• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

kaç günde 1 adet oluyorsun ki o_O çift çizgi haftası ıkı gun arayla olsaydı dıger gunler 3 de olur herhalde :)
ya aslında her ay kendı capımda denıyorum bıseler :KK48:
30 günde bir oluyorum canım :) son 2 aydır 28de 1...erken oluyor..incirin etkisi sanırım...hala kahverengi benim akıntım..ve hiç ağrım yok....hala yerleşme mi diye şüpheleniyorum

Bende bugun itibariyle testlere Başlamış bulunmaktayım haydi Bismillah :KK49: daha Önümde coooook yol var benim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 127
Merhaba bende aranıza yeni katıldım ovuslayon testi kullanmaya başladım bu ay eşim ve ben bebek diye çıldırıyoruz bi kez kimyasal gebelik yaşadım biliyorum yıllarca deneyenler var ama daha yedi aylık evli olmama rağmen bebek sahibi olmak mucize gibi gelmeye başladı çünkü doktor sorun yok demesine ve yumurtlama günüme denk getirmeme rağmen nasıl olmaz mantığım almıyo
Sen en azından bi kez kimyasal da olsa gebe kalabilmissin, ben de evliligimin 8. ayindayim bana da hamile kalabilmem mucize gibi gelmeye başladı :( 2 test yaptirdik 2. de esimde ml de 18 milyon sperm cikti, ilkinde ml de 5.5 milyondu acaba ondan mi olmuyo :( Cok umutsuz olmaya başladım ben, bi an önce toparlanip kendime gelmem lazim :(

Merhaba bende aranıza yeni katıldım ovuslayon testi kullanmaya başladım bu ay eşim ve ben bebek diye çıldırıyoruz bi kez kimyasal gebelik yaşadım biliyorum yıllarca deneyenler var ama daha yedi aylık evli olmama rağmen bebek sahibi olmak mucize gibi gelmeye başladı çünkü doktor sorun yok demesine ve yumurtlama günüme denk getirmeme rağmen nasıl olmaz mantığım almıyo
Canım işte bu noktada devrye giren cümle sanırım "Allah'ın Takdiri" cümlesi oluyor. Hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir bebek dile, Allah gönlüne göre versin inşallah, Rabbim aratmasın

Canlar ya sabahtan beri aklıma bişey takıldı benim bu ay yumurtlama sancım olmadı ovu testi pik yaptı ertesi gün çok hafif silinme vardı ben çatlamıştır diye düşündüm ama çatlamayıp kiste dönüşme ihtimali var mıdır ya ? :( yine takacak bişey buldum bebek sahibi olmak bir mucize sanırım:(

Pik yaptığı gün böyleydi işte cumartesi günü perşembe cuma cumartesi koyu çıktı

Eklentiler

• image (1).jpg
    image (1).jpg
    157,6 KB · Görüntüleme: 138
Canlar ya sabahtan beri aklıma bişey takıldı benim bu ay yumurtlama sancım olmadı ovu testi pik yaptı ertesi gün çok hafif silinme vardı ben çatlamıştır diye düşündüm ama çatlamayıp kiste dönüşme ihtimali var mıdır ya ? :KK43: yine takacak bişey buldum bebek sahibi olmak bir mucize sanırım:KK43:
sanırım bunun ovu testiyle anlaşılması zor. benim bu ay akıntım ağrılarım 12-13. günde oldu ama teste göre 18. gün yumurtladım ve o gün ne akıntım ne de ağrım vardı.kisti ancak dr kontrolü ile öğrenebilirsin

çok geri sayfalara dönemedim ama ilk sayfaya göre hamileler var aramızda.bize belirtileri hakkında bilgi verseler.akıntıları ne zaman başladı ne renkti karın kasık ağrısı çok muydu adete yakın mide bulantısı oldu mu ve bu bulantı sabah mı yemek yedikten sonra mı gibi aydınlatırsanızsevinirim

T
Canlar ya sabahtan beri aklıma bişey takıldı benim bu ay yumurtlama sancım olmadı ovu testi pik yaptı ertesi gün çok hafif silinme vardı ben çatlamıştır diye düşündüm ama çatlamayıp kiste dönüşme ihtimali var mıdır ya ? :KK43: yine takacak bişey buldum bebek sahibi olmak bir mucize sanırım:KK43:
Tatlim takma bu kdr kafaya. msallh tez konusu gibi mesele getiriyorsun aklına :) benimde 3gun koyuydu 2ay önce. tertemizdim ;)

canım dur hemen stres yapma kötü seyler getirme aklınaa :KK20: bir hafta sonra hersey daha net belli olur biraz relax ol canım:KK76:

Ben geldimmm :) yumurtam soldaymis 20 mm olmus. Salinmaya baslamis, Bu gece ya da yarin sabah iliski olsun ama Sabah olsa daha iyi olur dedi .yarin aksam olmazmi dedim. Olmazmis :KK43: cok ters oldu yaa. Sabah is var ikimizinde . Saat kurup mu caliscaz :KK48: off beyim gelsinde konusalim bakalim :KK70:
Yapın gitsin kız bu gece :D:D

Kizlar bugun icin tekrar yaptim testi.daha catlamamis demi.sabah ve aksam olarak bugunku testler bunlar

Eklentiler

• 2015-05-14 17.49.44.png
    2015-05-14 17.49.44.png
    420,9 KB · Görüntüleme: 136
seninki benim testimden koyu. Benimki salinmaya baslamis. Bence sen bu aksam calis. Bak sana da yaradim kizzz :D testimiz bi tik oynuyo seninde yumurtani ben takip ediyorumm :))
bende 8 de tekrar test yapcam bakicam sabaha gore nasil.
Kizlar bugun icin tekrar yaptim testi.daha catlamamis demi.sabah ve aksam olarak bugunku testler bunlar

Ben geldimmm :) yumurtam soldaymis 20 mm olmus. Salinmaya baslamis, Bu gece ya da yarin sabah iliski olsun ama Sabah olsa daha iyi olur dedi .yarin aksam olmazmi dedim. Olmazmis :KK43: cok ters oldu yaa. Sabah is var ikimizinde . Saat kurup mu caliscaz :KK48: off beyim gelsinde konusalim bakalim :KK70:
Edacım hadi hayırlısı doktor sabah daha iyi olur dediyse sabah yap bence canım

Arkadaslar bata 4 gunum var öglen hcg testi yaptim cikmadi 2 saat sonra czgi olustu güvenilir degil biliyorum ilk 5 10 dk yi ciddiye almayin diolar ama yinede umutlanmali miyim erken olduğu icin mi boyle oldu acaba :KK57::KK64:

Eklentiler

• 20150514_174505.jpg
    20150514_174505.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 235
Back