- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #1.001
Ovulasyonda çift çizgi goreli 9 gün oldu bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım daha önce ydptıgının resmi varsa onuda atsana o sanki dahamı koyuyduKızlar bugün ki ovu testim 27 veya 28.günüm benim hayallerde suya Düşüyor yavaştan 3-4 güne kadar adet olurum heralde :)
Yarın arayacağım acilde yaptırdım testi internetten öğrendim sonucuAblam.yasamisti canim ocak ayinda 600 den dustu 1 haftada. kan pihtisi seklinde de gormustu. Sifirlanmisti degeri... insallah seninde.sifirlanir mudahaleye gerek.kalmaz. dr un.ne dedi
Biraz daha bekle canım daha erken ama her gün ovulasyon testi yapabilirsin artarsa sürekli ihtimal vardirOvulasyonda çift çizgi goreli 9 gün oldu bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı
Rabbim acil şifa versin canım tedavisi nasıl oluyormuş pekiKızlar moralim cok bozuk rahim filmi cektirdim bugün sag tupum kapaliymis acilmadi sol tupum acik soldada kist var
Sende bizim gibi erkenden başlıyosun herhalde testlere daha erken çıkmaz ovulasyon testi yap belki orda çıkar resminide at yaparsanOvulasyonda çift çizgi goreli 9 gün oldu bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı
Önceki günler daha iyiydi moralini bozma yine de belli olmazKızlar bugün ki ovu testim 27 veya 28.günüm benim hayallerde suya Düşüyor yavaştan 3-4 güne kadar adet olurum heralde :)
Canım durum boyle pek Ümit yok :)Canım daha önce ydptıgının resmi varsa onuda atsana o sanki dahamı koyuydu
Önceki günler daha iyiydi moralini bozma yine de belli olmaz
Canım rengi solmamışki yarın telrar yap bence zaten üç gün kala falan koyulaşmaya başlıyomuşCanım durum boyle pek Ümit yok :)
Canım rengi solmamışki yarın telrar yap bence zaten üç gün kala falan koyulaşmaya başlıyomuş
Canım ya çok üzüldüm rabbim acil şifa versin tüpleri açmak için bi tedavi vardı sanrm bi arkadasmn da kapalıydı hamile kaldı sonr dr bişey demedi miKızlar moralim cok bozuk rahim filmi cektirdim bugün sag tupum kapaliymis acilmadi sol tupum acik soldada kist var
Bu ay yap. Bidahaki ay hic yapmak istemiceksin. Kendimden biliyorumIki tane testim kaldı elimde canım yapım gitsin nolcaksa olsun amaaan :)
Bak resme canım kız hamileymiş ysptıgı hcg ve sagdakilerde ovulasyon testleri yapınca resmi at merak ederiz biz @tommbik le vallaIki tane testim kaldı elimde canım yapım gitsin nolcaksa olsun amaaan :)
çok geçmiş olsun canım. inşallah başka müdahale ile açılır.Kızlar moralim cok bozuk rahim filmi cektirdim bugün sag tupum kapaliymis acilmadi sol tupum acik soldada kist var
Cok gecmis olsun canim. Allah buyuktur. Sen elinden geleni yap. Umarim kavusursun en erken zamanda.Kizlar çok sagolun oncelikle benim 6 yasinda bir oğlum var çok şükür ikinciye ugrasiyodum 10 aydir gecen sene apandisit ameliyatı geçirdim Dr sağ tüpü onun tikamis olacagini söyledi birde sağdan yumurtlayip sol tüpten hamile kalina bilmiyormuş ama süreç uzuyor tabi asilama dene dedi Dr olmazsa laparoskopik ameliyat ondada acilma sansi düşük bakalim ben Rabbimden umudunu kesmiyorum o ol der oluverir inşallah
Bak resme canım kız hamileymiş ysptıgı hcg ve sagdakilerde ovulasyon testleri yapınca resmi at merak ederiz biz @tommbik le valla