• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

KIZLAR DÜN AKŞAM ATTIGIM TESTE YORUM YAPMAMIŞSINIZ :KK42: İKİ ARADA Bİ DEREDE KALDIM LÜTFEN YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR

kızlar bıde ben sey duymustum evlenmeden önce yapmıstım hatta 41 tane tesbıh boncuguna
üç kulhuvallah bir elham okunuyor. bunları camılerden içeri atıyosun bi tane bi tane. olur mu oyle sey dıceksınız belki ama ben bunu yaptıktan bı sene bıle gecmedı evlendım aynı sekılde arkadasımda.acaba bebek ıcındem ı yapsam dıyorumm :KK48:
Yap canım sonuçta duanın açamayacağı kapı yoktur en güzeli dua etmek

Eklentiler

• 20150317_130745.jpg
    20150317_130745.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 108
kızlar bıde ben sey duymustum evlenmeden önce yapmıstım hatta 41 tane tesbıh boncuguna
üç kulhuvallah bir elham okunuyor. bunları camılerden içeri atıyosun bi tane bi tane. olur mu oyle sey dıceksınız belki ama ben bunu yaptıktan bı sene bıle gecmedı evlendım aynı sekılde arkadasımda.acaba bebek ıcındem ı yapsam dıyorumm :KK48:

41 ayri camiye mi birakiliyor

Canım bence niyet ve dua etmen yeterli. Nasıl yaptığın ya da hangisi olduğu değil. Kalpten istendiği sürece ve vakti geldiyse olmayacak birşey yok bence.

Canım bence niyet ve dua etmen yeterli. Nasıl yaptığın ya da hangisi olduğu değil. Kalpten istendiği sürece ve vakti geldiyse olmayacak birşey yok bence.

Yaa ben hic kan tahlili yaptırmadım hamilelikle ilgili daha önce cok merak ediyorum nasıl bisey diye :D

Back