- 30 Ocak 2015
- 155
- 33
- 43
- 31
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #1.061
Yaaaaaayy aramızdan bi kişi daha ayrıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaayy aramızdan bi kişi daha ayrıldı
İnşallah canım bu ay tam 22.ayım 23ü gözlemeye başladım artikSıkma canını daha adet gününe var zaten. Hem bu ay olmasa bile önümüzdeki ay yine dersin. Gençsin canım daha takma kafana bu kadar
Doktor gerek yok dediyse yaptırma bence canım en iyisi 2 haftayı bekle canımKızlar Merhaba,
Degerim 15.9'dan 57'ye yükselmiş 2 gün sonrada kan versem mi acaba?
Doktor gerek yok ama sen bilirsin 2 hafta sonra gel ultrasondan bakalım dedi..
Kızlar Merhaba,
canım senın ovu tarıhın 5-6 mart demısın oncekı yazında. hamile oldugunu kac gun sonra ogredın ?
Doktor gerek yok dediyse yaptırma bence canım en iyisi 2 haftayı bekle canım
Canım 14 martta evde test yaptım negatifti pazartesi doktora gittim 1 ay önce tahlil istemişti sonuçlarıma baktı pıhtılaşma var dedi bende o an söyledim hasta olmadım diye tahlil istedi ve deger 15.9 çıktı hemen göbekten igneye başladık o gün bence idrar testine çok takılmamak lazım ben negatif gördügümde çok kötü oldum kan en iyi sonuç..
canım benımde 6 mart yumurtlama oldu bende 33 gunde bir adet oluyorum. cıkar mı kı bendede ya ??
Bence çıkar ben senin yerinde olsam hemen giderdim :) bende sadece 5 ve 6 mart ilişki oldu sende nasıl oldu?
bana göre degerim biraz düşük geldi acaba geç döllenmemi oldu diyorum..
Prenses Idrar testine bence pek güvenme canım ben oğluma hamileyken doktor hamilesin dedi idrar testi yapıyodum negatif çıkıyodubenım 6 mart çift çizgi oldu 5-6-7-8 mart günleri ilişki oldu canım . yaa merak edıyorum umutlanmak ıstemıyorum ama . sende belirti falan oldu mı canım ? adet tarihin ne zmandı senın canım
Son adet tarihim 13 şubat 15 yada 16 martta hasta olmam gerekiyordu 31 günde bir oluyorum çünkü ben çok belirti aradım ama sadece son 1 haftadır baş dönmem var gögüslerde felan birşey yok ama herkeste aynı olmuyor bence nasıl durabiliyorsun böyle ben senin yerinde olsam çoktan gitmiştim kan vermeye :)
Prenses Idrar testine bence pek güvenme canım ben oğluma hamileyken doktor hamilesin dedi idrar testi yapıyodum negatif çıkıyodu
Aaa tebrikler canım, güzelce artar inşallah değerinKızlar Merhaba,
Bemce bugün versene prensescanım bılıyosun benım kı negatıf cıkıyo evde fazladan var her sabah yapıyorumm bıtsın dıye ay yarın kanmı versem acabaa
Canım kan tahlilini yaptırdığında regl tarihin geçmişmiydi ? Ben hep idrar testinde negatif görüyorum, dün regl olmam gerekiyordu, bugün hala yok bişeyCanım 14 martta evde test yaptım negatifti pazartesi doktora gittim 1 ay önce tahlil istemişti sonuçlarıma baktı pıhtılaşma var dedi bende o an söyledim hasta olmadım diye tahlil istedi ve deger 15.9 çıktı hemen göbekten igneye başladık o gün bence idrar testine çok takılmamak lazım ben negatif gördügümde çok kötü oldum kan en iyi sonuç..
Bemce bugün versene prenses
Farketmiyo aç tok canım özel klinikler 1 yada 1.5 saate sonucu veriyoiş yerinden cıkamam suan ama kımse yok yerıme bakıcak anca sabah işe gelmeden 10 gibi flan veririm. aç veya tok olmak farkedıyomu ? bırde ozel polıkınık var burda erken sonuc verir mi ki