- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.181
inşallah öyle olur canım benim de çook fazla gecikmez de yeniden heyecan başlasın istiyorum hayırlısıyla inşallah bu sefer hayal kırıklığı olmazablam oldu hemen düşükten sonra. normal zamanda. seninki de olur canım. cok ustune dusme.
öyle diyen çok oluyor canım benimde olur inşallah ondan da çok ümitliyim aslındaDüşükten sonra hamile kalmak daha kolaymış hemen oluyomus diye okumuştum bi kac yerde canım :) inşallah oyle olur
Canım bizim bi akrabamızda düşük yapmıştı doktoru ona hemen çalışmalara başla demişti daha çabuk hamile kalabilirsin hatta şey demişti içindeki eş hemen ister falan demişti onaöyle diyen çok oluyor canım benimde olur inşallah ondan da çok ümitliyim aslında
Canim merhaba sana birsey sormak istiyorum sendede kist vardi diye hatirliyorum yumurta takibi yaptirdin mi hic kistin oldugu yumurtadan yumurtlamak mumkunmu acaba bu arada benimki cikolata kistiKızçelerim nasılsınız benim 7 gündür simsiyah kanamam devam ediyo yaa nie böyleki acaba
Canım evet yaptırdım ama kistin olduğu yumurtadan yumurtladımmı onu bilemiyorum hiç benim yumurta gelişiyo ama çatlamıyo bu sefer çatlamadıgı içinde kiste dönüşüyo canım çikolata kisti adet olunca atılan kistmi oluyo canımCanim merhaba sana birsey sormak istiyorum sendede kist vardi diye hatirliyorum yumurta takibi yaptirdin mi hic kistin oldugu yumurtadan yumurtlamak mumkunmu acaba bu arada benimki cikolata kisti
Canım evi supurecektim gozum bilgisayara gitti aklıma sen geldin...naptın sabah test yaptınmı belirginleşmiş mi çizgiblueflower canim kan tahlili yaptircaktin yaptırdın mi noldu ?
ay canımm yaptım evden cıkarken bısey yoktu aksam gıdınce bakıcam bısey oldu mu bılmıyorum suan tabı :)Canım evi supurecektim gozum bilgisayara gitti aklıma sen geldin...naptın sabah test yaptınmı belirginleşmiş mi çizgi
Yok canim malesef adetle atilamiyor ben onceki gun rahim filmi cektirdim sag tupum kapali sol tupum acik cikti sagdan yumurtlamam oluyorda solda 3 cm kistim var yumurtlamam olurmu bilemiyorum olursa sansim olurda olmazsa cok dusuk ihtimalCanım evet yaptırdım ama kistin olduğu yumurtadan yumurtladımmı onu bilemiyorum hiç benim yumurta gelişiyo ama çatlamıyo bu sefer çatlamadıgı içinde kiste dönüşüyo canım çikolata kisti adet olunca atılan kistmi oluyo canım
İlk on dakika dan sonra ki sonuçları dikkate almayın diyolar....neyse bat a bişi kalmadı hayırlısı neyse o olsun bakalım....inşallah tutunur bebiş sevindirir bizi..ay canımm yaptım evden cıkarken bısey yoktu aksam gıdınce bakıcam bısey oldu mu bılmıyorum suan tabı :)
Nasıl açılcakmıs o kapalı tüp canımYok canim malesef adetle atilamiyor ben onceki gun rahim filmi cektirdim sag tupum kapali sol tupum acik cikti sagdan yumurtlamam oluyorda solda 3 cm kistim var yumurtlamam olurmu bilemiyorum olursa sansim olurda olmazsa cok dusuk ihtimal
