- 14 Ağustos 2014
- 463
- 1.458
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.321
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok saol canım amin inş. Allah çocuğunu da sana bağışlasın inş
Bu arada manisalı mısın canım? Ben celal bayar mezunuyum 6 yıl manisada oturduk manisayı ve üniversitemi çok sevmiştim
Ne zaman yendin tam olarak canım bizde evlendiğimiz ilk zamanlarda sorun yaşadık ben fazla kasıyordum ama zamanla düzeldi ama bebeğin tutmasıyla ilgili hiç bir sorun olmaz sen rahat ol yeter ki tutsun o yerleşir yerine Allah'ın izniyle ne kadar çalışma yaparsan o kadar alışırsın korku olarak düşünme bilinçaltının çok etkisi var sen rahat oldukça kasılma filanda olmaz bol bol egzersiz yap :) bebişte arada gelir ne kadarlık evlisin ?Tamam canım çok saol. Ya ben de vaginismus olunca hem korkudan ilişkiden kaçınıyorum hem de ilişkide kasılmam oluyor eğer döllenme olduysa bebek rahime tutunamaz yada yeni tutununca düşük olabilir diye korkuyorum. Dediğin gibi adete yakın bir tarihe kadar günaşırı ilişki en güzeli. Ama özel durumum olunca pek mümkün olmuyor. Hayırlısı artık nasip kısmet
Saol canım benim. 7 yıllık evliyim evliliğimizin 3. Ayında plansız bir şekilde hamile kaldım 5.5 yaşında bir kızım var şükür. Evliliğin ilk gününden beri va vaginismus. Bazen korkularım daha çok oluyor bazen daha az ama hep var. Psikolojik biliyorum ama tam olarak atamıyorum kafamdan. Şükür şu aralar baya azaldı korkularım bebiş de istiyorum diye ama az da olsa var. Siz nasıl yendiniz canım?Ne zaman yendin tam olarak canım bizde evlendiğimiz ilk zamanlarda sorun yaşadık ben fazla kasıyordum ama zamanla düzeldi ama bebeğin tutmasıyla ilgili hiç bir sorun olmaz sen rahat ol yeter ki tutsun o yerleşir yerine Allah'ın izniyle ne kadar çalışma yaparsan o kadar alışırsın korku olarak düşünme bilinçaltının çok etkisi var sen rahat oldukça kasılma filanda olmaz bol bol egzersiz yap :) bebişte arada gelir ne kadarlık evlisin ?
Bizim vajinusmus değildi aslında canım tam olarak ilk gece korkusu ama hızlıca atlattım çok şükür ben çok araştırdım okudum 9 aylık evliyiz :) bilinçaltı çok büyük etken oradan attım orası boş ve çok esnek bebek bile çıkıyor diye düşündüm ameliyat olmuyorum herkes bunu zevk için yapıyor diye düşünmeye çalıştım eşim sağolsun çok anlayışlıydı :) doğru ki kaşımızı alınca bile canımız daha fazla acıyordu nefes egzersizleri filan zamanla rahat olmaya başladım şimdi baya rahatım aslında ama arada bir çok hazır değilsem hafif acı oluyor jinekolojik muayene bile rahat oluyorum artık . Hiç aile terapistine filan gittin mi belki bu konuda daha çok yardımcı olabilir sana Allah bağışlasın ne güzel bebişinde olmuş normal doğum muydu peki ve muayene nasıl oluyordun canım ?Saol canım benim. 7 yıllık evliyim evliliğimizin 3. Ayında plansız bir şekilde hamile kaldım 5.5 yaşında bir kızım var şükür. Evliliğin ilk gününden beri va vaginismus. Bazen korkularım daha çok oluyor bazen daha az ama hep var. Psikolojik biliyorum ama tam olarak atamıyorum kafamdan. Şükür şu aralar baya azaldı korkularım bebiş de istiyorum diye ama az da olsa var. Siz nasıl yendiniz canım?
Canım ben sezaryanla doğum yaptım ama sadece bu durum nedeniyle değil morbid obezdim o nedenle zaten doktorum normal doğumu önermedi. İşin beyinde bittiğini biliyorum psikologla falan da görüştüm şimdi şükür eskiye oranla çok azaldı. Bu aralar bebiş olacak mı olmayacak mı vs stresi biraz etkiliyor aslında. 2. Bebiş olsa doğursam daha rahat ilişki olur diye düşünüyorum bebiş stresi gidince. Yardımın için çok tşk ederim canım çok saol Allah razı olsunBizim vajinusmus değildi aslında canım tam olarak ilk gece korkusu ama hızlıca atlattım çok şükür ben çok araştırdım okudum 9 aylık evliyiz :) bilinçaltı çok büyük etken oradan attım orası boş ve çok esnek bebek bile çıkıyor diye düşündüm ameliyat olmuyorum herkes bunu zevk için yapıyor diye düşünmeye çalıştım eşim sağolsun çok anlayışlıydı :) doğru ki kaşımızı alınca bile canımız daha fazla acıyordu nefes egzersizleri filan zamanla rahat olmaya başladım şimdi baya rahatım aslında ama arada bir çok hazır değilsem hafif acı oluyor jinekolojik muayene bile rahat oluyorum artık . Hiç aile terapistine filan gittin mi belki bu konuda daha çok yardımcı olabilir sana Allah bağışlasın ne güzel bebişinde olmuş normal doğum muydu peki ve muayene nasıl oluyordun canım ?
