- 20 Şubat 2013
- 717
- 324
- 123
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
SANMIYORUM TATLIM. ÇUNKU O GUNE KADAR IKINCI ÇİZGİM HİÇ BELIRGIN OLMAMIŞTI.ıkı kez mı yumurtlama oluyo acaba canım
BENDE KORKMUŞTUM ÇİFT ÇİZGİYİ GOREMEYINCE YUMURTLAMA OLMUYOR SANDIM.Canım eğer bugüne kadar ilk kez bu kadar koyu çıktıysa bence yeni yumurtluyorsun. Sakın ihmal etme değerlendir bugünleri
Cnm aynı adet belirtileri gibiydi göğüslerim ağrıdı belim ağrıdı ama bnm adet günlerim çok düzensizdi 2 ayda falan bir oluyordumbenımde 4 günüm falan kaldı adete canım belirti ne olmustu senın adet gununden kac gunce ogrenmıstın bıraz blgo verır mısın rıca etsem
dur oyle yazıp gıtmeBende kullandım 2 çizgiyi yakaladım hamile kaldım laboquıck almıştım gittigidiyırdan
Cnm aynı adet belirtileri gibiydi göğüslerim ağrıdı belim ağrıdı ama bnm adet günlerim çok düzensizdi 2 ayda falan bir oluyordum
ınsallah sonun benzemez canım. hayırlısı tabi.sen gayet guzel zamanda yapıyosun senın taktıgınle ben cızgıyı yakaladım bılıyosun ama sonu aynı mı olcak bakalım
Ben burayı bırakmam hiç2 tane cıksa bari bu ay :) kalanlar biz bu ay gırgır şamata gideriz sizde yeni topiğinize artıkblueflower ve prensinin_prensesi
Bak ben sayayım şimdi =)Pek belirtim yok canım göğüslerim, arada batma birde ani ateş basması ayak üşümesi disindaya Allahtan belirtim yokmuş
Bak ben sayayım şimdi =)
1 haftadır göğüs ağrısı,3-4 gündür uç kısımları berbat acıyor.
Bel ağrısı, ara ara kasık ağrısı
Karın ağrısı regl olacakmışım gibi
Yumurtlamadan beri devam eden sıvı akıntı. ( regl oldum zannedip tuvalette peçeteyle silip deli gibi kontrol etmeler)
Bu hafta kahvaltı yapamadım doğru dürüst sadece kaşarlı tost yiyorum o da zorla.
Koku hassasiyeti
Gündüz ayaklarım buz gibi ( normalde çorapsız gezerdim evde ) gece ayaklarım yanıyor.
Ruh halim bi şöyle bi böyle
Şimdi genel belirtilere bakınca aaa bu kız hamile dersiniz ama bana göre değilim
Gelecek aya aynı belirtiler olursa kızılcık sopasıyla kovalasınlar beniBir daha belirtinin B'sini bile demem valla
Ahhh canım benim, bebiş gelse de gelmese de bırakırmıyım ben seni hiçgelecek ay görüşmeyelim olurmu :) yanlız bırak beni bu ay nolurrrrrr
Ahhh canım benim, bebiş gelse de gelmese de bırakırmıyım ben seni hiç
Hoşgeldin canım, inşallah en kısa sürede gelir bebişinİyi akşamlar kızlar bende rabbimin izniyle bebiş istiyenlerdenim rabbim hepimizin gönlündekini anımıza yazsın benim bat 29 mart
Canım bizim okulda bir hoca var o arıcılık la ilgileniyor Gerçek arı sütünün güneş ışığı görmemesi lazım bizim hoca folyo ile sarıyor ve tahta kaşıkla yenir metal kasık dokundurulmazballar ve polenlere güvenemiyorum bir sürü sahtesi var
Sonuç ne oldu canım iyi haber vereceksindir inşallahİnternetten bakıyorum canım şimdi baktım daha hiçbiri çıkmamış 9 hormon var şekere de baktırmıştım pco olduğu için şeker hastası olup olmadığımı öğrenmek istedim
Ablam.yasamisti canim ocak ayinda 600 den dustu 1 haftada. kan pihtisi seklinde de gormustu. Sifirlanmisti degeri... insallah seninde.sifirlanir mudahaleye gerek.kalmaz. dr un.ne dediBugün yine kan tahlili verdim betam 93 çıktı bir hafta da ancak yarısına düştü Aranızda kimyasal gebelik yaşayan var mıydı Değerlerim neden bu kadar yavaş düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?