Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Merhaba benim de ovulasyon testimi yorumlayabilirmisiniz? 18 mayis son adet tarihim yildizli gunler ilski oldu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 85
evet tatlım allah razı olsun iyi dileklerin için.kimyasal gebelikçiler olarak bu aydan umutluyuz
xenforo-smilies-kk19.gif
kese için gün sayıyoruz. kafamda deli sorular. vajinal ultrason olsammı onun derdindeyim
İnşallah canm hayırlısıyla devam edecek bu kez :KK66: vajinal ultrasonu benm dr önermedi bazıları da öle bakıo sen bilirsn benm 5. Haftanın doldugu gün karından göründü kese ama çok sıvı aldm gitmeden önce patlayacak gibiydim :KK66: karından görünmesi için gerekliymiş

evet tatlım allah razı olsun iyi dileklerin için.kimyasal gebelikçiler olarak bu aydan umutluyuz
xenforo-smilies-kk19.gif
kese için gün sayıyoruz. kafamda deli sorular. vajinal ultrason olsammı onun derdindeyim
İnşallah canm hayırlısıyla devam edecek bu kez :KK66: vajinal ultrasonu benm dr önermedi bazıları da öle bakıo sen bilirsn benm 5. Haftanın doldugu gün karından göründü kese ama çok sıvı aldm gitmeden önce patlayacak gibiydim :KK66: karından görünmesi için gerekliymiş

B
Canım gönülden dua ediyorum sizlere de Rabbim En kisa surede sizlere de nasip etsin Böyle üzülme Herşeyin hayırlı bir zamanı vardır biz ne kadar sabırsız olsakta en güzel zaman da yüzünü güldürür
bu arada sen kaçıncı gündesin
Bugun bat gunum canim.sabah test yaptim cikmadi.ama son aylarda takip ettigim kadariyla hep 15.gunumde oldum.yarin gorucem iste bakalim olacakmiyim olmayacakmiyim :KK43:

sağol tatlım bende öyle yapayım o zaman.biraz daha sabredeyim.çevremde çok konuşan var.bacak ağrım başladı daha doğrusu batmam.bunu söyleyince hemen dış gebelik olabilir dediler ondan stres yapıyorum

Çok teşekkürler canım Sağol sahalara geri döndüm :KK54::KK54::KK200: dermişim
canım yaşadığım kimyasallardan sonra moralim çok bozuldu Bu arada araştırma yaptım biraz ve genetik olarak kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim Çok şükür şu anda yeniden hamileyim her gün göbekten iğne yemeye başladım doğuma kadar kullanacakmışım Perşembe günü saat 16.00 da randevum var kese için İnşallah bu sefer yüzüm güler Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
T Tugbas24 ile ayni kaderi yaşıyoruz ve aramızda bir gün var
İnşallah en kısa zamanda sizden de güzel haberler alırız :KK39: bu arada sen neler yaptın var mı gelişme
Çok sevindim canım senin adına ya inşallah bu kez herşey yolunda hidecek ve sağlıkla bebeğini kucagına alacaksın :KK66: bizde 7. Haftadaız bebişle şükür keseyi gördük çarşamba kalp atısı için gidicez inşallah hayırlısıyla onu duymak da nasip olur :KK66:

sağol tatlım bende öyle yapayım o zaman.biraz daha sabredeyim.çevremde çok konuşan var.bacak ağrım başladı daha doğrusu batmam.bunu söyleyince hemen dış gebelik olabilir dediler ondan stres yapıyorum
Canım sen içini ferah tut benim o kadar cok batmam oldu ki hatta kötü bişey olacak diye cok korkmustm ama şükür gördük keseyi, batmalar normal yani şimdiden kötü düşünme hakkınızda hayırlısı canm:KK66:

Ya kızlar benim kasıklarımda acaip ağrı ve batmalar var yumurtalıklarımda hareketler var hissediyorum önümüzdeki Cuma günü beklenen ovulasyon tarihim daha 5 gün var neredeyse bu kadar erken yumurtlama sancım olmazdı doktorda geçen Cuma gittiğimde daha büyümüş yumurta görememişti 12 14 16 18 ilişki olsun demişti bugün benim 10. gün ovu testimde yok ne durumdayım kontrol edeyim bu sabah çalışma oldu bizim çarşamba ya kadar çalışma düşünmüyorduk eşim sperm testine gider diye perşembe çalışma olur demiştik ama bu hafta testi ertelesek mi ya bilemedim :KK17: bu hafta verimli hafta çünkü ama bir yandan da eşim doktora giderse kafam çok rahat olacak gibi geliyor o_O bir yol gösterin lütfeeen

