğeri pko dedi çok üzülmüştüm ama bunu iki ay kullandım sonra başka iki doktora gitim tertemiz dediler:)
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki aya inşallahKızlar geriye doğru okuyamadım epey kaynatmışsınız maşallah =)
Ben akşam üzeri regl oldum, bu ay yeni çalışmalar yeni umutlar inşallah
prensinin_prensesi yeni bat 15 nisan düzeltmemi yaparsın canımcım
İnşallah senden ve diğer arkadaşlardan güzel haberleri alırız
bir gün Hz. Musa a.s böyle vaaz verir gibi hani bir toplantı yapıyormuş ordan bir karı koca çıkıp gelmiş yanına ey musa demiş biz uzun süredir çocuk istiyoruz olmuyor demiş ve çok üzülüyoruz demiş rabbimizle konuşurmusun bizim evladımız olacakmı demiş ve bunun üzerine hz. Musa rabbiyle bir konuşmasında falanca ile falanca nın çocukları olacakmı diye sormuş Allah c.c demişki ya musa söyle onlara onların kaderinde yok onlar hiç bir zaman döl tutmayacak demiş ve hz. Musa da bunu o çifte söylemiş üzülerek evlerine gitmişler. Sonra yine böyle bir toplantıda aradan 4-5 yıl kadar geçmiş toplantıda bu çiftle karşılaşmış fakat yanlarında 4 yaşlarında küçük bir çocuk varmış ve hz. MuSA nın dikkatini çekmiş ve rabbimizle bir konuşmasında sormuş Allahım sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama gördüğüm kadarıyla onların çocuğu var demiş Allah cc de demişki ya Musa evet ben sana öle söyledim gerçektende onların kaderine yazmamıştım ama onlar bunu bile bile benden hiç bir zaman ümidi kesmedi ve alın yazılarında olmadığını bile bile hep dua ettiler ümit ettiler istediler demiş ve bende onlara verdim evlat demiş. yani kıslar dua edelim ümit edelim rabbimizden ümit etmek kadar güzel bir şey yok kısacası bu bi hikayede olabilir bilmiyorum ben başkasının anlattığını duydum ama sonuçta söylenmek istenen şu rabbimin hazinesi çok büyük ve istersek ümit edersek kaderimizi bile değiştirmek onun elindeYa oylede canım en belirgin özellik kasık batmasıymis yani benim cok nadir oluyo gunde iki Uç falan. O Yüzden degilim ben hamile
bir gün Hz. Musa a.s böyle vaaz verir gibi hani bir toplantı yapıyormuş ordan bir karı koca çıkıp gelmiş yanına ey musa demiş biz uzun süredir çocuk istiyoruz olmuyor demiş ve çok üzülüyoruz demiş rabbimizle konuşurmusun bizim evladımız olacakmı demiş ve bunun üzerine hz. Musa rabbiyle bir konuşmasında falanca ile falanca nın çocukları olacakmı diye sormuş Allah c.c demişki ya musa söyle onlara onların kaderinde yok onlar hiç bir zaman döl tutmayacak demiş ve hz. Musa da bunu o çifte söylemiş üzülerek evlerine gitmişler. Sonra yine böyle bir toplantıda aradan 4-5 yıl kadar geçmiş toplantıda bu çiftle karşılaşmış fakat yanlarında 4 yaşlarında küçük bir çocuk varmış ve hz. MuSA nın dikkatini çekmiş ve rabbimizle bir konuşmasında sormuş Allahım sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama gördüğüm kadarıyla onların çocuğu var demiş Allah cc de demişki ya Musa evet ben sana öle söyledim gerçektende onların kaderine yazmamıştım ama onlar bunu bile bile benden hiç bir zaman ümidi kesmedi ve alın yazılarında olmadığını bile bile hep dua ettiler ümit ettiler istediler demiş ve bende onlara verdim evlat demiş. yani kıslar dua edelim ümit edelim rabbimizden ümit etmek kadar güzel bir şey yok kısacası bu bi hikayede olabilir bilmiyorum ben başkasının anlattığını duydum ama sonuçta söylenmek istenen şu rabbimin hazinesi çok büyük ve istersek ümit edersek kaderimizi bile değiştirmek onun elinde
Kızlar geriye doğru okuyamadım epey kaynatmışsınız maşallah =)
Canim hayirlisi olsun ins bidahaki ay tutar. Ben de hergun sessiz sessiz girip cikiyorum.senden umutluydum ama kismet canim bbi de prensesi bekliyorum.benim de bugunu saymasak 4 gun war bata ewde ovulasyon kitleri oldugu halde hic yapmadan sessiz sessiz bekliyorum cunku nekadar cok kaptirinca o kadar buyuk hayal kirikligi oluyor bence.sen bu sefer gogus agrisi kasik agrisi bulanti felan yasadinmi psikolojikmi degilmi diye merak ediyorum daKızlar geriye doğru okuyamadım epey kaynatmışsınız maşallah =)
Canim hayirlisi olsun ins bidahaki ay tutar. Ben de hergun sessiz sessiz girip cikiyorum.senden umutluydum ama kismet canim bbi de prensesi bekliyorum.benim de bugunu saymasak 4 gun war bata ewde ovulasyon kitleri oldugu halde hic yapmadan sessiz sessiz bekliyorum cunku nekadar cok kaptirinca o kadar buyuk hayal kirikligi oluyor bence.sen bu sefer gogus agrisi kasik agrisi bulanti felan yasadinmi psikolojikmi degilmi diye merak ediyorum da
Canm sen de bizdensn demek ki bu ay hayırlısı olsun inşallah hepimz önmzdeki ay güzel haberlerle geliriz buralaraKızlar geriye doğru okuyamadım epey kaynatmışsınız maşallah =)
Çok doğru canım dua en güzeli duanın açmayacağı kapı yokturbir gün Hz. Musa a.s böyle vaaz verir gibi hani bir toplantı yapıyormuş ordan bir karı koca çıkıp gelmiş yanına ey musa demiş biz uzun süredir çocuk istiyoruz olmuyor demiş ve çok üzülüyoruz demiş rabbimizle konuşurmusun bizim evladımız olacakmı demiş ve bunun üzerine hz. Musa rabbiyle bir konuşmasında falanca ile falanca nın çocukları olacakmı diye sormuş Allah c.c demişki ya musa söyle onlara onların kaderinde yok onlar hiç bir zaman döl tutmayacak demiş ve hz. Musa da bunu o çifte söylemiş üzülerek evlerine gitmişler. Sonra yine böyle bir toplantıda aradan 4-5 yıl kadar geçmiş toplantıda bu çiftle karşılaşmış fakat yanlarında 4 yaşlarında küçük bir çocuk varmış ve hz. MuSA nın dikkatini çekmiş ve rabbimizle bir konuşmasında sormuş Allahım sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama gördüğüm kadarıyla onların çocuğu var demiş Allah cc de demişki ya Musa evet ben sana öle söyledim gerçektende onların kaderine yazmamıştım ama onlar bunu bile bile benden hiç bir zaman ümidi kesmedi ve alın yazılarında olmadığını bile bile hep dua ettiler ümit ettiler istediler demiş ve bende onlara verdim evlat demiş. yani kıslar dua edelim ümit edelim rabbimizden ümit etmek kadar güzel bir şey yok kısacası bu bi hikayede olabilir bilmiyorum ben başkasının anlattığını duydum ama sonuçta söylenmek istenen şu rabbimin hazinesi çok büyük ve istersek ümit edersek kaderimizi bile değiştirmek onun elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?