- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
evet geçen ay benimde tutmadı. gerçi ben takvimleri alt üst ederek bir çalışma yaptım ama
edaaaaaaaaaa naptın testlere basladın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet geçen ay benimde tutmadı. gerçi ben takvimleri alt üst ederek bir çalışma yaptım ama
yok canım daha bitmedi ki. bugün 5. gün yarın biter. 10. günden itibaren başlarım testlere.edaaaaaaaaaa naptın testlere basladın mı
Sabah test yaptım negatif yine 2 gün var görünüyor daha ama olsaydı silikte olsa çıkardı canımcım.SEN ????????? yoksa :/
Sabah test yaptım negatif yine 2 gün var görünüyor daha ama olsaydı silikte olsa çıkardı canımcım.
Nasip önümüzdeki aya inşallah
Ya göğüs hassasiyetimin olmamasi kafama takiliyor gebe olsa adet de olsam sonucta hasaslasmasi agrimasi gerekirdi fikrinz var mi boyle durum yasayanlar duydunz mucanım senın durumun akbetını bı kazansın bakalım adet olursan ekleriz
Ya göğüs hassasiyetimin olmamasi kafama takiliyor gebe olsa adet de olsam sonucta hasaslasmasi agrimasi gerekirdi fikrinz var mi boyle durum yasayanlar duydunz mu
canım kendi genel durumuna göre değerlendir. benim hiç belirtim olmaz mesela. o yüzden hamile olsam kesin anlarım herhalde belirgin olarak ne karnım ağrır ne gögsüm şişer.... sen sende olmayan bir durum varsa şüphelen.Ya göğüs hassasiyetimin olmamasi kafama takiliyor gebe olsa adet de olsam sonucta hasaslasmasi agrimasi gerekirdi fikrinz var mi boyle durum yasayanlar duydunz mu
canım kendi genel durumuna göre değerlendir. benim hiç belirtim olmaz mesela. o yüzden hamile olsam kesin anlarım herhalde belirgin olarak ne karnım ağrır ne gögsüm şişer.... sen sende olmayan bir durum varsa şüphelen.
Edacgim adet olmadan once sadece goguslerim hasaslasrdi karin agrim pek nadir olurdu oda oldugum gün buay gogusum yumurtlama donemi hasaslasmisti sonra kayboldu o kaybolus bide biliyorsun iki haftadr hafif kask agrilarim var ve gecmiocanım kendi genel durumuna göre değerlendir. benim hiç belirtim olmaz mesela. o yüzden hamile olsam kesin anlarım herhalde belirgin olarak ne karnım ağrır ne gögsüm şişer.... sen sende olmayan bir durum varsa şüphelen.
Günaydın kızlar
Canım başka yerde yaptırsanaYaptırmadı canım ya gec kalktım sağlık ocağında 10 buçukta sonra yapmıyorlar yetişemedim ;((
bugun yaptın mı test. ama senın daha var prenses sabret sen azck dahayaa benim gögüs uçlarım hele sağ gögüs ucum dokunmaya gelmıyo ınanılmaz agrıyo egılınce falan agırlık olusuyo
umarım ıyıye ısarettır yaa. hadı artık guzel bır haber alalım. kuruduk kaldık yahuuuuuEdacgim adet olmadan once sadece goguslerim hasaslasrdi karin agrim pek nadir olurdu oda oldugum gün buay gogusum yumurtlama donemi hasaslasmisti sonra kayboldu o kaybolus bide biliyorsun iki haftadr hafif kask agrilarim var ve gecmio
Canım 4te işe gitcem acilde de yapmazlar herhalde yetişemem malesef ofCanım başka yerde yaptırsana
bilmiyorum ki canım yeni yukeldim bende sadece güzele benziyor ise yarayıp yaramadığını deniyip gorcem 27 regl günüm olarak gozukuyor hadi inşallahinşallah canım tutmuştur. ben geçen ay yüklemiştim bunu. 28 de 1 e göre ayarladım. ama 2 gün erken oldum. şimdi kendi 26 da 1 e göre ayarladı . hangisini uyucam ben şimdi
biz çift çizgi ve ertesi günü çalışmıştık tuttu ama sonra kaybettim biliyorsunuzyok canım daha bitmedi ki. bugün 5. gün yarın biter. 10. günden itibaren başlarım testlere.
test siparişi vermiştim cumadan bugün gelir herhalde. taktik öğreniyorum artık