• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Arkadaslar bata 4 gunum var öglen hcg testi yaptim cikmadi 2 saat sonra czgi olustu güvenilir degil biliyorum ilk 5 10 dk yi ciddiye almayin diolar ama yinede umutlanmali miyim erken olduğu icin mi boyle oldu acaba :KK57::KK64:
Ayy bence vardir yaaa. Niye ciksinki o zaman. belki ilk damlattiginda da vardi. Ama sonra koyulasiyo ya. Sonradan gordugum cizgiler bu herhalde.hadi hayirlisi. Sabah tekrar et bakalim. Insallah vardir canimm

Çok erken yapmışsın canım test umudunu kaybetme kırmızıları görene kadar bata 7 gün kala olsa da çıkmaz zaten :KK66: inşallah gelmiştir bebeğin benim bata 9 gün var ben bile sabırsızlanmaya başladım zaman geçsin çabucak diye :KK70:
forumun birinde arkadaş ovulasyonda çift çizgi gördükten 9 gün sonra yapmış çift çıkmıştı gebelik testinde bende onu düşünerek çift çizginin üstünden 10 gün gectikten sonra yaptım ama malesef ben negatif gördüm....evet ya yaz temizliğine başlayacam yatak yorgan bi sonuc alaydık iyiydi :D

forumun birinde arkadaş ovulasyonda çift çizgi gördükten 9 gün sonra yapmış çift çıkmıştı gebelik testinde bende onu düşünerek çift çizginin üstünden 10 gün gectikten sonra yaptım ama malesef ben negatif gördüm....evet ya yaz temizliğine başlayacam yatak yorgan bi sonuc alaydık iyiydi :KK70:
Sen yine azıcık bekle belli olmaz :) herkesin bir değil ki bata 2 gün kala tekrarla testini yatak yorganlar beklesin daha :D

az önce hem ovü hem gebelik testi yaptım ikisinde de bir şey yok...kahverengi akıntı da azıcık pembeye döndü...adetim sökülseydi diyorum şimdi de...ama çoktan 22sine dr randevusu aldım. ne olcaksa olsun...baksın etsin ilaç versin..söksün kalbimi alsın :( ama artık bi şeyler olsun...bu kdr süre (20 saat) yerleşme olur mu? hoş..pedin yarısını doldurcak kdr anca ama her yerde yazdığı gibi damla damla kahve leke şeklinde değil..

az önce hem ovü hem gebelik testi yaptım ikisinde de bir şey yok...kahverengi akıntı da azıcık pembeye döndü...adetim sökülseydi diyorum şimdi de...ama çoktan 22sine dr randevusu aldım. ne olcaksa olsun...baksın etsin ilaç versin..söksün kalbimi alsın :KK43: ama artık bi şeyler olsun...bu kdr süre (20 saat) yerleşme olur mu? hoş..pedin yarısını doldurcak kdr anca ama her yerde yazdığı gibi damla damla kahve leke şeklinde değil..
Ya canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki her adet günü umutların yıkılması :( birde adet döneminin vermiş olduğu duygusal dalgalanmalar eklenince her şeyden soğuyor insan ama şöyle düşün bir kaç gün içinde yepyeni bir yumurtan oluşacak lütfen üzülme onu düşün en güzel zamanda gelecek bebeğin dediğin gibi doktora gidersin gerekirse ilaç verir şansını artırır ama umutsuzluk yok . Bu ay benimde gelirse gelmeyesice bat bende burda bunalıma girerim sende beni sakinleştri bu yazdıklarımı hatırlat olur mu :) bende direkt doktora hem de eşimi alarak ben sabırsızım daha fazla stres yapıyorum diyeceğim ne gerekiyorsa yapın yoksa stres ve sıkıntıdan psikolojimde zedelenecek .

Ya canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki her adet günü umutların yıkılması :KK43: birde adet döneminin vermiş olduğu duygusal dalgalanmalar eklenince her şeyden soğuyor insan ama şöyle düşün bir kaç gün içinde yepyeni bir yumurtan oluşacak lütfen üzülme onu düşün en güzel zamanda gelecek bebeğin dediğin gibi doktora gidersin gerekirse ilaç verir şansını artırır ama umutsuzluk yok . Bu ay benimde gelirse gelmeyesice bat bende burda bunalıma girerim sende beni sakinleştri bu yazdıklarımı hatırlat olur mu :) bende direkt doktora hem de eşimi alarak ben sabırsızım daha fazla stres yapıyorum diyeceğim ne gerekiyorsa yapın yoksa stres ve sıkıntıdan psikolojimde zedelenecek .
yamam inşallah gerek kalmaz ama seni teselli etmeme :) inşallah beraber sevinç çığlıkları atarız önce senin haberinle sonra benim....

