- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
umarım yarar canım. ovu testı yapmıyomusun ? takvıme gore mı calıstın ?bilmiyorum ki canım yeni yukeldim bende sadece güzele benziyor ise yarayıp yaramadığını deniyip gorcem 27 regl günüm olarak gozukuyor hadi inşallah
Canım acil de yapıyorlar 1 saatte de belli oluyorCanım 4te işe gitcem acilde de yapmazlar herhalde yetişemem malesef of
benimde hamileyken öyleydi Yanlışlıkla elim değse içim giderdiyaa benim gögüs uçlarım hele sağ gögüs ucum dokunmaya gelmıyo ınanılmaz agrıyo egılınce falan agırlık olusuyo
Yok onu yapmıyorum eşim izin vermiyor yıpratma kendini hemEn diyor çünkü ocak ayinda başladık denemelere ve ocak ayinda kimyalsal gebelik yasadim bende çaktırmadan burdan arastiyorum bu de bu uygulamayı deniycem :)umarım yarar canım. ovu testı yapmıyomusun ? takvıme gore mı calıstın ?
ben hep acilde yaptırıyorum zatenCanım 4te işe gitcem acilde de yapmazlar herhalde yetişemem malesef of
benimde hamileyken öyleydi Yanlışlıkla elim değse içim giderdi
bebiştir o bebiş :) :) :)
bugun yaptın mı test. ama senın daha var prenses sabret sen azck daha
doğru aslında . ben de subatta basladım ama hemen testle olaya gırdım. çok hızlı girince sonuç sıfır olduYok onu yapmıyorum eşim izin vermiyor yıpratma kendini hemEn diyor çünkü ocak ayinda başladık denemelere ve ocak ayinda kimyalsal gebelik yasadim bende çaktırmadan burdan arastiyorum bu de bu uygulamayı deniycem :)
Hayırlısı canımcımherkesin önceden çıkmıyor canım. o çıkanlar şanslı grupsabret hemen ümitsiz olma
dur dur daha belli etmez kendini. çok erken.yaptım canım sırf meraktan tek çizgiydi evden cıkmasan önce
Eda canim benden bahsediyorsun galiba evet 10 gun kala iki tane yapmistim ikisindede silik czgiye benzer bseler gorunmustu ama 3 gun sonra hcg yaptrmistim ayin 8 inde ve malesef <2 ckmistidur dur daha belli etmez kendini. çok erken.
ya burda biri vardı 11 gun kala çift çizgi çıkan kimdi o arkadasımız ? nerelerde ?
dur dur daha belli etmez kendini. çok erken.
ya burda biri vardı 11 gun kala çift çizgi çıkan kimdi o arkadasımız ? nerelerde ?
senmiydin ki. alla alla seni bilirim ben niye hatırlamadım kii.Eda canim benden bahsediyorsun galiba evet 10 gun kala iki tane yapmistim ikisindede silik czgiye benzer bseler gorunmustu ama 3 gun sonra hcg yaptrmistim ayin 8 inde ve malesef <2 ckmisti
Testin bozuk oldugunu dusunuyorum canim laboquıck markaydi ama guvenerek almıştım bidesenmiydin ki. alla alla seni bilirim ben niye hatırlamadım kii.
ilginç ya 2 test yapmıstın nıye cıkmıskı o zaman. Neyse canım gecmıse takılmamak lazım. hayırlısı
Günaydın kızlar. Bende patladım:) dün bi damla bugün bi damla derken galiba geliyo. Regl düzenimde alt üst oldu 28den 25e düştü ilk defa. Galiba bu ay hiçbirimiz verimli çalışamadık. Geriye kalanlara bol şans:)
Özelde mi yaptırıyosunuz hafta içi muayenehaneye yönlendiriyorlar sanırımben hep acilde yaptırıyorum zaten
Günaydın kızlar. Bende patladım:) dün bi damla bugün bi damla derken galiba geliyo. Regl düzenimde alt üst oldu 28den 25e düştü ilk defa. Galiba bu ay hiçbirimiz verimli çalışamadık. Geriye kalanlara bol şans:)
Ya canim ozele flan gerek yok git acile soyle doktora gebelik şüphem var diye istesin hormon ver kanini baksinlar bir saat icinde çıkıyor sonuc ozelde de ayni tek fazla beklemiosun bide 20 tl ucreti var okadarÖzelde mi yaptırıyosunuz hafta içi muayenehaneye yönlendiriyorlar sanırım
Kızlar 18.gun çift çizgi gören ben 25. Gün yani bugün gebelik testi yapsam varsa çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?