- 15 Ocak 2015
- 235
- 96
- 38
- 31
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
Bende de bel ve kasık ağrım var şişkinlik gaz bunlar belirti olabilir mi sizcecanım test yapmadın mı daha sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de bel ve kasık ağrım var şişkinlik gaz bunlar belirti olabilir mi sizcecanım test yapmadın mı daha sen
Bende de bel ve kasık ağrım var şişkinlik gaz bunlar belirti olabilir mi sizce
Mrb baaaayanlar gogle playdan bi uygulama indirdim kk bi bayan önerdi o da bu uygulama sayesinde hamile kalmış bu ay denedim bakalım regl mart 27 de bekliyorum su an ama bilemiyorum inşallah tutmuştur ilk defa yumurtlama gününe göre ayarladım kendimi :) android kullananlara öneriyorum güzel bi uygulama
Canim adete bir hafta kala kanda <2 ckmisti dunde idrar testi yaptim negatif adet olacaksamda olsamsa bi rahatlasam yaa carsambaya kadar olmassam bi hcg ye baktirayim diorum umut istecanım test yapmadın mı daha sen
Aynen o yüzden heyecan yapmıyorumgenelde herkes bellirti diyo bunlara ama psiklojikte olabilir bu belirtiler yanıltabiliyor sonuclar daha 10 gunden fazlan var bekleyip görücez bakalım canım
Canim adete bir hafta kala kanda <2 ckmisti dunde idrar testi yaptim negatif adet olacaksamda olsamsa bi rahatlasam yaa carsambaya kadar olmassam bi hcg ye baktirayim diorum umut iste
Takvimim yazıyor resmini gönderiyorum çiçekli logosu varPROGRAMIN ADI NE ?
bence bi idrar testı yap kan testının uzerınden baya gecmıs cunku bıde adetın ıkı gun gecmıs
benimki de bundan . ama ilk ay uymadım. takvime göre nasıl çalıştın canım ?Takvimim yazıyor resmini gönderiyorum çiçekli logosu var
Valla yumurtlama günü belli zaten ben 7 . 12 14 ilişki oldu aslında tam günü 13 du ama aksilikler oldu :) bakalım inşallah tutmuşturbenimki de bundan . ama ilk ay uymadım. takvime göre nasıl çalıştın canım ?
inşallah canım tutmuştur. ben geçen ay yüklemiştim bunu. 28 de 1 e göre ayarladım. ama 2 gün erken oldum. şimdi kendi 26 da 1 e göre ayarladı . hangisini uyucam ben şimdiValla yumurtlama günü belli zaten ben 7 . 12 14 ilişki oldu aslında tam günü 13 du ama aksilikler oldu :) bakalım inşallah tutmuştur
Sen beni en iyisi 15 nisana batbence bi idrar testı yap kan testının uzerınden baya gecmıs cunku bıde adetın ıkı gun gecmıs
Yumurtlama gunune guvenmeyin buna sabit hesapliyor bendede var ama iki aydr donemimi tutturamadiinşallah canım tutmuştur. ben geçen ay yüklemiştim bunu. 28 de 1 e göre ayarladım. ama 2 gün erken oldum. şimdi kendi 26 da 1 e göre ayarladı . hangisini uyucam ben şimdi
Canim en iyisi sen bat 15-16 nisan yazbence bi idrar testı yap kan testının uzerınden baya gecmıs cunku bıde adetın ıkı gun gecmıs
Iyiyim canım moralini bozma hemen daha 6 günün var canım ben 2 ay önce hatırlarsın belki erken gebelik testi yapmıştım üstelik çift çizgi çıkmıştı ama sabah bi kalktım çizgi falan yok ve adet oldum tabiki sakın ümidini kaybetme bu ay senden güzel haberleri alıcaz hayırlısıyla canımGünaydın canım iyilik sırf meraktan test Yaptım maalesef negatif gerçi daha 5-6 günüm var ama sen nasılsın canım
Iyiyim canım moralini bozma hemen daha 6 günün var canım ben 2 ay önce hatırlarsın belki erken gebelik testi yapmıştım üstelik çift çizgi çıkmıştı ama sabah bi kalktım çizgi falan yok ve adet oldum tabiki sakın ümidini kaybetme bu ay senden güzel haberleri alıcaz hayırlısıyla canım
evet geçen ay benimde tutmadı. gerçi ben takvimleri alt üst ederek bir çalışma yaptım amaSen beni en iyisi 15 nisana bat
Yumurtlama gunune guvenmeyin buna sabit hesapliyor bendede var ama iki aydr donemimi tutturamadi
Uygulamanın adı ne canımMrb baaaayanlar gogle playdan bi uygulama indirdim kk bi bayan önerdi o da bu uygulama sayesinde hamile kalmış bu ay denedim bakalım regl mart 27 de bekliyorum su an ama bilemiyorum inşallah tutmuştur ilk defa yumurtlama gününe göre ayarladım kendimi :) android kullananlara öneriyorum güzel bi uygulama
Canim en iyisi sen bat 15-16 nisan yaz