• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

canım senın ovu tarıhın 5-6 mart demısın oncekı yazında. hamile oldugunu kac gun sonra ogredın ?

Canım 14 martta evde test yaptım negatifti pazartesi doktora gittim 1 ay önce tahlil istemişti sonuçlarıma baktı pıhtılaşma var dedi bende o an söyledim hasta olmadım diye tahlil istedi ve deger 15.9 çıktı hemen göbekten igneye başladık o gün bence idrar testine çok takılmamak lazım ben negatif gördügümde çok kötü oldum kan en iyi sonuç..

Canım 14 martta evde test yaptım negatifti pazartesi doktora gittim 1 ay önce tahlil istemişti sonuçlarıma baktı pıhtılaşma var dedi bende o an söyledim hasta olmadım diye tahlil istedi ve deger 15.9 çıktı hemen göbekten igneye başladık o gün bence idrar testine çok takılmamak lazım ben negatif gördügümde çok kötü oldum kan en iyi sonuç..

canım benımde 6 mart yumurtlama oldu bende 33 gunde bir adet oluyorum. cıkar mı kı bendede ya ?? adet tarihin normalde ne zamana denk gelıyo peki ?

Son düzenleme:
Bence çıkar ben senin yerinde olsam hemen giderdim :) bende sadece 5 ve 6 mart ilişki oldu sende nasıl oldu?
bana göre degerim biraz düşük geldi acaba geç döllenmemi oldu diyorum..

benım 6 mart çift çizgi oldu 5-6-7-8 mart günleri ilişki oldu canım . yaa merak edıyorum umutlanmak ıstemıyorum ama . sende belirti falan oldu mı canım ? adet tarihin ne zmandı senın canım

Son adet tarihim 13 şubat 15 yada 16 martta hasta olmam gerekiyordu 31 günde bir oluyorum çünkü ben çok belirti aradım ama sadece son 1 haftadır baş dönmem var gögüslerde felan birşey yok ama herkeste aynı olmuyor bence nasıl durabiliyorsun böyle ben senin yerinde olsam çoktan gitmiştim kan vermeye :)

benım 6 mart çift çizgi oldu 5-6-7-8 mart günleri ilişki oldu canım . yaa merak edıyorum umutlanmak ıstemıyorum ama . sende belirti falan oldu mı canım ? adet tarihin ne zmandı senın canım
Prenses Idrar testine bence pek güvenme canım ben oğluma hamileyken doktor hamilesin dedi idrar testi yapıyodum negatif çıkıyodu

Son adet tarihim 13 şubat 15 yada 16 martta hasta olmam gerekiyordu 31 günde bir oluyorum çünkü ben çok belirti aradım ama sadece son 1 haftadır baş dönmem var gögüslerde felan birşey yok ama herkeste aynı olmuyor bence nasıl durabiliyorsun böyle ben senin yerinde olsam çoktan gitmiştim kan vermeye :)

idrar testım negatıf cıkıyo canım. bak gaza geldım sımdı yaaaa yarın sabah gıtsemmı napsaam :)) merakta edıyorum kan tahlılını hamılelık ıcın daha once hıc yaptırmadım:)

Canım kan tahlilini yaptırdığında regl tarihin geçmişmiydi ? Ben hep idrar testinde negatif görüyorum, dün regl olmam gerekiyordu, bugün hala yok bişey :(

Bugün olmazsam bende yarın fırsat bulup gideyim kan vermeye bari =)
Benim sat 18 şubat
3 mart ov. testinde çift çizgi
28 gün döngüm
hala gelen giden de yok ??

Back