ya en azından bir kez adet göreyim ondan sonra çalışmalara başlayalım diyorum ben Vücudum ister istemez yıpranıyor değişiyor Beta hcg hala düşmedi çok yavaş düşüyor Sıfırlanması lazımmış Geçen çarşamba 193 tü bu salı hala 93 tü Herhalde ben yeniden adet olana kadar ancak sıfırlanacak Ondan sonra çalışmalara başlayacağız Allah tan bir manilik gelezseCanım bizim bi akrabamızda düşük yapmıştı doktoru ona hemen çalışmalara başla demişti daha çabuk hamile kalabilirsin hatta şey demişti içindeki eş hemen ister falan demişti ona
Zaten bu kistler yüzünden doğru düzgün tedavi olamadım ki yaaYok canim malesef adetle atilamiyor ben onceki gun rahim filmi cektirdim sag tupum kapali sol tupum acik cikti sagdan yumurtlamam oluyorda solda 3 cm kistim var yumurtlamam olurmu bilemiyorum olursa sansim olurda olmazsa cok dusuk ihtimal
InşAllah betan bian önce sıfırlanır canım da sende adetini olup çalışmalara başlarsınya en azından bir kez adet göreyim ondan sonra çalışmalara başlayalım diyorum ben Vücudum ister istemez yıpranıyor değişiyor Beta hcg hala düşmedi çok yavaş düşüyor Sıfırlanması lazımmış Geçen çarşamba 193 tü bu salı hala 93 tü Herhalde ben yeniden adet olana kadar ancak sıfırlanacak Ondan sonra çalışmalara başlayacağız Allah tan bir manilik gelezse
zaten pozitif olduğu zaman bir anda beliriveriyor yani t, c den kopkoyu oluyor ama yumurtanın pozitifi gördükten sonra 24-36 saat arasında çatlayacağını duymuştuk 3 gün sonra olmasını hiç duymamıştım.merhaba :)diğer topikte de takip ediyordum sık yazamıyorum ama sıkı takipçisiyim buranın :) kızlar bir tecrübemi paylaşmak istiyorum ben de 8 aydır denemeler sürüyor ama şoyle ki 5 aydır ovu testi kullanıyorum ve bunun yanında da sıkı ateş takibi yapıyorum ikisini bir kullanınca asla şaşmıyor ne zaman reg olacağım normalde iki gün üst üste pozitifi görüyorum genelde ilki ilk bir dakkada koyulaşırken ikincisi ceden bile önce koyu oluyor işte o zaman diyorum ki yarın kesin yumurtlayacağım ve gerçekten de oyle oluyordu 2. pozitiften sonraki sabah genelde yumurtluyordum ve sonraki gün de ateşim yükseliyordu bu günlere göre de regl oluyorum 5 aydır hiç şaşmadı ama bu ay ilginç bir şey oldu(bu arada iki aydırda şeffaf akıntıyı çok bariz yakaladım o da çatlamadan 2 gün önce başlıyor çatlayacağı gün değil yani haberiniz olsun) çift çizgiyi gördü yine 2 gün ertesi gün silikleşti ama ateşim yükselmedi şüphelendim çalışmaları bırakmadım tabi sonra ateşim çift çizgiyi gördükten sonraki 4 .günün sabahı yükseldi yani ben pozitif gördükten sonraki 3. gün yumurtladım(( bakalım batımı bekliyorum çizgiye göre 28 i ateşime göre ise 30 unda olacağım bakalım hangisi çıkacak ve umarım gelmez o kırmızılar ama öbür ay da bunlara göre yola devam edicem umarım bu bilgi işinize yarar
Laporoskopik ameliyatla acilma sansi azda olsa varmis simdi eger bu sartlarda asilama vs yapilabiliyorsa tedaviyle hamile kalmami onerdi dr eger olmazsa ameliyat olucam gibi gorunuyor rahim filminden sonra antibiyotik kullandinmi canim bana cekim yaptirdigim yer gerek yok dediZaten bu kistler yüzünden doğru düzgün tedavi olamadım ki yaa
ayyy sen gel benim sınıfa zaten çocuklardan sıkılacak vakti bulamazsın Tüm enerjini alıyorlarkızlarrrr yaa canım sıkıldı işgüçte yok pek boş boş durdukça forumda bütün konulara baktım nerdeyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?