- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.201
inşallah canım yeniden ovulasyon testi alacağım denemelere ne zaman başlayacaksak artık :) :) :)InşAllah betan bian önce sıfırlanır canım da sende adetini olup çalışmalara başlarsın
Yok canım hiçbişey kullanmadımLaporoskopik ameliyatla acilma sansi azda olsa varmis simdi eger bu sartlarda asilama vs yapilabiliyorsa tedaviyle hamile kalmami onerdi dr eger olmazsa ameliyat olucam gibi gorunuyor rahim filminden sonra antibiyotik kullandinmi canim bana cekim yaptirdigim yer gerek yok dedi
ayyy sen gel benim sınıfa zaten çocuklardan sıkılacak vakti bulamazsın Tüm enerjini alıyorlar
Prenses durumun nasıl test yaptınmı bugüncanım öğretmenmisin senn ayyyyyörtmenimmmm :)) canım kaç yasındasın
Prenses durumun nasıl test yaptınmı bugün
Ayy keşke yanına alsaydın canm ya senin yerinde olsam çatlarım sanırm meraktanevden cıkmadan once yaptım cızgı tek tı eve gıttıgımde belırmıs olur mu bılmıyorum
kızlarrrr yaa canım sıkıldı işgüçte yok pek boş boş durdukça forumda bütün konulara baktım nerdeyseee
Ayyy resmini at eve gidince mutlakaevden cıkmadan once yaptım cızgı tek tı eve gıttıgımde belırmıs olur mu bılmıyorum
Ayy keşke yanına alsaydın canm ya senin yerinde olsam çatlarım sanırm meraktaninşallah eve gittiğinde çift çizgiyi görürsn artk biz de sevinirz baksna kimseden ses yok
NE İŞ YAPIYORSUN BENDE İŞTEYİM CANIM SIKILIYO BÜTÜN GÜN YA :/
bizzat denedim varKızlar yaa şu kistlerin kaybolması için bildiğiniz bitkisel kür falan varmı
Ayyy resmini at eve gidince mutlaka
Sabah akşam yap garanti olsun ben iki kere yapmasaydım kaçıracaktım ovulasyonu çünkü akşam koyu oldu sabah siliktiMerhaba arkadaşlar. Ben de ovulasyon testlerini araştırıyorum. Her gün sabah akşam iki test mi yapıyorsunuz yoksa günde bir tane mi??
Hımmm teşekkür ederim. Ona göre paket sipariş edecektim. Bildiğim iyi oldu.Sabah akşam yap garanti olsun ben iki kere yapmasaydım kaçıracaktım ovulasyonu çünkü akşam koyu oldu sabah silikti
Gerçektenmi canım çok sağol deniycem kesinbizzat denedim var
at kılı kuyruğu otu
ıhlamur ve karanfil
karanfil bir tane diğerleri bir tutam koy bardağa demle sonra süz ve iç gerçekten işe yaroyor kistlerden yüzüm sivilceden mahvolmuştu iki ayda çözdü ne kist ne bişe kaldı dene gör mucizeyi:)
Hergün bi umut açıyorum sayfayı tüm yorumları okuyorum vardr bi haber die yok gerçekten özrl olarak seçilmiş gibiyiz beceriksizler klübüya sorma vallahı canım hergun biri gidiyo aramızdandeli gibi gülmeye basladım sanki hepimiz özellikle burda buluşmuş gibiyiz
Cikolata kistinede iyi gelirmi acaba bide sen nerden aldin bu tarifi canimbizzat denedim var
at kılı kuyruğu otu
ıhlamur ve karanfil
karanfil bir tane diğerleri bir tutam koy bardağa demle sonra süz ve iç gerçekten işe yaroyor kistlerden yüzüm sivilceden mahvolmuştu iki ayda çözdü ne kist ne bişe kaldı dene gör mucizeyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?