• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar bakın bata üç dört gün önceden bir arkadaşın yaptıgı testler bıyrun
image.jpg

Bendede bu ay umut yok ovulasyon testinde hiç koyuluk yok gerçi bata bir hafta var ama bu ay negatiff olcak gibi pofff..
image.jpg

Yaaa bende hic böyle cikmamazlik olmadı silikte olsa belirgin cizgi hep cikiyo benim lh fazla yüksek heralde normaldedee :KK70:

selam canım. bende sürekli takip ediyorum arada girip yazıyorum :KK3::KK3:
geçen ay ilk defa ovu testi kullanmıştım (1,5 yıldır korunmuyoruz, yumurta takibi yaptırdım, 2 aşılama yaptırdım) bu ay tekrar ovu testi kullanıcam. tahmini 1 hafta var ovu dönemime.
daha önce sitede gezerken birinin adete yakın yaptığı testleri kaydetmiştim. bence sende ümit var :KK5:

Eklentiler

• 20150111_161507.jpg
    20150111_161507.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 96
selam canım. bende sürekli takip ediyorum arada girip yazıyorum :KK3::KK3:
geçen ay ilk defa ovu testi kullanmıştım (1,5 yıldır korunmuyoruz, yumurta takibi yaptırdım, 2 aşılama yaptırdım) bu ay tekrar ovu testi kullanıcam. tahmini 1 hafta var ovu dönemime.
daha önce sitede gezerken birinin adete yakın yaptığı testleri kaydetmiştim. bence sende ümit var :KK5:

Ya inanılır gibi değil benim bunlardan daha belirgin cikiyo son 4-5 gündür ama tam koyu olmadı :( neden cizgi cikiyo olabilir acaba pek ümidim yok canım 2 gunum kaldı bekleyip gorucez bakalım :)

Kızlar ovulasyon gunlerinde iki koyu cizgi olduğunda mutlaka yumurta gelismis anlamina geliyomudur yumurtlama olmadan koyu cizgi cikarmi sizce bilgisi olan varmi

Meraba arkadaşlar bende daha yeni üyelerdenim. 4 aydır düşünüyoruz çocuk bu ay aslında kafam rahat stres sıkıntı yapmadan giriyimm dedim ama olmayacak galiba :) yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye çalışıyoruz ama kişiden kişiye değişiyor galiba bu günlerde bu ay bende bi deniycem ovülasyon testini bu ayda öyle yapalım bakalım ne olur

Back