• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Arkadaslarım
Adetime 9 gun kala ovulasyon testim bu sekilde..pozitifleşme ihtimsli var mıdır..normal dönemimde ilk defa bu kadar koyu gibi gldi...
Yumurtlama tarihim 12 marttı o gun test yapmadım ama 15i gibi çift çizgiyi yakaladım...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    118,1 KB · Görüntüleme: 85
Drlar beniim soldan yumurtlama olamayabilecegini kistten dolayi soyluyorlar heray sagdan mi yumurtluyorum ben simdi iki aydir ovu testim ovu gunlerinde pozitif sadece gecen ay yumurta takibi yaptirdim sağda yumurta vardi acaba bi ihtimal soldanda yumurtlayabilirmiyim ki

Yumurtlamadan sonra ki 14. Gun adet olursam 2 gunum var cuma yani. Ama normalde 33 gunde adet oluyorum o zamanda pazartesi oluyo gunum bilemedim hangisini baz alacağımı bekliyorum oyle :)
benimde 32-34 gün arası oluyor. geçen ay çift çizgiyi 19. gün yakaladım. 15. gün adet oldum. bence koyulaşma ihtimali çok yüksek. sıvı alımına falan dikkat ediyorsun değil mi?

benimde 32-34 gün arası oluyor. geçen ay çift çizgiyi 19. gün yakaladım. 15. gün adet oldum. bence koyulaşma ihtimali çok yüksek. sıvı alımına falan dikkat ediyorsun değil mi?

Evet canım 3-4 saat içmiyorum bisey ayni saatte yapıyorum. Bende 17.gun yakaladım çizgiyi ayyyy hep sorular sorular :)

Arkadaslarım
Adetime 9 gun kala ovulasyon testim bu sekilde..pozitifleşme ihtimsli var mıdır..normal dönemimde ilk defa bu kadar koyu gibi gldi...
Yumurtlama tarihim 12 marttı o gun test yapmadım ama 15i gibi çift çizgiyi yakaladım...
yani ovulasyondan sonraki 3. günün gibi oluyor. o zaman daha çok erken 10. günden sonra yapmaya başla bence

esmerim-ts esmerim-ts Olsn canm üzülme çoğumuz aynı durumdayız gelecek ay inşallah
xenforo-smilies-kk54.gif
bu ay pek becerikli deilmişiz sanırım topik olarak bende beceriksizlerdenim bu arada sen bi yorumunda ameliyat demişsn cnm geçmiş olsun ne ameliyatı :KK43:

haklısın canım eskiden boyle testler mı varmıs sankı kendı kendımıze kur yapıyoruz kafamızda :) günler yakastıkca stres dahada artıyo ay bu sıteyı hıc bılmesydım girmeseydim boyle dertlerım olmıcaktı valla canım ya :KK70:

bu konuda benden aynı dertten muzdaribim bu ay ovu testi yapmıyorum kafamada takmıyorum evde20-25 tane test var adetimde bitti yapmıyorum sadece sizi okuyorum :) cok takıyoruz sanırım ama ay sonuna doğru inş.ç heyecan yapmam

Al benden de o kadar. Bende ov. testiymiş vs. hiç bilmiyordum. Eşim şehir dışına iş için çıkacaktı, yumurtlama tarihinden epey önceydi ve 1 kere olmuştu o ay. Tuttu ama işte oğlum oldu =) Bu ay regl olduktan sonra pek siteye girmeyeceğim bakalım. Bir de öyle deneyeyim. Psikolojik olarak etkikeniyoruz birbirimizden.

çok şey bilmek cok yoruyo bizi nerden girdik bu siteye :P

Kızlar Merhaba,

Degerim 15.9'dan 57'ye yükselmiş 2 gün sonrada kan versem mi acaba?
Doktor gerek yok ama sen bilirsin 2 hafta sonra gel ultrasondan bakalım dedi..

ne güzel inşallah güzel haberlerini alırız :) gün geçtikçe bebiş büyür

idrar testım negatıf cıkıyo canım. bak gaza geldım sımdı yaaaa yarın sabah gıtsemmı napsaam :)) merakta edıyorum kan tahlılını hamılelık ıcın daha once hıc yaptırmadım:)

bence gitme bekle sonrası olumsuz ise cok yıkım oluyor

iş yerinden cıkamam suan ama kımse yok yerıme bakıcak anca sabah işe gelmeden 10 gibi flan veririm. aç veya tok olmak farkedıyomu ? bırde ozel polıkınık var burda erken sonuc verir mi ki

aç tok farketmiyo ozelde 1 saat sonra filan veriyorlar o bekleyiş ömründen ömür gidiyo manyak manyak düşüncelere giriyorsun sonrasında moral bozukluğuyla eve dönüş

Bugün olmazsam bende yarın fırsat bulup gideyim kan vermeye bari =)
Benim sat 18 şubat
3 mart ov. testinde çift çizgi
28 gün döngüm
hala gelen giden de yok ??

inş. gelen olur canım arkadaşım :)

bugün ve yarın öyle doluyum ki nasıl fırsat bulcam bakalım. annem yanımda, aileler bilmiyor 2. yi düşündüğümüzü.
yarında oğlumun okulundayım öğlene kadar, öğleden sonra yine annemde olcam. ayy olmam inşallah o zamana kadar :KK70:

sonuna kadar bekledin bekle bakalım 1-2 gün daha

sabah gıdebılırım canım iş yerindeyim çünkü :KK43: ayyy bı gun daha gecsın varsa degerım yukselır nasıl hayal kuruyorum y a :KK70:

değerin olsunda yüksaelsin inş. :)

