- 20 Şubat 2013
- 717
- 324
- 123
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
KIZLAR DÜN AKŞAM ATTIGIM TESTE YORUM YAPMAMIŞSINIZ İKİ ARADA Bİ DEREDE KALDIM LÜTFEN YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap canım sonuçta duanın açamayacağı kapı yoktur en güzeli dua etmekkızlar bıde ben sey duymustum evlenmeden önce yapmıstım hatta 41 tane tesbıh boncuguna
üç kulhuvallah bir elham okunuyor. bunları camılerden içeri atıyosun bi tane bi tane. olur mu oyle sey dıceksınız belki ama ben bunu yaptıktan bı sene bıle gecmedı evlendım aynı sekılde arkadasımda.acaba bebek ıcındem ı yapsam dıyorumm
Valla canim dedigim gibi saatler sonra oluştu bide cizgiye benzemio tam bana psikolojik olarak oyle gibime geliyorfotografı varsa koysana bakalım :)
Cok tesekkur ederimmmm yani sizce bugunu degerlendirmelimi :)) uzuldum.cunku silik cikinca kacirdim diyeAynı koyulukta olduğu günü ve silikleştiği günü değerlindirmek gerekli canım
KIZLAR DÜN AKŞAM ATTIGIM TESTE YORUM YAPMAMIŞSINIZ İKİ ARADA Bİ DEREDE KALDIM LÜTFEN YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR
kızlar bıde ben sey duymustum evlenmeden önce yapmıstım hatta 41 tane tesbıh boncuguna
üç kulhuvallah bir elham okunuyor. bunları camılerden içeri atıyosun bi tane bi tane. olur mu oyle sey dıceksınız belki ama ben bunu yaptıktan bı sene bıle gecmedı evlendım aynı sekılde arkadasımda.acaba bebek ıcındem ı yapsam dıyorumm
41 ayri camiye mi birakiliyor
Super canimmevet canım hepsını bırakamadım ama cogunu bırakmıstım bı kac kısıye dagıttım tek basıma yapmama dıye. cok sukur oldu
ben de iki gündür içiyorum tadı çok kötü ama mecburenTohumu demleyerek çay gibi içiyormuşsun. Ama denememle bırakmam bir oldu zaten =))
arı sütü + bal + polen hem kendim yiyorum hem eşime yediriyorum ben dearı poleni bal karısımı var bıde yazmıs millet hep
arı sütü + bal + polen hem kendim yiyorum hem eşime yediriyorum ben de
İnternetten bakıyorum canım şimdi baktım daha hiçbiri çıkmamış 9 hormon var şekere de baktırmıştım pco olduğu için şeker hastası olup olmadığımı öğrenmek istedimesmerim-ts canım test sonucunu aldın mı ? ne cıktı
İnternetten bakıyorum canım şimdi baktım daha hiçbiri çıkmamış 9 hormon var şekere de baktırmıştım pco olduğu için şeker hastası olup olmadığımı öğrenmek istedim
Bence değerlendirin canım yumurta yaklaşık 1 gün yaşıyor çünküCok tesekkur ederimmmm yani sizce bugunu degerlendirmelimi :)) uzuldum.cunku silik cikinca kacirdim diye
Canım bence niyet ve dua etmen yeterli. Nasıl yaptığın ya da hangisi olduğu değil. Kalpten istendiği sürece ve vakti geldiyse olmayacak birşey yok bence.kızlar bıde ben sey duymustum evlenmeden önce yapmıstım hatta 41 tane tesbıh boncuguna
Görmedim mi ben acaba, dur bakıyorum canımKIZLAR DÜN AKŞAM ATTIGIM TESTE YORUM YAPMAMIŞSINIZ İKİ ARADA Bİ DEREDE KALDIM LÜTFEN YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR
Canım eğer bugüne kadar ilk kez bu kadar koyu çıktıysa bence yeni yumurtluyorsun. Sakın ihmal etme değerlendir bugünleriKIZLAR DÜN AKŞAM ATTIGIM TESTE YORUM YAPMAMIŞSINIZ İKİ ARADA Bİ DEREDE KALDIM LÜTFEN YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR
Canım bence niyet ve dua etmen yeterli. Nasıl yaptığın ya da hangisi olduğu değil. Kalpten istendiği sürece ve vakti geldiyse olmayacak birşey yok bence.