benim eşim de asabımı bozuyor...acelem yok diyp duruyor...güya ben panikletiyorum..çok üzülüyorum

az önce hem ovü hem gebelik testi yaptım ikisinde de bir şey yok...kahverengi akıntı da azıcık pembeye döndü...adetim sökülseydi diyorum şimdi de...ama çoktan 22sine dr randevusu aldım. ne olcaksa olsun...baksın etsin ilaç versin..söksün kalbimi alsın :( ama artık bi şeyler olsun...bu kdr süre (20 saat) yerleşme olur mu? hoş..pedin yarısını doldurcak kdr anca ama her yerde yazdığı gibi damla damla kahve leke şeklinde değil..

Cnm vucut kendini gebeLige hazirliyo olabiLir ben de hamile oLmadan 2 ay once ayni durumu yasamistim Rabbim daha cok aratmadan hayirLi bi bebek nasip etsin sana cnm ve burda isteyen herkese..bir de bu gecirdigin sureci bi imtihan gibi dusun cnm o yuzden iyi dusun hazirana ins. bebisin seninLe olur

Cnm vucut kendini gebeLige hazirliyo olabiLir ben de hamile oLmadan 2 ay once ayni durumu yasamistim Rabbim daha cok aratmadan hayirLi bi bebek nasip etsin sana cnm ve burda isteyen herkese..bir de bu gecirdigin sureci bi imtihan gibi dusun cnm o yuzden iyi dusun hazirana ins. bebisin seninLe olur
amin inşallah dualarımız kabul olur :) sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah yavrunuzu....ve umarım vücudum hazırlıyordur kendini..2 aydır 2 gün erken geliyor adetim..gerçi bu ay sayılmaz hala sökülmedi :( benim de sınavım buymuş diyorum evet..

yamam inşallah gerek kalmaz ama seni teselli etmeme :) inşallah beraber sevinç çığlıkları atarız önce senin haberinle sonra benim....

benim eşim de asabımı bozuyor...acelem yok diyp duruyor...güya ben panikletiyorum..çok üzülüyorum
Ah hamile olsam nasıl çığlıklar atacağım ama :D inşallah canım az kaldı inanıyorum ben ;) peşpeşe vereceğiz güzel haberler kocaları boşver onların bizi anlaması zor bende bugün benimkine sardım acaip deodorant parfüm kullanır kendisi haberlerde okudum kısırlığa yol açıyormuş diye işten gelir gelmez korkuttum onu :D dedim sen hala yapma test sıktığın parfümün bile etkisi var . kıyamam ya masum kedi gibi bakıyor yüzüme :D bir baktım tshirtune sıkıyor artık :D seninki de öyle desin boşver senin üzüldüğünü görünce dayanamaz yola gelir bence sen moreli yüksek tut öteki aya bebek bu ay tutacak deyip başla her gün öyle düşün pozitif düşünüp pozitifleştirelim testleri

Ah hamile olsam nasıl çığlıklar atacağım ama :KK70: inşallah canım az kaldı inanıyorum ben :KK66: peşpeşe vereceğiz güzel haberler kocaları boşver onların bizi anlaması zor bende bugün benimkine sardım acaip deodorant parfüm kullanır kendisi haberlerde okudum kısırlığa yol açıyormuş diye işten gelir gelmez korkuttum onu :KK70: dedim sen hala yapma test sıktığın parfümün bile etkisi var . kıyamam ya masum kedi gibi bakıyor yüzüme :KK70: bir baktım tshirtune sıkıyor artık :KK70: seninki de öyle desin boşver senin üzüldüğünü görünce dayanamaz yola gelir bence sen moreli yüksek tut öteki aya bebek bu ay tutacak deyip başla her gün öyle düşün pozitif düşünüp pozitifleştirelim testleri
Bu ay nasıl pozitiftim...inanamazsın :) hatta kahve kanamayı lekeyi işte görünce evin içinde tur attım allaaah yerleşme kanaması oley diye (bata 3 gün vardı başka ne olacaaadı ya ) ama işte...ne tam söküldü kanama ne de azaldı...ağrı da yok ama testte de yok..ben tam bir vaka oldum....senin dediklerin de aklımda;) pozitifleşelim

Bu ay nasıl pozitiftim...inanamazsın :) hatta kahve kanamayı lekeyi işte görünce evin içinde tur attım allaaah yerleşme kanaması oley diye (bata 3 gün vardı başka ne olacaaadı ya ) ama işte...ne tam söküldü kanama ne de azaldı...ağrı da yok ama testte de yok..ben tam bir vaka oldum....senin dediklerin de aklımda:KK66: pozitifleşelim
Ya belkide öyledir tam sökülmeden umut gitmesin yarında böyle devam ederse kan testi yaptırırsın canım ovulasyon testinden sonra kaç gün geçti ki ?

