• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Aynen canım bende öyle düşünüyorum annem bana hamileyken daha öğrenmeden çok fena grip olmuş ama ben gelmişim :) inşallah benimde bebeğim öyle olur dün annem diyor kızım ümitlendirmek istemem ama ilk bebekte bağışıklık düşebilir diye ben tesadüf olduğunu düşünsem de :) ama benim içimde bir umut var normalde yumurtlamadan sonra akıntı gelmezdi bende taa ki adete birkaç gün kalaya kadar ama 2 gündür hafif hafif akıntım var :) ama belirti takip etmeyeceğim bu ay bata 3 gün kala test yaparım o kadar :)
Bende oyle dusunuyorum canim halszlik hasta gbi hissetme bagsikligin dusmesinden kaynakli hadi hayrlisi :) ya o aknti bende de var bata bugunu saymiyorum 4 gun kaldi islak hissediyorum bayagi normalde kuru olurdum bide surekli uyuklama ve depresyon halim var:KK72:

Canm sarı akıntı vardı bende ama benm batm 16 17 mayıstı çatlatma iğnesi yapılınca öne gelmiş o yüzden cok takipte deildim aslnda sürpriz oldu daha var zannedıodum ben :KK66:[/QUOTE]

Ayy darsi bize hamislerin duasinkabul olurmus dua et bze canim bzde tadalim bu muthis duyguyu :KK68:

Canim nekadar cok ogretmen var :) meslekdasm
:) Çok öğretmen var kk de :KK70: ama ben hala atanamamış öğretmenim canım geçen yıl mezun oldum bu yıl özel ders filan veriyorum ve sınava hazırlanıyorum :) halsizlik bğışıklığın düşmesinden doğrudur ama benim çok çok erken bebek olduysa bile daha rahime bile yerleşmemiştir :) o yüzden belirti aramıyorum ama senin çok az kalmış inşallah akıntın hamilelik belirtisidir yarın sabah normal testle tekrarla testini istersen erken gebelik testi yanıltır çünkü :) bizi de haberdar et burda biri hamile olunca bize umut oluyor

Mrh canım nsl Sana özelden msj atmaya çalıştım ama gitmedi seninki mesajlara kapalı herhalde ya da ben yapamadım Ya benim hamiş haberini kaldır istersen Önümüze bakacağız artık

Tmm canım kaldırıyorum Hayırlısı olsun senin ıcın inşallah :) mesaj olayı nasıl Yapılıyor bilmiyorum ben

Canm sarı akıntı vardı bende ama benm batm 16 17 mayıstı çatlatma iğnesi yapılınca öne gelmiş o yüzden cok takipte deildim aslnda sürpriz oldu daha var zannedıodum ben :KK66:

Ayy darsi bize hamislerin duasinkabul olurmus dua et bze canim bzde tadalim bu muthis duyguyu :KK68:[/QUOTE]
Etmem mi canım hiç,rabbim bekleyen herkesn kucaklarını doldursun yüzünü güldürsün inşallah ;) merakla beklıorm haberlerinizi
xenforo-smilies-kk15.gif

B grubu antibiyotik içiyorum canım azıcık ayağa kaldırdı :KK43: birkaç güne iyileşmezsem giderim artık birde sabah parol içtim burnum çok akıyor silmekten yara oldu ya :KK43: yarında dersim var kafam hiç bir şey almıyor :KK43:
Canım ya :( dayan biraz inşallah bu günlerin üzerine bebişin sana sürpriz yapacak ben inanıorum ;)

Canım ya :KK43: dayan biraz inşallah bu günlerin üzerine bebişin sana sürpriz yapacak ben inanıorum :KK66:
İnşallah canımcım o kadar ihtiyacım var ki sürpriz yapmasına :) sadece bu hastalıktan değil elbet ruhende bunalmış durumdayım o gelince çok rahatlıyacakmışım gibi geliyor :) gerek kpss stresi gerek ister istemez bebek stresi yordu beni gerçekten tüm bunlara rağmen minikim gelirse sevinçten ağlarım herhalde :KK68:

Canım ya :KK43: dayan biraz inşallah bu günlerin üzerine bebişin sana sürpriz yapacak ben inanıorum :KK66:
Birde benim alerjik Rinitim var mayısta başlıyor Ağustos'a kadar ölüp ölüp diriliyorum resmen ilaçsız geçmiyor birde lanet şey bu sene tam başlamadı derken yavaş yavaş kapımı çalıyor doktor alerjik astım başlangıcı demişti . Bu yıl İstanbul'dayım fazla ot filan yok gelmez diye düşünüyordum ama :( hamile kalırsam sürekli doktor kontrolünde olacağım sanırım

herkese günaydın.. bat 16 mayıstı biliyorsunuz...dün akşam eve geldim 5-6 damla bir kahverengi lekelenme vardı akşam 10 gibi...snra hiç gelmedi banyo vs yaptım...sabah baktım bir şey yoktu...snra tuvaletimi yaparken biraz daha geldi snra peçeteye de geldi..ben dün gece ve sabah uyandığımda yerleşme diye o kdr mutluydum ki...ama sanırım adete dönüyor :( ve ağrım sızım hiç yok..normalde mahvolurdum ağrıdan..

