Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Sende ver artık canım şu kan tahlilini :)
bugün ve yarın öyle doluyum ki nasıl fırsat bulcam bakalım. annem yanımda, aileler bilmiyor 2. yi düşündüğümüzü.
yarında oğlumun okulundayım öğlene kadar, öğleden sonra yine annemde olcam. ayy olmam inşallah o zamana kadar

Canım kan tahlilini yaptırdığında regl tarihin geçmişmiydi ? Ben hep idrar testinde negatif görüyorum, dün regl olmam gerekiyordu, bugün hala yok bişey

Yok canım regl olacağım gün vermiştim testi yani 16 martta çünkü bende pıhtılaşma var doktor gebelik varsa hemen iğneye başlamamız lazım dedi bende idrar testinde negatif gördüm 14 martta o yüzden ona çok takılma yarın sabah evde kalan son 1 gebelik testin var onu yapacam bakalım sonuç nasıl çıkacak inşallah senden ve prensesten de güzel haberler alırız :)

İnşallah canım =)

Bugün olmazsam bende yarın fırsat bulup gideyim kan vermeye bari =)
Benim sat 18 şubat
3 mart ov. testinde çift çizgi
28 gün döngüm
hala gelen giden de yok ??
canım ben gecen ay cift çizgiden 17 gün sonra adet oldum olabiliyor öyle illa 14 gün olması gerekmiyor ...ama inşallah hamilesindir gebelik testin varsa elinde yap bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…