• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ya göğüs hassasiyetimin olmamasi kafama takiliyor gebe olsa adet de olsam sonucta hasaslasmasi agrimasi gerekirdi fikrinz var mi boyle durum yasayanlar duydunz mu
canım kendi genel durumuna göre değerlendir. benim hiç belirtim olmaz mesela. o yüzden hamile olsam kesin anlarım herhalde :KK73: belirgin olarak ne karnım ağrır ne gögsüm şişer.... sen sende olmayan bir durum varsa şüphelen. Hoppa

canım kendi genel durumuna göre değerlendir. benim hiç belirtim olmaz mesela. o yüzden hamile olsam kesin anlarım herhalde :KK73: belirgin olarak ne karnım ağrır ne gögsüm şişer.... sen sende olmayan bir durum varsa şüphelen. Hoppa

yaa benim gögüs uçlarım hele sağ gögüs ucum dokunmaya gelmıyo ınanılmaz agrıyo egılınce falan agırlık olusuyo :(

Edacgim adet olmadan once sadece goguslerim hasaslasrdi karin agrim pek nadir olurdu oda oldugum gün buay gogusum yumurtlama donemi hasaslasmisti sonra kayboldu o kaybolus bide biliyorsun iki haftadr hafif kask agrilarim var ve gecmio :KK57:

Edacg:KK71:im adet olmadan once sadece goguslerim hasaslasrdi karin agrim pek nadir olurdu oda oldugum gün buay gogusum yumurtlama donemi hasaslasmisti sonra kayboldu o kaybolus bide biliyorsun iki haftadr hafif kask agrilarim var ve gecmio :KK57:
umarım ıyıye ısarettır yaa. hadı artık guzel bır haber alalım. kuruduk kaldık yahuuuuu

inşallah canım tutmuştur. ben geçen ay yüklemiştim bunu. 28 de 1 e göre ayarladım. ama 2 gün erken oldum. şimdi kendi 26 da 1 e göre ayarladı . hangisini uyucam ben şimdi :rolleyes:
bilmiyorum ki canım yeni yukeldim bende sadece güzele benziyor ise yarayıp yaramadığını deniyip gorcem 27 regl günüm olarak gozukuyor hadi inşallah :p

yok canım daha bitmedi ki. bugün 5. gün yarın biter. 10. günden itibaren başlarım testlere.
test siparişi vermiştim cumadan bugün gelir herhalde. taktik öğreniyorum artık :KK48:
biz çift çizgi ve ertesi günü çalışmıştık tuttu ama sonra kaybettim biliyorsunuz
ovulasyondan öncesi çok sık birlikte olmamak gerekiyor sperm kalitesi düşüyor en iyi sonuç 3 günlük aralarda alınıyor zaten sperm tahlili istediklerinde 3 günlük perhiz yaptırıyorlar
adetiniz bittikten sonra 3-4 güne bir yapın ki cift çizgi günlerinde spermler kendine gelsin ve daha aktif olsun

Back