Ya belkide öyledir tam sökülmeden umut gitmesin yarında böyle devam ederse kan testi yaptırırsın canım ovulasyon testinden sonra kaç gün geçti ki ?
bugün sat sonrası 27. gün..ovülasyon sonrası 11. gün....dün başladı..eşim evde yok..atlayıp gitsem mi hastaneye kan vermeye...yaa çok gaza geliyorum..ama yerleşme kanaması ise hemen kanda çıkar mı ki

Ben geldimmm :) yumurtam soldaymis 20 mm olmus. Salinmaya baslamis, Bu gece ya da yarin sabah iliski olsun ama Sabah olsa daha iyi olur dedi .yarin aksam olmazmi dedim. Olmazmis :KK43: cok ters oldu yaa. Sabah is var ikimizinde . Saat kurup mu caliscaz :KK48: off beyim gelsinde konusalim bakalim :KK70:
Edoooş gözün aydın canım ;) Herkes demiş ama bir de ben diyeyim, bence de sabah olsun ;) Benim bebişte muhtemelen sabah olan da tuttu ;)
TE="pempepink, post: 40964727, member: 60658"]Kizlar bugun icin tekrar yaptim testi.daha catlamamis demi.sabah ve aksam olarak bugunku testler bunlar[/QUOTE]
Henüz çatlamamış ama çalışmalara devam :KK49:
Arkadaslar bata 4 gunum var öglen hcg testi yaptim cikmadi 2 saat sonra czgi olustu güvenilir degil biliyorum ilk 5 10 dk yi ciddiye almayin diolar ama yinede umutlanmali miyim erken olduğu icin mi boyle oldu acaba :KK57::KK64:
Canım sabah ilk idrarınla yap. Eğer silikte olsa çıkarsa bebiş vardır. Hayırlısı olsun inş.
Hadi hayırlısı bakalım :KK70: bizde bu ay sabah çalıştık inşallah faydası olur :)
Ohh ohh hepinizi çok çalışkan gördüm :-) Bu ay burası hamiş kaynayacak gibi :anneadayı::nazar:
az önce hem ovü hem gebelik testi yaptım ikisinde de bir şey yok...kahverengi akıntı da azıcık pembeye döndü...adetim sökülseydi diyorum şimdi de...ama çoktan 22sine dr randevusu aldım. ne olcaksa olsun...baksın etsin ilaç versin..söksün kalbimi alsın :KK43: ama artık bi şeyler olsun...bu kdr süre (20 saat) yerleşme olur mu? hoş..pedin yarısını doldurcak kdr anca ama her yerde yazdığı gibi damla damla kahve leke şeklinde değil..
Canım bende hiç lekelenme olmadı ama mutlaka okumuşsundur. Lekelenme olanlarda peçeteye silince 2-3 damla gibi geliyormuş. Geleceği zaman vardır canım benim, hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş. :KK15:

Test yapmaya devam :) koyulasma var . ama yinede tam degil. O yuzden sabah olsa daha iyi olur dedi herhalde. Gece mi pik yapcak acaba.

Eklentiler

• img1431625242230.jpg
    img1431625242230.jpg
    365,6 KB · Görüntüleme: 232
bugün sat sonrası 27. gün..ovülasyon sonrası 11. gün....dün başladı..eşim evde yok..atlayıp gitsem mi hastaneye kan vermeye...yaa çok gaza geliyorum..ama yerleşme kanaması ise hemen kanda çıkar mı ki
11. gün adet kanaması olmaz ki beni de o şüphelendirdi şimdi emin misin o gün ovu olduğuna canım bence yarın sabahı bekle gelmezse sabaha kadar kan testi yaptır gelirse de nasip hayırlısı ve sağlıkla gelsin ;) 28 güncük daha beklersin bir dahaki ay gelir inşallah :)

evet bence de bekleyeyim :KK43:(( ve evet peçeteye vs gelcek kdr az olması lazımmış...ama işte umut...bizi en iyi biz anlarız..beni anlıyorsunuz değil mi :KK43: kısmet...
Anlamazmıyız canım benim. Şimdi gittiğinde test sonucu seni daha çok üzebilir. O yüzden sabahı bekle diyorum. Eğer devamı gelmezse evet güzel bir ihtimal olacak. Ama gelirse de sakın sıkma canını. Önümüzdeki ay sana gelecek inş. bebişin.

Back