diyeceğim o ki batı beklemek bile bir lütuf...erken gelmesi o heyecanı yaşattırmıyor bir türlü :( 2 aydır böyle..ama yine de hala acaba yerleşme diye mi aptal gibi umutlanıyorum. ne yapcam bilmiyorum kimseyle konuşamıyorum kimseye bir şey diyemiyorum

herkese günaydın.. bat 16 mayıstı biliyorsunuz...dün akşam eve geldim 5-6 damla bir kahverengi lekelenme vardı akşam 10 gibi...snra hiç gelmedi banyo vs yaptım...sabah baktım bir şey yoktu...snra tuvaletimi yaparken biraz daha geldi snra peçeteye de geldi..ben dün gece ve sabah uyandığımda yerleşme diye o kdr mutluydum ki...ama sanırım adete dönüyor :KK43: ve ağrım sızım hiç yok..normalde mahvolurdum ağrıdan..

diyeceğim o ki batı beklemek bile bir lütuf...erken gelmesi o heyecanı yaşattırmıyor bir türlü :KK43: 2 aydır böyle..ama yine de hala acaba yerleşme diye mi aptal gibi umutlanıyorum. ne yapcam bilmiyorum kimseyle konuşamıyorum kimseye bir şey diyemiyorum

günaydın canım :) boyle muallakta kalıcagına bı test yapsana 2 günün var normalde zaten bısıler cıkabılır varsa hemen umutsuzluga kapılma

günaydın canım :) boyle muallakta kalıcagına bı test yapsana 2 günün var normalde zaten bısıler cıkabılır varsa hemen umutsuzluga kapılma
akşam yerleşme kanaması zannettiğimde mutluluktan önce evde bir tur atıp sonra test yaptım..çıkmadı...yerleşmeden sonra 4-5 güne çıkarmış idrarda...ama onu bile yaşayamadım. Rabbimin hikmetinden sual olmaz. Bunu yaşamamda da vardır bir hayır...ama yok yerleşme mi yok üstüne görme mi derken ben tüp bebeğe doğru yol alıyorum..

akşam yerleşme kanaması zannettiğimde mutluluktan önce evde bir tur atıp sonra test yaptım..çıkmadı...yerleşmeden sonra 4-5 güne çıkarmış idrarda...ama onu bile yaşayamadım. Rabbimin hikmetinden sual olmaz. Bunu yaşamamda da vardır bir hayır...ama yok yerleşme mi yok üstüne görme mi derken ben tüp bebeğe doğru yol alıyorum..

canım üzülme hemen yaaa kaçıncı denemeydı ne zamandr ıstıyosunuz

5. denemeydi...ama 2.5 yıllık evliyiz..etrafta herkes hamile bebekli...sorular çoktan başladı..bir gün bir tanesine olmuyor canım bizim dicem suscaklar...sonra yine ben ağlıcam biliyorum :)

onlar hep sorarlar ben 8 aylık evlıyım kilo aldım bıraz mıllet hemen aa bebek mi var kilo almıssın bilmem ne diyolar :KK48: cok sacma ya sizene ne zman istersek o zaman yaparız şeyimizin kahyası sankı onlar sinir oluyorum ya :D

canım yumurta takıbı yaptır sen bu ay bence en garanti yöntem o testle falan kafayı yıyoruz :)

herkese günaydın.. bat 16 mayıstı biliyorsunuz...dün akşam eve geldim 5-6 damla bir kahverengi lekelenme vardı akşam 10 gibi...snra hiç gelmedi banyo vs yaptım...sabah baktım bir şey yoktu...snra tuvaletimi yaparken biraz daha geldi snra peçeteye de geldi..ben dün gece ve sabah uyandığımda yerleşme diye o kdr mutluydum ki...ama sanırım adete dönüyor :KK43: ve ağrım sızım hiç yok..normalde mahvolurdum ağrıdan..

diyeceğim o ki batı beklemek bile bir lütuf...erken gelmesi o heyecanı yaşattırmıyor bir türlü :KK43: 2 aydır böyle..ama yine de hala acaba yerleşme diye mi aptal gibi umutlanıyorum. ne yapcam bilmiyorum kimseyle konuşamıyorum kimseye bir şey diyemiyorum
benımde hep hesapladıgımdan 1-2 gun erken gelır :( hıc acaba mı dıyemem yani.
takıp et bakalım.

onlar hep sorarlar ben 8 aylık evlıyım kilo aldım bıraz mıllet hemen aa bebek mi var kilo almıssın bilmem ne diyolar :KK48: cok sacma ya sizene ne zman istersek o zaman yaparız şeyimizin kahyası sankı onlar sinir oluyorum ya :KK70:

canım yumurta takıbı yaptır sen bu ay bence en garanti yöntem o testle falan kafayı yıyoruz :)
evet bu ay ben de öyle düşünüyorum. Rabbim aratmasın ama üzülüyorum kaza ile ya da ilk denemede vs hamile kalanları gördükçe :( içimdeki bu üzüntü geçsin istiyorum

Back