Günaydıngünaydın kızlar
Geçmiş olsun canım sen hiç stres yapma hamile kalabiliyorsun onu biliyorsun en azından bir tane bebişin var Allah bağışlasın :) 2. de gelir zaten hayırlısıyla bu hastalık genelde kontrolcü kişilerde oluyormuş mesela ben çok kontrolcü biriyim kontrolümün dışına çıkan şeylerde direkt stres oluyorum benim onda kaynaklıydı diye düşünüyorum aslında bunu farkettikten sonra yenemeyeceğin bir şey yok Allah'ın izniyle :)Canım ben sezaryanla doğum yaptım ama sadece bu durum nedeniyle değil morbid obezdim o nedenle zaten doktorum normal doğumu önermedi. İşin beyinde bittiğini biliyorum psikologla falan da görüştüm şimdi şükür eskiye oranla çok azaldı. Bu aralar bebiş olacak mı olmayacak mı vs stresi biraz etkiliyor aslında. 2. Bebiş olsa doğursam daha rahat ilişki olur diye düşünüyorum bebiş stresi gidince. Yardımın için çok tşk ederim canım çok saol Allah razı olsun
13 de çalışma olmadıysa 14 de mutlaka olsun. Yumurta çatlamış görünüyor çünkü.Eki Görüntüle 1548741
Her yere yazdım kimseden çıt çıkmadı bu konuyada uygun sorucağım soru.. şimdi en net 13. gün fakat o gün ilişki olmadı yumurtlamayı kaçırdımmı yoksa 14. gün tam ilişki günümü? bugün 14.gün testini yaptım lütfen yardım edermisiniz?
Canım gözün aydın, Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Kızlarrrr nasılsınız
Dün dr gittik cok şükür bebişimizin kalp atışlarını duyduk yürekten söylüyorum Allahım hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin insallah en kısa zamnda
superisi_33 T Tugbas24 kızlar siz naptınız gittiniz mi doktora nasıl gelişmeler
 S sssn canm geçmiş olsn eşinede test sonuçlarınızı gördm az önce benm eşimdede varikosel vardı hatta 35 milyondu sizin degerleriniz cok iyi merak etme kimyasalda gecirdiğine göre hamilede kalabiliyosn morfolojiniz de biraz düzelsn en kısa zamanda bebiş haberini alırz inşallah :)
blueflower canm sen nasılsın nasıl gidio bebişle geçti mi bulantılar falan cinsiyeti ne zamn belli olacak var mı daha
Saol canm amin inşallah dikkat et canm sen de hasta olma oğluşunda çabucak iyileşir inşallah bu aralar havalar dengesiz zaten dikkat et cok,az kalmş kontrole de bişiler der herlde insan cok merak edıo ya gönlüne göre olur umarım :)Canım gözün aydın, Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Diğer arkadaşlarımız da çok beklemeden alırlar inşallah güzel haberleri.
Biz iyiyiz şükür canım, bulantılar bu hafta biraz arttı ama oğlum hastaydı. Ateşi çok yüksekti 4 gün, uyuyamadık hiç nerdeyse. Benim de vücut direncim düşünce haliyle bulantılarım arttı. Şimdi şükür düzeldi biraz.
Cinsiyet konusuna gelince 10 gün kaldı kontrolümüze. 12+3 olacağız o zaman, umarım tahmin yürütür dr um
En koyudan sonraki 24-36 saatte yumurta çatlıyor canım öncesinde yada sonrasında ilişki olduysa sıkıntı yok canımEki Görüntüle 1548741
Her yere yazdım kimseden çıt çıkmadı bu konuyada uygun sorucağım soru.. şimdi en net 13. gün fakat o gün ilişki olmadı yumurtlamayı kaçırdımmı yoksa 14. gün tam ilişki günümü? bugün 14.gün testini yaptım lütfen yardım edermisiniz?
Çok teşekkürler canımm. Hayırlısı olsun, bu ay inş. güzel haberler alırız hepinizdenKızlar nasılsınız blueflower canım çok geçmiş olsun çabucak iyileşir oğluşunda inşAllah ben bugün malesef adet oldum geçen ayda 5 inde olmuştum bu ay 4 ünde oldum