Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar merhaba ben de bu ay ovulasyon testi kullandım 13 ve 14. Günümde koyu çizgiyi yakaladım adetimin 21. Günü progesteron baktırmak için hastaneye gittim ve dr B hcg de baktı progesteron 6.86 çıktı beta hcg 7.57 çıktı adetime şimdi bir hafta var hamilelik var mı sizce yardımcı olursanız sevinirim

Kizlar ben bu ay ikisini bir yapiyorum. Karsilastirmak icin yuklim bakin.. ustlerine yazdim gununu gulenyuzu filan :) gulen yuzden sonra henuz iliski olmadi. Butun 16. Gunum. En son 13.gunde olmustu..
16. Gun de lh seviyen epey yuksek, sanirim 16 ogle den sonra, en gec 17 sabaha kadar yumurtlamis olman lazim. 16. Ve 17. Gunleri bos gecirmeseydin keske..

Kızlar merhaba ben de bu ay ovulasyon testi kullandım 13 ve 14. Günümde koyu çizgiyi yakaladım adetimin 21. Günü progesteron baktırmak için hastaneye gittim ve dr B hcg de baktı progesteron 6.86 çıktı beta hcg 7.57 çıktı adetime şimdi bir hafta var hamilelik var mı sizce yardımcı olursanız sevinirim
Adete bir nafta kala hormontestleriyle de olsa henuz o teknoloji yok cnm, belirlenemiyor. Bnm de tam bir haft am var. Umarim gonlunce olur, Ben bekliycem ama. Londra da yasiyorum, tr de var mi bilmiyorum, 3 gun oncesinden yuzde seksenaltiya kadar Dogru sonuc veren idrar testleri var Burda. Yine de Ben adetimin 2 gun gecmesini bekliycem gar anti olsun.

bende 10. gün gülen yüz çıktı fakat 27. gün adet oldum demekki 12. gün ya da 13. gün yumurtlamışım bu ay hem clear blue hem laboquick kullanıcam. ikimiz içinde hayırlısı umarım en kısa zamanda bebeğimiz olur.
27 gunluk bir sirkuste 10. Gun yumurtlaman icin Cook erken, gec yumurtlayani duydum ama erken yumurtlayani duymadim cnm.

Hayırlı olsun canım bence var gibi sen iki güne bir baktir iki katı artış varsa inşallah sağlıklıdır Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

hayırlı olsun. umarim saglikla kucagna alirsin

Bu arada yaptigim bir hatayi soyleyiym kizlar, her Sabah birer test yaptim, gunde iki, hat ta uc kere test yapmak en iyisi, 48 Saat icinde yumurtayiveriyoruz. Lh yukselince hemen calismaya baslamak lazim, Ben son demlere yetistim sanirim:KK43:(

Kızlar merhaba ben pyroclinice ovu testi kullanıyorum bu ay. 5-6 gündür hep pozitif çıkıyor günde 2 kez öğlen 12 akşam 7 gibi yapıyorum ama hiç silikleşmedi hep pozitif kaldı (benim çizgim kontrol çizgisinden hep daha koyu çok belirgin çıkıyor) acaba gebelik olabilir mi diye (adet olmuştum ama ara ara bulantım vardı üstüne görüp farkında değilsem diye) dün kanda bhcg baktırdım <1.2 negatif çıktı ama halen ovu testi çok bariz pozitif. Boşuna saçmasapan umutlanmak da istemiyorum aslında, sonra üzülüyorum çünkü. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu arada bugün adetin 16. Günü. Adetin 11. gününden beri testler pozitif çıkıyor

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben pyroclinice ovu testi kullanıyorum bu ay. 5-6 gündür hep pozitif çıkıyor günde 2 kez öğlen 12 akşam 7 gibi yapıyorum ama hiç silikleşmedi hep pozitif kaldı (benim çizgim kontrol çizgisinden hep daha koyu çok belirgin çıkıyor) acaba gebelik olabilir mi diye (adet olmuştum ama ara ara bulantım vardı üstüne görüp farkında değilsem diye) dün kanda bhcg baktırdım <1.2 negatif çıktı ama halen ovu testi çok bariz pozitif. Boşuna saçmasapan umutlanmak da istemiyorum aslında, sonra üzülüyorum çünkü. Yorumlarınızı bekliyorum kızlar bu arada bugün adetin 16. Günü. Adetin 11. gününden beri testler pozitif çıkıyor
canım bu ay benımde 2-3 gun pozıtıf gosterdı. dr a gıttım hemen. 2 yumurtan olusmus dedı. 17mm tekı otekını solemedı ya da ben unuttum :) neyse dr dan sonra ertesı aksam sılıklesmeye basladı testım.
bende kormustum pozıtıf olunca. hatta dr catlamayabılır dedı ama. testlerım sılıklesınce ben catladıgını dusundum.

Adete bir nafta kala hormontestleriyle de olsa henuz o teknoloji yok cnm, belirlenemiyor. Bnm de tam bir haft am var. Umarim gonlunce olur, Ben bekliycem ama. Londra da yasiyorum, tr de var mi bilmiyorum, 3 gun oncesinden yuzde seksenaltiya kadar Dogru sonuc veren idrar testleri var Burda. Yine de Ben adetimin 2 gun gecmesini bekliycem gar anti olsun.

Yerinde olsam kafami yormazdim canim, adetine cok var Daha ve evet hamile Olma ihtimali de var. kendini Oyala kafami dagit.

canım bu ay benımde 2-3 gun pozıtıf gosterdı. dr a gıttım hemen. 2 yumurtan olusmus dedı. 17mm tekı otekını solemedı ya da ben unuttum :) neyse dr dan sonra ertesı aksam sılıklesmeye basladı testım.
bende kormustum pozıtıf olunca. hatta dr catlamayabılır dedı ama. testlerım sılıklesınce ben catladıgını dusundum.
İnş benim de birden fazla yumurtam olur da çatlar. Zaten cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum. Tşk ederim cevabın için. Umarım senin yumuşlar döllenmiştir de bebiş yada bebişler gelir :)

merhabalar, benim ovulasyon testlerım ekteki gıbı. sat tarihim 14 agustos. bu testlerden bırı 25 agustosa dıgerı de dune aıt. 25 agustostakı koyu cıktı ama C kadar dııl. dun yaptıgımda da sılıklesmıstı. bu ne demek oluyor? ılk defa kullanıyorum. ben yumurtladım mı sımdı? akıntım kasık ve gogus agrım var. ilişki olarak da 21-22 23 - 25-26 agustos tarıhlerını degerlendırdık. sıze umut var mı?

Eklentiler

• 11909795_960954247298665_851723130_n.jpg
    11909795_960954247298665_851723130_n.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 78
  • 11937961_960954203965336_686458383_n.jpg
    11937961_960954203965336_686458383_n.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 79
Merhba benimde bu ay 2 yumurtam gelişti geçwn hafta cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum inşallah bu ay hamile kalmışımdır hayırlısı bakalım düşünmeyim diyorum ama elde değil acaba acaba diye

X