Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Yaa ben hic kan tahlili yaptırmadım hamilelikle ilgili daha önce cok merak ediyorum nasıl bisey diye
E bende oğluma hamileyken gebelik testinde öğrenmiştim hamileliğimi, sonra sağlık ocağıda aynı testten yaptı. Daha sonra druma kontrollere gitmeye başlamıştım. Kan vermedim ben de hiç =)
Yarın da olmazsam perşembe günü giderim artık =)

artık kan tahlili yaptırsan süper olacak ben meraklanıyorum sen gayet rahatsın :)

Ben Yarin kan tahlili mi yaptırsam acaba sırf meraktan okuyorum milletin ne guzel değerleri cikiyo ne guzel cuma gunum yumurtlama üzerinden 14 gun gecmiş olcak

artık kan tahlili yaptırsan süper olacak ben meraklanıyorum sen gayet rahatsın :)
Canım benim regl belirtisi çok fazla, yarını da atlatmak istiyorum. Ama söz yarın da olmazsam sonraki gün sabahtan gideceğim kan vermeye.
Açıkçası yansıtmamaya çalışsamda epey gerilmişim. 33 yaşındayım ergenlik dahil yüzümde hiç sivilce görmedim desem yeridir. Ama şu anda yüzüm stresten sanırım sivilce doldu

Ben Yarin kan tahlili mi yaptırsam acaba sırf meraktan okuyorum milletin ne guzel değerleri cikiyo ne guzel cuma gunum yumurtlama üzerinden 14 gun gecmiş olcak
14 gün geçtiyse ve içinde o his varsa yaptır canım, belki bana da cesaret verirsin
Ahhh o ikinci çizgiyi görseydim çoktaaan gitmiştim ben =)

14 gün geçtiyse ve içinde o his varsa yaptır canım, belki bana da cesaret verirsin
Ahhh o ikinci çizgiyi görseydim çoktaaan gitmiştim ben =)

Dur ben Yarin sabah gıdım ama önce bu aksamda ovu testi yapim eğer koyulma varsa daha cok cesaret ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…