haklısın canım eskiden boyle testler mı varmıs sankı kendı kendımıze kur yapıyoruz kafamızda :) günler yakastıkca stres dahada artıyo ay bu sıteyı hıc bılmesydım girmeseydim boyle dertlerım olmıcaktı valla canım ya
bu konuda benden aynı dertten muzdaribim bu ay ovu testi yapmıyorum kafamada takmıyorum evde20-25 tane test var adetimde bitti yapmıyorum sadece sizi okuyorum :) cok takıyoruz sanırım ama ay sonuna doğru inş.ç heyecan yapmam
Al benden de o kadar. Bende ov. testiymiş vs. hiç bilmiyordum. Eşim şehir dışına iş için çıkacaktı, yumurtlama tarihinden epey önceydi ve 1 kere olmuştu o ay. Tuttu ama işte oğlum oldu =) Bu ay regl olduktan sonra pek siteye girmeyeceğim bakalım. Bir de öyle deneyeyim. Psikolojik olarak etkikeniyoruz birbirimizden.
çok şey bilmek cok yoruyo bizi nerden girdik bu siteye
Kızlar Merhaba,
Degerim 15.9'dan 57'ye yükselmiş 2 gün sonrada kan versem mi acaba?
Doktor gerek yok ama sen bilirsin 2 hafta sonra gel ultrasondan bakalım dedi..
ne güzel inşallah güzel haberlerini alırız :) gün geçtikçe bebiş büyür
idrar testım negatıf cıkıyo canım. bak gaza geldım sımdı yaaaa yarın sabah gıtsemmı napsaam :)) merakta edıyorum kan tahlılını hamılelık ıcın daha once hıc yaptırmadım:)
bence gitme bekle sonrası olumsuz ise cok yıkım oluyor
iş yerinden cıkamam suan ama kımse yok yerıme bakıcak anca sabah işe gelmeden 10 gibi flan veririm. aç veya tok olmak farkedıyomu ? bırde ozel polıkınık var burda erken sonuc verir mi ki
aç tok farketmiyo ozelde 1 saat sonra filan veriyorlar o bekleyiş ömründen ömür gidiyo manyak manyak düşüncelere giriyorsun sonrasında moral bozukluğuyla eve dönüş
Bugün olmazsam bende yarın fırsat bulup gideyim kan vermeye bari =)
Benim sat 18 şubat
3 mart ov. testinde çift çizgi
28 gün döngüm
hala gelen giden de yok ??
inş. gelen olur canım arkadaşım :)
bugün ve yarın öyle doluyum ki nasıl fırsat bulcam bakalım. annem yanımda, aileler bilmiyor 2. yi düşündüğümüzü.
yarında oğlumun okulundayım öğlene kadar, öğleden sonra yine annemde olcam. ayy olmam inşallah o zamana kadar
sonuna kadar bekledin bekle bakalım 1-2 gün daha
sabah gıdebılırım canım iş yerindeyim çünkü
ayyy bı gun daha gecsın varsa degerım yukselır nasıl hayal kuruyorum y a
değerin olsunda yüksaelsin inş. :)
9+14 = 23 mart dün negatifti bide pazar günü yapıcam bakalım varsa cıkar o zaman gerci olsa dün de cıkardı ama
hayırlısı inşallah testlerimiz hep pozitif çıksın :)
Canım benim reglim düzenlidir, erken geldiği nadir de olsa olur ama geç daha önce yaşamadım. Gebelik testi yaptım zaten sabah negatifti. Ben zaten hamile değilimdir diyorum =)) Ama varsa da süper olur tabii
hakkımızda hayırlısı :) hep olumsuz düşünüyorsun ya belki de etkileniyorsundur
kahve falı uygulaması varya telefonlarda oraya fotoğrafını gönderdim fincenımın yakında ailen genişleyecek diyo ....kesin hamileyim
o fal banada hep erkek cocuk diyo anneme kardeşime aile katılacak biri diyo ama henüz gelen giden yok gecen gün kızdım sildim programıda :)
Arkadaslar maalesef kan testim negatif cikti
adet im 4.gun gecti hala yok ama bugun yarin olurum herhalde cokta umrumda degil gerci cok canim skkn
uzun bi sure buralara ugramamayi dusunuyorum kendinize iyi bakn hakknizi helal edin
negatif cıkınca cok büyük hüsran oluyo biliyorum ama gitme muhabbet ederiz kız :)
Yok be canım hamile falan degilim ovu testi koyulmadı bile hasta olurum bi iki güne
hakkında hayırlısı ne diyim hep kafamızda milyon sorular
Yar
in gaza gelip bi kan testi yapiyim Bakım
ay çocuk oyuncağına döndü :)
gitsem mi gitmesem mi deyip duruyorsun ama kafanın rahat etmesi için sonu kötü yada iyi test yapman en iyisi:)
Meraba arkadaşlar bende daha yeni üyelerdenim. 4 aydır düşünüyoruz çocuk bu ay aslında kafam rahat stres sıkıntı yapmadan giriyimm dedim ama olmayacak galiba :) yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye çalışıyoruz ama kişiden kişiye değişiyor galiba bu günlerde bu ay bende bi deniycem ovülasyon testini bu ayda öyle yapalım bakalım ne olur
hoşgeldin stressiz bi ay dönümü inşaallah
Kızlar ya patladım ben bu akşam
:)
test sonrası hayattan soğudum triplerii
herkese günaydın yeni gün yeni umutlar