Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Daha erken ama 23 une daha 5 gun var gebelik testinde adet gününe bir iki gün kala incecik bir çizgi belli oluyor Beklemeye devam
öyle çok fazla ümidim yok canım ya elimde test var şu ovulasyon testinin yanında gönderiyolarya onlardan hiç lazım olmuyo ya birikiyo haliyle öyle kafamıza göre yapıyoruz işte bizde sperm hareketsizliği var o yüzden pek umut yüklü değiliz ...tabi allahtan ümit kesilmez inancıyla ovulasyon testi kullanıp umut ediyoruz

Bunun için ilac tedavisi var mı canım bilmiyorum ama bitkisel olarak
keçiboynuzu pekmezi içir eşine bir de erkekler için çakşır var aktaran bulabilirsin ise yarayabilir

Bunun için ilac tedavisi var mı canım bilmiyorum ama bitkisel olarak
keçiboynuzu pekmezi içir eşine bir de erkekler için çakşır var aktaran bulabilirsin ise yarayabilir
kullandık canım çakşır keçi boynuzu hatta son bir aydır havuç suyu içiyo bitkisel olarak ilaç olarakda proxeed plus var onu kullanıyo ...tabbiki ilaç var ceşit çeşit....hemde bayağı pahalı ilaçlar sigorta falan vermiyo

canım kısmetse yarın yaptırıcam bakalım :) pek umudum yok benım ama bellı olmaz tabı yarın ogrenırız :)

Canım benimde bu ay pek umudum yoktu özelliklede testte negatifi görünce...Hiç belli olmaz yani birde benim kasıklarımda hep batmalar hareketlenmeler felan oluyordu halada var sende oluyor mu?

Canım benimde bu ay pek umudum yoktu özelliklede testte negatifi görünce...Hiç belli olmaz yani birde benim kasıklarımda hep batmalar hareketlenmeler felan oluyordu halada var sende oluyor mu?

Pek dikkat etmiyorum ama suan geldi gitti Ağrı :)) daha cok göğüslerim benim fena ilk defa böyle görüyorum adet zamanı falan hic bilmem böyle uçlarının açidigiını dimdik oldugunu falan eğer hamileysem en belirgin özelliğim o derim yani :)

:) herkeste farklı oluyor yani yarın görecez sonuçlarını hayırlı haberlerle inşallah..

Sperm hareketsizliğine keçiboynuzu pekmezi birde bir ilaç varmış gerçi doktora sormadan asla kullanmayında adı proxeed diye bir ilaç sorun araştırın bi

Evet biliyorum o ilacı pahalı biraz ama pek çok kişi fayda görmüş inşallah değerleri yukselir

canım ben gecen ay cift çizgiden 17 gün sonra adet oldum olabiliyor öyle illa 14 gün olması gerekmiyor ...ama inşallah hamilesindir gebelik testin varsa elinde yap bi tane
Canım benim reglim düzenlidir, erken geldiği nadir de olsa olur ama geç daha önce yaşamadım. Gebelik testi yaptım zaten sabah negatifti. Ben zaten hamile değilimdir diyorum =)) Ama varsa da süper olur tabii

Canım benim reglim düzenlidir, erken geldiği nadir de olsa olur ama geç daha önce yaşamadım. Gebelik testi yaptım zaten sabah negatifti. Ben zaten hamile değilimdir diyorum =)) Ama varsa da süper olur tabii
sters yaptıysan ondan da olmuş olabilir ..hayırlısı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…