Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Cnm aynı adet belirtileri gibiydi göğüslerim ağrıdı belim ağrıdı ama bnm adet günlerim çok düzensizdi 2 ayda falan bir oluyordum

benım dıkkatımı en cok ceken sey bir tek goguslerım ınanılmaz şişti uçları cok acıyo bıde dim dik duruyolar buyuduler ilk defa böyle görüyorum belirti olsun diye demiyorum ama sasırdım

Pek belirtim yok canım göğüslerim, arada batma birde ani ateş basması ayak üşümesi disinda ya Allahtan belirtim yokmuş
Bak ben sayayım şimdi =)
1 haftadır göğüs ağrısı,3-4 gündür uç kısımları berbat acıyor.
Bel ağrısı, ara ara kasık ağrısı
Karın ağrısı regl olacakmışım gibi
Yumurtlamadan beri devam eden sıvı akıntı. ( regl oldum zannedip tuvalette peçeteyle silip deli gibi kontrol etmeler )
Bu hafta kahvaltı yapamadım doğru dürüst sadece kaşarlı tost yiyorum o da zorla.
Koku hassasiyeti
Gündüz ayaklarım buz gibi ( normalde çorapsız gezerdim evde ) gece ayaklarım yanıyor.
Ruh halim bi şöyle bi böyle
Şimdi genel belirtilere bakınca aaa bu kız hamile dersiniz ama bana göre değilim
Gelecek aya aynı belirtiler olursa kızılcık sopasıyla kovalasınlar beni Bir daha belirtinin B'sini bile demem valla

gelecek ay görüşmeyelim olurmu :) yanlız bırak beni bu ay nolurrrrrr

Bugün yine kan tahlili verdim betam 93 çıktı bir hafta da ancak yarısına düştü Aranızda kimyasal gebelik yaşayan var mıydı Değerlerim neden bu kadar yavaş düşüyor

Acile gittim tıklım tıklım döndün geri yarın saglıkocagına gidip hcg yaptırayım zaten hastayım midem bulanıyo iştende üç gün ixin aldım dinleneyim bari hörüşürüz kızlar

Bugün yine kan tahlili verdim betam 93 çıktı bir hafta da ancak yarısına düştü Aranızda kimyasal gebelik yaşayan var mıydı Değerlerim neden bu kadar yavaş düşüyor
Ablam.yasamisti canim ocak ayinda 600 den dustu 1 haftada. kan pihtisi seklinde de gormustu. Sifirlanmisti degeri... insallah seninde.sifirlanir mudahaleye gerek.kalmaz. dr un.ne dedi

Kızlar bugün ki ovu testim 27 veya 28.günüm benim hayallerde suya Düşüyor yavaştan 3-4 güne kadar adet olurum heralde :)

Eklentiler

• image.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…