• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Mrb baaaayanlar gogle playdan bi uygulama indirdim kk bi bayan önerdi o da bu uygulama sayesinde hamile kalmış bu ay denedim bakalım regl mart 27 de bekliyorum su an ama bilemiyorum inşallah tutmuştur ilk defa yumurtlama gününe göre ayarladım kendimi :) :KK70: android kullananlara öneriyorum güzel bi uygulama

PROGRAMIN ADI NE ?

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-16-10-10-17.png
    Screenshot_2015-03-16-10-10-17.png
    206,5 KB · Görüntüleme: 151
Bakın böyle. Bi uygulama yumurtlama döneminde ve hamile kalmak icin orta şans yüksek şans düşük şans diye uyarıyor regl doneminizi birdahaki yumurtlama dönemini hesaplıyor

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-16-10-13-20.png
    Screenshot_2015-03-16-10-13-20.png
    500,5 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2015-03-16-10-13-03.png
    Screenshot_2015-03-16-10-13-03.png
    379,6 KB · Görüntüleme: 94
Valla yumurtlama günü belli zaten ben 7 . 12 14 ilişki oldu aslında tam günü 13 du ama aksilikler oldu :) bakalım inşallah tutmuştur
inşallah canım tutmuştur. ben geçen ay yüklemiştim bunu. 28 de 1 e göre ayarladım. ama 2 gün erken oldum. şimdi kendi 26 da 1 e göre ayarladı . hangisini uyucam ben şimdi :rolleyes:

bence bi idrar testı yap kan testının uzerınden baya gecmıs cunku bıde adetın ıkı gun gecmıs
Sen beni en iyisi 15 nisana bat
inşallah canım tutmuştur. ben geçen ay yüklemiştim bunu. 28 de 1 e göre ayarladım. ama 2 gün erken oldum. şimdi kendi 26 da 1 e göre ayarladı . hangisini uyucam ben şimdi :rolleyes:
Yumurtlama gunune guvenmeyin buna sabit hesapliyor bendede var ama iki aydr donemimi tutturamadi

Günaydın canım iyilik sırf meraktan test Yaptım maalesef negatif gerçi daha 5-6 günüm var ama :KK16: sen nasılsın canım
Iyiyim canım moralini bozma hemen daha 6 günün var canım ben 2 ay önce hatırlarsın belki erken gebelik testi yapmıştım üstelik çift çizgi çıkmıştı ama sabah bi kalktım çizgi falan yok ve adet oldum tabiki sakın ümidini kaybetme bu ay senden güzel haberleri alıcaz hayırlısıyla canım

Iyiyim canım moralini bozma hemen daha 6 günün var canım ben 2 ay önce hatırlarsın belki erken gebelik testi yapmıştım üstelik çift çizgi çıkmıştı ama sabah bi kalktım çizgi falan yok ve adet oldum tabiki sakın ümidini kaybetme bu ay senden güzel haberleri alıcaz hayırlısıyla canım

evet canım hatırlıyorum senin o durumunu inşallah canım umdugumuz gibi olur okdr kısı arasından birimizin hamile haberini alırız canım :) moral olur hepımıze :)

Mrb baaaayanlar gogle playdan bi uygulama indirdim kk bi bayan önerdi o da bu uygulama sayesinde hamile kalmış bu ay denedim bakalım regl mart 27 de bekliyorum su an ama bilemiyorum inşallah tutmuştur ilk defa yumurtlama gününe göre ayarladım kendimi :) :KK70: android kullananlara öneriyorum güzel bi uygulama
Uygulamanın adı ne canım

Back