- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
E bende oğluma hamileyken gebelik testinde öğrenmiştim hamileliğimi, sonra sağlık ocağıda aynı testten yaptı. Daha sonra druma kontrollere gitmeye başlamıştım. Kan vermedim ben de hiç =)Yaa ben hic kan tahlili yaptırmadım hamilelikle ilgili daha önce cok merak ediyorum nasıl bisey diye
Daha belli değil canım şekerim sonuçlanmış sadece 78 o da normal mişkan sonucu cıkmamıs mı cıkmısta hamıle degılmısın yoksa ?
E bende oğluma hamileyken gebelik testinde öğrenmiştim hamileliğimi, sonra sağlık ocağıda aynı testten yaptı. Daha sonra druma kontrollere gitmeye başlamıştım. Kan vermedim ben de hiç =)
Yarın da olmazsam perşembe günü giderim artık =)
E bende oğluma hamileyken gebelik testinde öğrenmiştim hamileliğimi, sonra sağlık ocağıda aynı testten yaptı. Daha sonra druma kontrollere gitmeye başlamıştım. Kan vermedim ben de hiç =)
Yarın da olmazsam perşembe günü giderim artık =)
Canım benim regl belirtisi çok fazla, yarını da atlatmak istiyorum. Ama söz yarın da olmazsam sonraki gün sabahtan gideceğim kan vermeye.artık kan tahlili yaptırsan süper olacak ben meraklanıyorum sen gayet rahatsın :)
14 gün geçtiyse ve içinde o his varsa yaptır canım, belki bana da cesaret verirsinBen Yarin kan tahlili mi yaptırsam acaba sırf meraktan okuyorum milletin ne guzel değerleri cikiyo ne guzelcuma gunum yumurtlama üzerinden 14 gun gecmiş olcak
14 gün geçtiyse ve içinde o his varsa yaptır canım, belki bana da cesaret verirsin
Ahhh o ikinci çizgiyi görseydim çoktaaan gitmiştim ben =)
butun hepsını cekıp koysana canım ovuları. gun gun ?Dur ben Yarin sabah gıdım ama önce bu aksamda ovu testi yapim eğer koyulma varsa daha cok cesaret ederim :))
Canım ya kuruyunca renkleri Değişti ama 3 günlük hali var fotoda 24-25-26.gunlerin. Bugün 28.gun dun yapmadim bisey.senin gecen aydaki son günlerin ovu testlerini atarmisin edosbutun hepsını cekıp koysana canım ovuları. gun gun ?
Pek belirtim yok canım göğüslerim, arada batma birde ani ateş basması ayak üşümesi disinda2 tane cıksa bari bu ay :) kalanlar biz bu ay gırgır şamata gideriz sizde yeni topiğinize artıkblueflower ve prensinin_prensesi
hadi bakalım . seni merak ediyorum :) beni takip ettin ama sonun bana benzemesin inşallahhhhCanım ya kuruyunca renkleri Değişti ama 3 günlük hali var fotoda 24-25-26.gunlerin. Bugün 28.gun dun yapmadim bisey.senin gecen aydaki son günlerin ovu testlerini atarmisin edos
4- 5 günüm var en son 6-7 gun varken yaptıgım 26.gun yazan canımbenim sanki daha koyuydu. dur bulayımda atayım canım
4- 5 günüm var en son 6-7 gun varken yaptıgım 26.gun yazan canım
aa ama ben 2 gun erken oldum ya bu ay. o zaman 4 gun kala 2 gun kala oluyorbenim normalde de koyu cıkıyor bılıyosun. ovu gunlerınde t ıkı katı oluyor. yanı bende lh mı cok. guzel zamandamı yapıyorum anlamadım
benim normalde de koyu cıkıyor bılıyosun. ovu gunlerınde t ıkı katı oluyor. yanı bende lh mı cok. guzel zamandamı yapıyorum anlamadım
benımde 4 günüm falan kaldı adete canım belirti ne olmustu senın adet gununden kac gunce ogrenmıstın bıraz blgo verır mısın rıca etsemBende kullandım 2 çizgiyi yakaladım hamile kaldım laboquıck almıştım gittigidiyırdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?