Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar aslan pençesi çayı içsem gebelik varsa zararı olur mu acaba gebelik yoksa adetim erken gelsin diyorum benim gecikince içiyorum o gün regl oluyorum

mersin de devlette acile gidiyorum beta ya baktıracağım diyorum bakıyorlar bir bir buçuk saat sonra çıkıyor sonuç

Herkese merhaba arkadaşlar :) Bu ay ikinci denemedeyiz bebiş için ben genellikle yumurtlama günlerimi kasık ağrısıyla anladığım için yumurtlama testine filan gerek duymamıştım geçen ay ağrı olduğu gün ilişki olmuştu tutmayınca bende doktorun yolunu tutmuştum tabi ki genel sağlık muayenesi için doktor bir sürü yumurtan oluşmuş sen stres yapma bebek için filan dedi 23 yasındayım bu arada 7 aylık evliyiz :) bende meraktan ovulasyon testi sipariş ettim 11. günden itibaren test yapmaya başladım 15. gün yumurtlama bekliyordum 14. gün çizgi koyulaştı 15. gün ilişki oldu ama önceki aylardan farklı olarak o gün kasık ağrısı yaşamadım sonra ben teste devam ettim dün yani 17. gün çizgi tekrar koyulaştı bugün tekrar test yaptım baya koyu çıktu. Şimdi sizlere sorum bir ay içinde birden fazla yumurtlama olur mu ? ben her gün incir filan yemiştim zaten yumurtam çoktu acaba incir 2 tanesini mi olgunlaştırdı kızlar bu da bugünkü testimin fotosu lütfen yorumlar mısınız ? herkese sevgiler ...

Eklentiler

• 20150316_124401.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 157
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…