Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Gerçektenmi canım çok sağol deniycem kesin
kesinlikle hiç bir zarraı yok doğal ürünler üreten bir arkadaşımızın özellikle her kadının içmesi gereken bir çay deyip önerdi inanmadım nasıl yararı olur diye ama oldu çidden çok çektim o yüzden ne kadar kişiye ulaşır ve yararı olursa çoook mutlu olacağım

Evett canım bende polikistik over var laparospiyle ameliyat secenegi var yumurtaliklarin duvarin 6-7 adet delik acip o siviyi bosaltiyorlar boyle yumurtlama saglaniyormus inssllah ise yarar bakalim

Cikolata kistinede iyi gelirmi acaba bide sen nerden aldin bu tarifi canim
bilemiyorum ama yararı olacağına inanıyorum çünkü üreme organlarını temizleyen bir çay dedi arkadaşımız çay yerine bunu iç.. o erkek ve doldurup doldurup içer hiçbir zararı yok emin olun doktor kistik körünümü var dedi yumurtalıklarımın bir diğeri pko dedi çok üzülmüştüm ama bunu iki ay kullandım sonra başka iki doktora gitim tertemiz dediler:)

Canim bu kur polikistik over e de etkili mi

Çok sağol canım allah razı olsun senden bende hemen aktardan alıp içmeye başlıcam canım

Canım benim de iki yumurtaligimda pko gorunumunde gunde kac kere iciliyo adetliyken mi baslaniyo kullanimi nasil canım yardimci olur musun

Yarın çif çizgi gördükten sonra ki 12. Gün yarın sabah test yapsam varsa çıkar mı acaba yoksa pazar gününü mu beklesem
Kan testi çıkar canm ama idrara belli olmaz çünkü genellikle battan önce yapışan çoğu idrar testi negatif verirmiş bana kalırsa bekle derim ama sen bilirsin

Kan testi çıkar canm ama idrara belli olmaz çünkü genellikle battan önce yapışan çoğu idrar testi negatif verirmiş bana kalırsa bekle derim ama sen bilirsin
Pazartesi yaptım negatif di zaten canım off insan sabredemiyor ya ...hiç bir belirti de yok zaten bendeki can sıkıntısı...pazar gününü bekleyeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…