Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Nasıl varmı belirtilerin senin sivilcen çıkardı çıktımı
sıvılcem bu ay erken cıktı :) 4-5 gün önce cıkmıstı. zaten cok belirtim olmazdı. ama 15 inde çatlamış olması lazım yumurtam. dr o gün ilişki önermişti ya. yani şimdiye çıkması lazım. zaten ben 13 gün geçince adet oluyorum. o değişmiyor. yarın olurum yani Hoppa

Eklentiler

• 20150527_105342.jpg
    20150527_105342.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 85
TSH 2.08 µIU/mL N(0.34 - 5.60)
Estradiol 47 pg/mL
FSH 6.38 mIU/mL N(1.09 - 22.5)
LH 8.56 mIU/mL N(1.24 - 8.6)
Prolaktin 27.74
Kızlar hormon testimin sonuçları 5. gün yaptırdım 3. gün yaptırsam fsh 6 'ın altında olurdu sanırsam ama benim morelimi bozan prolaktin sanki yüksek çıkmış :KK43: anlamıyorum ki 28 günde bir adet oluyorum yumurtladığımı bile anlıyorum yine hormonlar sandığım kadar iyi değilmiş :KK43:

bir gün bile herşeyi değiştirebilir. kırmızıları görmeden üzülmek yok.sizin için ovu testi yapcam bakalım benim bugün iki gün var mesela adete nasıl çıkacak.senin ovu bana çok koyu geldi
keşke gebelik olsa :) aslında adet olacakmış gibi bir durumumda yok. gecikicek mi acaba. henüz üşümeye başlamadım. :) 2 gun kala sıvılcem olur ve usurdum ama ıkısıde yok.belirtide yok. testte sonuc yok yok oğlu yok :KK70:

Estradiol 47 pg/mL
Prolaktin 27.74
Kızlar hormon testimin sonuçları 5. gün yaptırdım 3. gün yaptırsam fsh 6 'ın altında olurdu sanırsam ama benim morelimi bozan prolaktin sanki yüksek çıkmış :KK43: anlamıyorum ki 28 günde bir adet oluyorum yumurtladığımı bile anlıyorum yine hormonlar sandığım kadar iyi değilmiş :KK43:
prolaktin yüksek sanırım. ben de anlamıyorum ama 11 in altı mı olması lazım. canım dert etme ama o zor bır sorun degıl :KK66:

prolaktin yüksek sanırım. ben de anlamıyorum ama 11 in altı mı olması lazım. canım dert etme ama o zor bır sorun degıl :KK66:
Üst sınır 25 miş :KK43: ama 20 nin altında olması bekleniyormuş ben testi yaptırmadan önce çok strese girdim sonuçlar kötü çıkar mı diye yaa uykusuzdum gece eşimle de tartışmıştık ama bunların ne kadar etkisi olur ki en iyisi doktora gidip bir sorayım canım :KK43: ama çok üzgünüm şu an

Üst sınır 25 miş :KK43: ama 20 nin altında olması bekleniyormuş ben testi yaptırmadan önce çok strese girdim sonuçlar kötü çıkar mı diye yaa uykusuzdum gece eşimle de tartışmıştık ama bunların ne kadar etkisi olur ki en iyisi doktora gidip bir sorayım canım :KK43: ama çok üzgünüm şu an
öle mıymıs . tabı canım sor bakalım ne dıcek ? ılac verır belkı

Estradiol 47 pg/mL
Prolaktin 27.74

canım testlerı özel mı devlet hastanesinde mi yaptırdın ?

canım testlerı özel mı devlet hastanesinde mi yaptırdın ?
Devlet hastanesinde yaptırdım canım ayağım için kontrole giderken uğrayasım geldi yine doktor yarın sabah gel dedi 5. gün olmuş oldu dünde bitti hastalığım çalışmalara bile başladık :KK43: ama çok üzüldüm şu an sonuçlara , özele gidip baktırcam artık yorumlasın doktor

X