9+14 = 23 mart dün negatifti bide pazar günü yapıcam bakalım varsa cıkar o zaman gerci olsa dün de cıkardı ama

hayırlısı inşallah testlerimiz hep pozitif çıksın :)

Canım benim reglim düzenlidir, erken geldiği nadir de olsa olur ama geç daha önce yaşamadım. Gebelik testi yaptım zaten sabah negatifti. Ben zaten hamile değilimdir diyorum =)) Ama varsa da süper olur tabii :KK66:

hakkımızda hayırlısı :) hep olumsuz düşünüyorsun ya belki de etkileniyorsundur

kahve falı uygulaması varya telefonlarda oraya fotoğrafını gönderdim fincenımın yakında ailen genişleyecek diyo ....kesin hamileyim :KK53::KK53:

o fal banada hep erkek cocuk diyo anneme kardeşime aile katılacak biri diyo ama henüz gelen giden yok gecen gün kızdım sildim programıda :)

Hahah bana da aileniz 4 kişi olacak dedi :KK70::KK70::KK70::KK70:

Arkadaslar maalesef kan testim negatif cikti :mad:adet im 4.gun gecti hala yok ama bugun yarin olurum herhalde cokta umrumda degil gerci cok canim skkn :KK42:uzun bi sure buralara ugramamayi dusunuyorum kendinize iyi bakn hakknizi helal edin :cry:

negatif cıkınca cok büyük hüsran oluyo biliyorum ama gitme muhabbet ederiz kız :)

Yok be canım hamile falan degilim ovu testi koyulmadı bile hasta olurum bi iki güne :KK70:

hakkında hayırlısı ne diyim hep kafamızda milyon sorular

Yar
in gaza gelip bi kan testi yapiyim Bakım :KK70: ay çocuk oyuncağına döndü :)

gitsem mi gitmesem mi deyip duruyorsun ama kafanın rahat etmesi için sonu kötü yada iyi test yapman en iyisi:)

Meraba arkadaşlar bende daha yeni üyelerdenim. 4 aydır düşünüyoruz çocuk bu ay aslında kafam rahat stres sıkıntı yapmadan giriyimm dedim ama olmayacak galiba :) yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye çalışıyoruz ama kişiden kişiye değişiyor galiba bu günlerde bu ay bende bi deniycem ovülasyon testini bu ayda öyle yapalım bakalım ne olur

hoşgeldin stressiz bi ay dönümü inşaallah

Kızlar ya patladım ben bu akşam :KK43: :)

test sonrası hayattan soğudum triplerii

herkese günaydın yeni gün yeni umutlar

Kizlarrrr sabah yapmiştim evden çıkarken simdi baktım tekrar böyle olmus :KK70: Ufacık birşeyden bisey cikariyorum ya :KK70:
ya baksana silikte olsa çıkmış bence benimki de böyleydi varla yok arası birşeydi hatta ben teste 3 gün sonra baktığımda görmüştüm incecik hayalet çizgiyi sonra arttı Ayyyyyyyyyyyyyyy geliyor inşallah :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46: bu sabah yapmadın mı tekrar her gün tekrarla bakalım artacak mı

ya baksana silikte olsa çıkmış bence benimki de böyleydi varla yok arası birşeydi hatta ben teste 3 gün sonra baktığımda görmüştüm incecik hayalet çizgiyi sonra arttı Ayyyyyyyyyyyyyyy geliyor inşallah :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46: bu sabah yapmadın mı tekrar her gün tekrarla bakalım artacak mı

günaydın canımmmmmm :KK54: yaaa sabah evden cıkmadan önce yaptım vaktım yoktu koydum kenara aksam gıdınce bakarım anca . aslında benım bu resmını koydugum 2 gun gecmıstı duruyodu kenarda dun aksam cope atmak ıcın aldım elıme boyle oldugunu gordumm ayyyyy ümitlenmek istemiyorum amaa inşallah yarabbimm :KK68:

günaydın canımmmmmm :KK54: yaaa sabah evden cıkmadan önce yaptım vaktım yoktu koydum kenara aksam gıdınce bakarım anca . aslında benım bu resmını koydugum 2 gun gecmıstı duruyodu kenarda dun aksam cope atmak ıcın aldım elıme boyle oldugunu gordumm ayyyyy ümitlenmek istemiyorum amaa inşallah yarabbimm :KK68:
evet aslında biz de gaz veriyormuş gibi oluyoruz ama ne yapalım güzel haberler almak istiyoruz sen bu ay çok iyi çalıştın yani söylediğim gibi teste 3 gün sonra bakmıştım ben de hayalet çizgiyi görmüştüm bugün de ne çıkacak bakalım yine çizgi varsa hayırlı olsun deriz artıkınnnnn :) :) :)

ben daha başlayamadım ovulasyon testlerine daha çoooooook var yeniden adet göreceğim sonra 15-20 gün bekleyeceğim çift çizgiyi görmek için gerçi düşükten sonra adet günü de geç geliyormuş 40-50 hatta 60 günü bulan varmış yeniden adet görmesi için benim bakalım ne olacak

ben daha başlayamadım ovulasyon testlerine daha çoooooook var yeniden adet göreceğim sonra 15-20 gün bekleyeceğim çift çizgiyi görmek için gerçi düşükten sonra adet günü de geç geliyormuş 40-50 hatta 60 günü bulan varmış yeniden adet görmesi için benim bakalım ne olacak
ablam oldu hemen düşükten sonra. normal zamanda. seninki de olur canım. cok ustune dusme. :KK39:

Düşükten sonra hamile kalmak daha kolaymış hemen oluyomus diye okumuştum bi kac yerde canım :) inşallah oyle olur

Back