Ya kızlar benim kasıklarımda acaip ağrı ve batmalar var yumurtalıklarımda hareketler var hissediyorum önümüzdeki Cuma günü beklenen ovulasyon tarihim daha 5 gün var neredeyse bu kadar erken yumurtlama sancım olmazdı doktorda geçen Cuma gittiğimde daha büyümüş yumurta görememişti 12 14 16 18 ilişki olsun demişti bugün benim 10. gün ovu testimde yok ne durumdayım kontrol edeyim bu sabah çalışma oldu bizim çarşamba ya kadar çalışma düşünmüyorduk eşim sperm testine gider diye perşembe çalışma olur demiştik ama bu hafta testi ertelesek mi ya bilemedim :KK17: bu hafta verimli hafta çünkü ama bir yandan da eşim doktora giderse kafam çok rahat olacak gibi geliyor o_O bir yol gösterin lütfeeen
Canm bence testi erteleyin sonuç olarak bişi cıksa bile bu ay için geç o yüzden ovulasyon günlerin geçtikten sonra gitsn eşin teste belli mi olur belki tutuverir bu ay :KK66: rahat olmaya çalış canm stres cok etkilio

Test işini yumurtlama haftasından sonraya bırakın bence, çarşamba test yaptirirsa persembe icin sperm kalitesi dusmus olur, bu haftayi gün aşırı degerlendirin, yumurtlama bitince yaptirin test:KK5:

Canm bence testi erteleyin sonuç olarak bişi cıksa bile bu ay için geç o yüzden ovulasyon günlerin geçtikten sonra gitsn eşin teste belli mi olur belki tutuverir bu ay :KK66: rahat olmaya çalış canm stres cok etkilio
Sağol canım haklısın eşime de boş yere stres yaptırmayayım en iyisi bu hafta yumurta kalitesini artırıcı ilaç içiyorum doktorum pek gerek yok dedi ama içim rahat etsin diye artık :) bu ay prolaktinim yükselmiş sanırım stresten umarım yumurtlamama bir engel olmaz çarşamba günü bende ne durumdayım diye bir kontrole gideceğim haftaya da eşim gider doktora aradan çıkarırız artık onun testinide

Test işini yumurtlama haftasından sonraya bırakın bence, çarşamba test yaptirirsa persembe icin sperm kalitesi dusmus olur, bu haftayi gün aşırı degerlendirin, yumurtlama bitince yaptirin test:KK5:
Doğru söylüyorsun canım bende kafam rahat olur belki diye yollamak istemiştim ama yapacak bişey yok bu haftayı riske atamayacağım artık rastgele çalışma :) bu ay öyle dakikalarca yatmasam mı diyede düşünüyorum farkında olmadan stres yaratabilir o durumda .

Kızlar bunuda dun aksam yapmiştim bisey yok diye bakmadım bidaha simdi aklıma geldi baktım bundada hafif cizgi var ama hep saatler sonra görüyorum :KK43: buharlaşma çizgisi kesin nokta koyduğum yerde
merhaba canım. hafta sonu pek bakamadım. aynı benim yaşadığım durumu yaşamışsın. benim gebelik testlerinde de saatler sonra silik çizgi oluyodu. bu sabah yaptım negatifti attım bekletmedim. bat bugündü olmadım. bekliyorum:KK43: yarın ben de ovulasyon testi yapıcam Allah' tan ümit kesilmez inşallah ikimizin de bebişi vardır:KK15:

Sağol canım haklısın eşime de boş yere stres yaptırmayayım en iyisi bu hafta yumurta kalitesini artırıcı ilaç içiyorum doktorum pek gerek yok dedi ama içim rahat etsin diye artık :) bu ay prolaktinim yükselmiş sanırım stresten umarım yumurtlamama bir engel olmaz çarşamba günü bende ne durumdayım diye bir kontrole gideceğim haftaya da eşim gider doktora aradan çıkarırız artık onun testinide

Doğru söylüyorsun canım bende kafam rahat olur belki diye yollamak istemiştim ama yapacak bişey yok bu haftayı riske atamayacağım artık rastgele çalışma :) bu ay öyle dakikalarca yatmasam mı diyede düşünüyorum farkında olmadan stres yaratabilir o durumda .
Bemce en az yarım saat yat, ben bu ay sabah namazina kadar kalkmadim azicik da olsa sansimi artirir belki diye:p

X