• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

umarım yarar canım. ovu testı yapmıyomusun ? takvıme gore mı calıstın ?
Yok onu yapmıyorum eşim izin vermiyor yıpratma kendini hemEn diyor çünkü ocak ayinda başladık denemelere ve ocak ayinda kimyalsal gebelik yasadim bende çaktırmadan burdan arastiyorum bu de bu uygulamayı deniycem :)

Yok onu yapmıyorum eşim izin vermiyor yıpratma kendini hemEn diyor çünkü ocak ayinda başladık denemelere ve ocak ayinda kimyalsal gebelik yasadim bende çaktırmadan burdan arastiyorum bu de bu uygulamayı deniycem :)
doğru aslında . ben de subatta basladım ama hemen testle olaya gırdım. çok hızlı girince sonuç sıfır oldu :KK48:

dur dur daha belli etmez kendini. çok erken.
ya burda biri vardı 11 gun kala çift çizgi çıkan kimdi o arkadasımız ? nerelerde ? :KK57:
Eda canim benden bahsediyorsun galiba evet 10 gun kala iki tane yapmistim ikisindede silik czgiye benzer bseler gorunmustu ama 3 gun sonra hcg yaptrmistim ayin 8 inde ve malesef <2 ckmisti :mad:

Eda canim benden bahsediyorsun galiba evet 10 gun kala iki tane yapmistim ikisindede silik czgiye benzer bseler gorunmustu ama 3 gun sonra hcg yaptrmistim ayin 8 inde ve malesef <2 ckmisti :mad:
senmiydin ki. alla alla seni bilirim ben niye hatırlamadım kii. :KK54:
ilginç ya 2 test yapmıstın nıye cıkmıskı o zaman. Neyse canım gecmıse takılmamak lazım. hayırlısı

Günaydın kızlar. Bende patladım:) dün bi damla bugün bi damla derken galiba geliyo. Regl düzenimde alt üst oldu 28den 25e düştü ilk defa. Galiba bu ay hiçbirimiz verimli çalışamadık. Geriye kalanlara bol şans:)

BU AY BENİMDE ŞAŞTI :) ADETTEN ÖNCE Bİ DAMLAYDI ÜÖİTLENDİM ERLEŞME KANAMASIDIR DİYE AMA TIRT CIKTI :/

Günaydın kızlar. Bende patladım:) dün bi damla bugün bi damla derken galiba geliyo. Regl düzenimde alt üst oldu 28den 25e düştü ilk defa. Galiba bu ay hiçbirimiz verimli çalışamadık. Geriye kalanlara bol şans:)

aramızdan bi kişi daha ayrıldı :) umudumuz geri kalanlarda. ayyy bi tane bile hamile haberi alamadık yaa

Özelde mi yaptırıyosunuz hafta içi muayenehaneye yönlendiriyorlar sanırım
Ya canim ozele flan gerek yok git acile soyle doktora gebelik şüphem var diye istesin hormon ver kanini baksinlar bir saat icinde çıkıyor sonuc ozelde de ayni tek fazla beklemiosun bide 20 tl ucreti var okadar

Back