Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

merhaba canım. hafta sonu pek bakamadım. aynı benim yaşadığım durumu yaşamışsın. benim gebelik testlerinde de saatler sonra silik çizgi oluyodu. bu sabah yaptım negatifti attım bekletmedim. bat bugündü olmadım. bekliyorum:KK43: yarın ben de ovulasyon testi yapıcam Allah' tan ümit kesilmez inşallah ikimizin de bebişi vardır:KK15:

Insallah canimm rabbimmm gönlünüze glre versin inslalahhh haberlerinizi bekliyorummm heycanlsaa :)

Kizlar bu benm ilk testim, yumurtliyorum sanirim bu ay degilmi yorumlarmisiniz

Eklentiler

• DSC_6453~2.jpg
    DSC_6453~2.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 81
Sağol canım haklısın eşime de boş yere stres yaptırmayayım en iyisi bu hafta yumurta kalitesini artırıcı ilaç içiyorum doktorum pek gerek yok dedi ama içim rahat etsin diye artık :) bu ay prolaktinim yükselmiş sanırım stresten umarım yumurtlamama bir engel olmaz çarşamba günü bende ne durumdayım diye bir kontrole gideceğim haftaya da eşim gider doktora aradan çıkarırız artık onun testinide

Doğru söylüyorsun canım bende kafam rahat olur belki diye yollamak istemiştim ama yapacak bişey yok bu haftayı riske atamayacağım artık rastgele çalışma :) bu ay öyle dakikalarca yatmasam mı diyede düşünüyorum farkında olmadan stres yaratabilir o durumda .
Bemce en az yarım saat yat, ben bu ay sabah namazina kadar kalkmadim azicik da olsa sansimi artirir belki diye:p

Günaydınnn canlar hepinize hayırlı kandiller, bu mübarek gunun hürmetine dualarımız kabul olur inşallah. Bugün evdeyim simdi temizlik zamani :) Güzel bir kandil ortami olussun inşallah evlerimizde:KK68::KK68::KK68:
Cok temizlik yapip yorma kendini. ibadet edemezsin şeker

Kizlar gectigimiz ay ovulasyon testini uyguladim cift kirmizlari gorunce calismalara daha dikkat ettim ama olmadi.bu ay yine ovulasyon testi uyguladim cift cizgiyi yakaladim reglime iki gün kaldi beklemedeyim insallah bu sefer olmustur.

merhaba canım. hafta sonu pek bakamadım. aynı benim yaşadığım durumu yaşamışsın. benim gebelik testlerinde de saatler sonra silik çizgi oluyodu. bu sabah yaptım negatifti attım bekletmedim. bat bugündü olmadım. bekliyorum:KK43: yarın ben de ovulasyon testi yapıcam Allah' tan ümit kesilmez inşallah ikimizin de bebişi vardır:KK15:

canım yeni gördüm yazıdıgını naptın adet oldun durum ne ? test falan yaptın mı ? ben yapmadım sıkıldım yaa hiç bi belirtide yok

Kizlar gunaydin.soyledigim gibi 15. Gunumde adetim geldi.Bu arada asil durum bugun esim doktora gitmek istedi.doktor elle muayenede varikosel oldugunu soylemis.test sonuclarinada bakacaklar.aglasam mi umitlensem mi bilemedim.cunku aylardir yumurtlamayi tespit etmeme ragmen olmuyodu ve hep bi sebebi olmali dedim neden olmazki.megersem varmis iste off icimi bile dokemiyorum :KK43:

Kizlar gunaydin.soyledigim gibi 15. Gunumde adetim geldi.Bu arada asil durum bugun esim doktora gitmek istedi.doktor elle muayenede varikosel oldugunu soylemis.test sonuclarinada bakacaklar.aglasam mi umitlensem mi bilemedim.cunku aylardir yumurtlamayi tespit etmeme ragmen olmuyodu ve hep bi sebebi olmali dedim neden olmazki.megersem varmis iste off icimi bile dokemiyorum :KK43:
gunaydın canımm. hay allah ya üzüldümmm :KK43: ama burda cok kişide okudum eger varikosel teshısı kesın konulursa amelıyattan sonra cogu kişinin hamile kaldıgını. ümitsizliğe yapılma llütfen tıp cok ilerledi herseyın caresi var. erken tadevi hayat kurtarır.

canım yeni gördüm yazıdıgını naptın adet oldun durum ne ? test falan yaptın mı ? ben yapmadım sıkıldım yaa hiç bi belirtide yok
canım adet olmadım. günüm dündü bugün de yok. test de yapmıyorum aynen senin dediğin gibi sıkıldım moralim bozuldu sadece bugün bi ovulasyon testi yapıcam o kadar :) inşallah adet olmam inşallah adet olmazsın :)

Canım en azından sebebini biliyosunuz artik, ne gerekiyosa yaparsiniz, hem yanlış hatirlamiyosam kimyasal gebelik yasamistin daha önce, durumun umitsiz degil bence, esine keçiboynuzu kuru uygula istersen.

X