Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

sen clear blue kullanmistin degilmi guler yuz ciktigi zaman 2 gunumu degerlendirdin yoksa 3 gunmu biraz taktik versene :rolleyes:
Ben sadece en verimli 2 gunu gosteren clear blue yu kullandim. Piyasada 4 verimli gunu gosteren ovaluasyon testleri de var. Yani canim benimki en verimli iki gunu gosterdi. Sabit guleryuzu.
Hadise o gece gerceklesti:KK60:
Enerjinizi sabit guleryuzu gordugunuZ geceye Saklayin Derim. :KK53: Tazecik spermler kumesten sicacik cikan yumurtamla bulustu. Emin degilim gerci, onceki gunlerde de calisma yapilsa zarari olmazdi tabii de Ben he'defe tamgaz kostum:p

Ben sadece en verimli 2 gunu gosteren clear blue yu kullandim. Piyasada 4 verimli gunu gosteren ovaluasyon testleri de var. Yani canim benimki en verimli iki gunu gosterdi. Sabit guleryuzu.
Hadise o gece gerceklesti:KK60:
Enerjinizi sabit guleryuzu gordugunuZ geceye Saklayin Derim. :KK53: Tazecik spermler kumesten sicacik cikan yumurtamla bulustu. Emin degilim gerci, onceki gunlerde de calisma yapilsa zarari olmazdi tabii de Ben he'defe tamgaz kostum:p
Halkali tarafinda outran varsa digital hamilelik testim fazladan var haftasini gosteriyor. Cope atacam bosa gitmesin, isteyen varsa yazsin ozelden.

Merhaba canım günüm geçti ama test yaptım hamile değilim
bende de öyle olmuştu günümü iki gün geçmiştim kist oluşmuş , istersen testere dişli aslan pençesi kürünü yap , hormonları düzenliyor, ben içiyorum faydası var gibi, adetim artı daha iyi oldu sanki, kist tedavisi görmüştümde ben

Merhaba kizlar bende 2 aydir ovulasyon testiyle deniyorm ama bu ay testlerimi yorumlayamadim..yardim edebilirmisinizzz.. simdiden tesekkur edermm allah hepimizin gonlune gore versinn.:KK3:

Eklentiler

• 20150909_233325.jpg
    20150909_233325.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 249
Merhaba kizlar bende 2 aydir ovulasyon testiyle deniyorm ama bu ay testlerimi yorumlayamadim..yardim edebilirmisinizzz.. simdiden tesekkur edermm allah hepimizin gonlune gore versinn.:KK3:
15. gün çatlamış , yıldızlar ard arda olmuş :) sanki araları bir boş kalsa daha iyimi olurmuş bilemedim , hayırlısı olsun canım

15. gün çatlamış , yıldızlar ard arda olmuş :) sanki araları bir boş kalsa daha iyimi olurmuş bilemedim , hayırlısı olsun canım

yok canım ard arda hiç olmadı 10,12,15,17.günlerde oldu bende cok dikkat ediyorum ama sanki bana hep koyu gibi geldi canım cok sıkıldı acaba catlamadıda kistleşiyomu diye üzüldüm :KK43: cevabın için teşekkür ederim..

yok canım ard arda hiç olmadı 10,12,15,17.günlerde oldu bende cok dikkat ediyorum ama sanki bana hep koyu gibi geldi canım cok sıkıldı acaba catlamadıda kistleşiyomu diye üzüldüm :KK43: cevabın için teşekkür ederim..
bende kist oluştuğu ay ovülasyon c ve t çizgisi aynı koyulukta olmuştu , daha sonraki ayda kistten kurtulduğum zaman yumurta çatladığı zaman t çizgisi c çizgisinden biraz daha koyu çıkmıştı , ben kist zamanı yumurtam çatlamış sanmıştım ama malesefdi :KK43: renk ayrımını kendimdekini şimdi biraz biliyorum

bende kist oluştuğu ay ovülasyon c ve t çizgisi aynı koyulukta olmuştu , daha sonraki ayda kistten kurtulduğum zaman yumurta çatladığı zaman t çizgisi c çizgisinden biraz daha koyu çıkmıştı , ben kist zamanı yumurtam çatlamış sanmıştım ama malesefdi :KK43: renk ayrımını kendimdekini şimdi biraz biliyorum

ay artık çok sıkıldım kist mi oluştu bebek var mı düşüncesinden ya bu nedir..isteyen herkesin oluyo millet kazayla hamile kaldım diyolar ya şaka gibi..bu ay rahim filmide çekildim 3 ay daha bekle kendiliğinden olur dedi doktor olmazsa yıpratmadan kendimi geçicem aşılamaya.. :KK61: birde benim önceki doktorum polikistik over var sende dedi sonra baska doktora gittim alakası yok dedi. troid hastasısın ilaç kullan düzelir herşey polikistik bişi yok dedi neye güvenceğimi şaşırdmm :KK43::KK14:

aralıktan beri bebek istiyorum olmuyor :KK43: ovulasyon testini denemeye karar verdim. tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum hangi marka almalıyım?

hem 15. gü

aralıktan beri bebek istiyorum olmuyor :KK43: ovulasyon testini denemeye karar verdim. tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum hangi marka almalıyım?
clear blue yu dene derimben biraz pahali ama denemen gereken zamani guler yuzle gosteriyor
laboquick ucuz olani cift cizgi cikinca ,lh yukseliyor sonra cift cizgiden t olani siliklesmeye baslayinca yumurta catlamis oluyor koyu cikan gun dahil 2 yada 3 gunu degerlendiriyorsun

X