• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Arkadaslar bata 4 gunum var öglen hcg testi yaptim cikmadi 2 saat sonra czgi olustu güvenilir degil biliyorum ilk 5 10 dk yi ciddiye almayin diolar ama yinede umutlanmali miyim erken olduğu icin mi boyle oldu acaba :KK57::KK64:

Canım ovulasyonuda bugun mu Yaptın ? Ikinci cizgi var Yarin sabah tekrarla bakalım ilk idrarinla inşallah çıkar yine.

Benim adete 5 gun kala yaptığımda boyle çıkmıştı kan tahlili negatifti sonra kist oluşmuş iste. İnsallah senin ki bebistir :)

Kızlar az önce bi tane ovu testi yaptım ama onda çook silik çıktı nie kii
20150514_220013.jpg

Canım ovulasyonuda bugun mu Yaptın ? Ikinci cizgi var Yarin sabah tekrarla bakalım ilk idrarinla inşallah çıkar yine.

Benim adete 5 gun kala yaptığımda boyle çıkmıştı kan tahlili negatifti sonra kist oluşmuş iste. İnsallah senin ki bebistir :)
Ay canim yanlis anlama beni sakinda kist diye diye bunu duydukca stresten yoksada kist olmustur:-) bilmiyorum canim yaa guvenemedim bende zaten ilk 5-10 dk da cikmadi zaten 2 saat sonra gordum buarada ovulasyonda bugun evet kuruyunca silindi biraz daha belirgindi basta:KK17: hayrlisi napalm bu ayda hüsraaaann:KK42:

Bence hamile olabilirsin, henüz beta hcg düşük olduğu için geç cikmistir belki, bence kan testi yaptir hemen, varsa cikar :)
Keske canim 8 aydr okadar cok hayal kirikligina ugradmki alıştım resmen..ama her defasinda ayni sekilde üzülüyorum.. canim yaa mumkunmu sence erken oldugu iicin sonradan czgi belli olabilir mi hic olumlu ornegi var mi acaba benim bu durumuno_O

Keske canim 8 aydr okadar cok hayal kirikligina ugradmki alıştım resmen..ama her defasinda ayni sekilde üzülüyorum.. canim yaa mumkunmu sence erken oldugu iicin sonradan czgi belli olabilir mi hic olumlu ornegi var mi acaba benim bu durumuno_O
Ben kk da o sekilde hamileligini öğrenen bicok kisi okudum, yani mümkün tabiki :) Bikaç saat sonra cizgi belirmis diyolardi sonra da hamile cikiyolardi :) Ama benim takildigim nokta hamilelik testinin yanindaki ovulasyon testi hamilelikte o da koyu cikiyo ya o neden silik acaba, canım inşallah güzel haberini alırız, Allahım bu mutlulugu yasamayi hepimize nasip etsin.

Canim pembepink inan cok mutlu ediyor senin yorumlarin canim yoksada nspalm kismet ama yüzüme tebessumu sagliyorsun canimmm cok tesekkur ederim :) :KK68:
Tatlım inan içime güzel seyler doğduğu icin oyle yorumları yapıyorum. inş öyledir. sabah yaptin mi cok merak ettim

Kızlar benim dün en ust dereceymis gerçekten. Çünkü bugün catladi.hadi bakalim sıra beklemekte ;)

Eklentiler

• 20150515_100117.jpg
    20150515_100117.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 80
Back