- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.081
Sende ver artık canım şu kan tahlilini :)Canım kan tahlilini yaptırdığında regl tarihin geçmişmiydi ? Ben hep idrar testinde negatif görüyorum, dün regl olmam gerekiyordu, bugün hala yok bişey
canım bılıyosun benım kı negatıf cıkıyo evde fazladan var her sabah yapıyorumm bıtsın dıyeay yarın kanmı versem acabaa
bugün ve yarın öyle doluyum ki nasıl fırsat bulcam bakalım. annem yanımda, aileler bilmiyor 2. yi düşündüğümüzü.Sende ver artık canım şu kan tahlilini :)
Aaa tebrikler canım, güzelce artar inşallah değerin
Canım kan tahlilini yaptırdığında regl tarihin geçmişmiydi ? Ben hep idrar testinde negatif görüyorum, dün regl olmam gerekiyordu, bugün hala yok bişey
İnşallah canım =)Yok canım regl olacağım gün vermiştim testi yani 16 martta çünkü bende pıhtılaşma var doktor gebelik varsa hemen iğneye başlamamız lazım dedi bende idrar testinde negatif gördüm 14 martta o yüzden ona çok takılma yarın sabah evde kalan son 1 gebelik testin var onu yapacam bakalım sonuç nasıl çıkacak inşallah senden ve prensesten de güzel haberler alırız :)
Sabah derken!!! hemen şimdi bence hiç bekleme :)
sabah gıdebılırım canım iş yerindeyim çünküayyy bı gun daha gecsın varsa degerım yukselır nasıl hayal kuruyorum y a
Canım inşallah hayal değil gerçek olur güzel yüksek bir değerle mutlu haberi verirsin bize :) benim deger çok düşük olduğu için çok sevinemiyorum henüz
canım benım ınsallah. senınde degerın yukselcek Allah'ın izni ile sen içini ferah tur :)
Canım ovulasyon testin kaldıysa yap onda çıkıyomuşcanım bılıyosun benım kı negatıf cıkıyo evde fazladan var her sabah yapıyorumm bıtsın dıyeay yarın kanmı versem acabaa
Canım ovulasyon testin kaldıysa yap onda çıkıyomuş
canım ben gecen ay cift çizgiden 17 gün sonra adet oldum olabiliyor öyle illa 14 gün olması gerekmiyor ...ama inşallah hamilesindir gebelik testin varsa elinde yap bi taneBugün olmazsam bende yarın fırsat bulup gideyim kan vermeye bari =)
Benim sat 18 şubat
3 mart ov. testinde çift çizgi
28 gün döngüm
hala gelen giden de yok ??
dün yaptım ben negatif çıktı bekle biraz daha canım sonra adet günü olmazsan elinde yapacak test kalmayacakaksam eve gidnce yapcam canım 2 tane kaldı elımde zaten :)
ay canım sıkıldıkca yapıyorum boluktandün yaptım ben negatif çıktı bekle biraz daha canım sonra adet günü olmazsan elinde yapacak test kalmayacak
Canım yapınca resmini at bakalım hadi inşallahaksam eve gidnce yapcam canım 2 tane kaldı elımde zaten :)
9+14 = 23 mart dün negatifti bide pazar günü yapıcam bakalım varsa cıkar o zaman gerci olsa dün de cıkardı amaay canım sıkıldıkca yapıyorum boluktansenın kac gunun kaldı canım
prensinin_prensesi beta ya baktirsana herkes senden bir de blueflower dan çok ümitli ve çok merakli heyecan dorukta inşallah güzel haberler gelir de mutluluk olur buradan
Daha erken ama 23 une daha 5 gun var gebelik testinde adet gününe bir iki gün kala incecik bir çizgi belli oluyor Beklemeye devam9+14 = 23 mart dün negatifti bide pazar günü yapıcam bakalım varsa cıkar o zaman gerci olsa dün de cıkardı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?