- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #1.121
kahve falı uygulaması varya telefonlarda oraya fotoğrafını gönderdim fincenımın yakında ailen genişleyecek diyo ....kesin hamileyimOlabilir canım, hepimiz için hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahve falı uygulaması varya telefonlarda oraya fotoğrafını gönderdim fincenımın yakında ailen genişleyecek diyo ....kesin hamileyimOlabilir canım, hepimiz için hayırlısı olsun
Hahah bana da aileniz 4 kişi olacak dedikahve falı uygulaması varya telefonlarda oraya fotoğrafını gönderdim fincenımın yakında ailen genişleyecek diyo ....kesin hamileyim
Programın adı nedirkahve falı uygulaması varya telefonlarda oraya fotoğrafını gönderdim fincenımın yakında ailen genişleyecek diyo ....kesin hamileyim
Negatif çıkıyo bizim her ay ımudunu kaybetme tevekküll ayrılma burdandaArkadaslar maalesef kan testim negatif cikti adet im 4.gun gecti hala yok ama bugun yarin olurum herhalde cokta umrumda degil gerci cok canim skkn uzun bi sure buralara ugramamayi dusunuyorum kendinize iyi bakn hakknizi helal edin
iki tane var bende biri kahve falcım diğeri kahve falı bazı telefonlarda falcı bacı diyede geciyor uygulamalar kısmına yaz orda çıkıyor zatenProgramın adı nedir
Kız sen hamilesinn gibime geliyo sayfayı yeni açtığındada demiştim ya şu ovulasyonuda yap yemek yapıyorum senin yüzünden pilavı bile yspamadım telefonla uğraşmaktan çatlıycam hadiiiKizlarrrr sabah yapmiştim evden çıkarken simdi baktım tekrar böyle olmus Ufacık birşeyden bisey cikariyorum ya
Bende yapayım bari :)iki tane var bende biri kahve falcım diğeri kahve falı bazı telefonlarda falcı bacı diyede geciyor uygulamalar kısmına yaz orda çıkıyor zaten
ben ikinci cizgiyi görüyorum ama görmek istediğim için mi bilememKizlarrrr sabah yapmiştim evden çıkarken simdi baktım tekrar böyle olmus Ufacık birşeyden bisey cikariyorum ya
Ayınıda tahmin ediyomu :) acepHahah bana da aileniz 4 kişi olacak dedi
Yaptım canım böyle cikti yok ya ben hamile degilim baksana 2-3 gündür ayki koyulukta cikiyo umudum yok hicKız sen hamilesinn gibime geliyo sayfayı yeni açtığındada demiştim ya şu ovulasyonuda yap yemek yapıyorum senin yüzünden pilavı bile yspamadım telefonla uğraşmaktan çatlıycam hadiii
Hani nerde yaptıgın ovulasyon ben görmedimYaptım canım böyle cikti yok ya ben hamile degilim baksana 2-3 gündür ayki koyulukta cikiyo umudum yok hic
ben ikinci cizgiyi görüyorum ama görmek istediğim için mi bilemem
Hani nerde yaptıgın ovulasyon ben görmedim
canım hcg yazan gebelik testi diğilmi ikinci cizgi var gibi geldi bana iyi düşün iyi olsun inşallah hamilesindirYaa bilmiyorum canım valla ovu testi koyulmadı hep ayni ton sanmıyorum hamile degilim ben
ovulasyonu boşver şimdi gebelik testinde hayali bi çizgi var hamile olmasan hiç belirmez ki bişi inşallah tutunur yavrucuğun sanaYaa bilmiyorum canım valla ovu testi koyulmadı hep ayni ton sanmıyorum hamile degilim ben