- 15 Ocak 2015
- 235
- 96
- 38
- 31
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Aynn canım çok kafaya takınca eşim bile etkileniyordoğru aslında . ben de subatta basladım ama hemen testle olaya gırdım. çok hızlı girince sonuç sıfır oldu
Pazar günü ne kadar bekleyelim pazar sabahı yapalımben 17.gun gordum cıft cızgıyı bugun 27. gunum hc bısey cıkmadı teste bence daha erken
Pazar günü ne kadar bekleyelim pazar sabahı yapalım
Hayırlısı olsun inşallahcuma son günüm ondan s sonraki günler için beklemedeyim kara mı beyaz mı o zaman belli olcak bakalım
yok devlette yaptırıyorumÖzelde mi yaptırıyosunuz hafta içi muayenehaneye yönlendiriyorlar sanırım
Yarına kaldı artık canlarım :)yok devlette yaptırıyorum
Canım acile gitmene gerek yokki ben çok yaptırdığım için :) gidip kanda gebelik baktırcam diorum 1 saat sonra internetten bakıyorum canımCanım 4te işe gitcem acilde de yapmazlar herhalde yetişemem malesef of
Devlette hiç yaptırmadım canımKizlar hangi sehirde devlet hastanesinde hcg baktirip 1 saat sonra sonuc aliyosunuz
Devlette hiç yaptırmadım cE]
Ozellerde 1 saat sonra cikiyorda devlet hastanelerini sanmiyorum devlet hastanesinden bahsettigini sandim canım
Kızlar yaa şu kistlerin kaybolması için bildiğiniz bitkisel kür falan varmı
Soğan kürü denedin miKızlar yaa şu kistlerin kaybolması için bildiğiniz bitkisel kür falan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?