- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #5.341
3 aydır canım. benimde değişiyo valla. bu ay incir filan yemıstım o yuzden erken oldu sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde erken geliş incirden demekki bak kız benimde erken oldu hemde anormal bi şekilde oldu. çok ağrı yaptı bu ay3 aydır canım. benimde değişiyo valla. bu ay incir filan yemıstım o yuzden erken oldu sanırım.
canım biraz takmamaya çalış.valla ne kadar doğru bilmiyorum.annem gelmeyen adetin olursa at bi aspirin derdi. hakikaten hemen adet gelirdi.kanı sulandırdığı için galiba. yumurtlamanı biliyrsundur. üzerinden çok geçtiyse adetinin gelmemesi stres olabilirGünaydın canlar ben bu sabah son kez tekrar gebelik testi yaptım ama yine tek çizgi göğüslerim acıyo şistiler kasıklarım yumurtlama olduğu günden beri ağrıyo nie gelmiyo bu adet yaa Eki Görüntüle 1517276
bu ay da yıcem ama. 1 er tane yıyım barı :) gecen ay 2 3 tane yemıstım. adet bıtımı baslamıstım ama. 5 gune demekkı gelıstı.benimde erken geliş incirden demekki bak kız benimde erken oldu hemde anormal bi şekilde oldu. çok ağrı yaptı bu ay
ya gıtsene dr a kıst mıst olmasın yıne. gıttın mı ya da dun pek gırememıstım okuyamadım geneli ?Günaydın canlar ben bu sabah son kez tekrar gebelik testi yaptım ama yine tek çizgi göğüslerim acıyo şistiler kasıklarım yumurtlama olduğu günden beri ağrıyo nie gelmiyo bu adet yaa Eki Görüntüle 1517276
hadi yaa ben kacirdim mi şimdi ovulasyonu yaaIki saat degil 4 saat icmesen iyi olur.2saat pek tutmuyo.ben kahvaltida cayimi filan icerek su ihtiyacimi sustutduktan sonra kitap filan okuyorum tv izliyorum öğle yemegime kadar suyu unutuyorum saat 1 gibi test yapıyorum.
hadi yaa ben kacirdim mi şimdi ovulasyonu yaa [/QUOTE
canım aslında test bahane yaa. günaşırı ilişkide tutuyor genelde. ama belli de olmaz.benimkisi 18.gün çizf çizgi olmuştu.belkide seninde zamanın vardır.
valla ben hergün 3 tane yiyorum. hem şeker krizimi durduruyobu ay da yıcem ama. 1 er tane yıyım barı :) gecen ay 2 3 tane yemıstım. adet bıtımı baslamıstım ama. 5 gune demekkı gelıstı.
tatlım istersen aspirinden çekiniyorsan ada çayı yada aslan pençesi de içebilirsin.hem bu iki çay rahme iyi geliyor. maydanoz suyu da iyi geli.maydanozun söktürücü etkisi vardır. ama hamilelikten süpheleniyorsan maydanoz ve ada çayı içme.tercih senin
Canım 4 sa idrar tutup en az 2 sa sivi almaman lazim, böyle yapmadan once ben de yakalayamamistim koyu cizgiyi, eger bunlara cok dikkat etmediysen 15. gun yumurtlama gunun gibi görünüyo, diger gunlere gore daha koyu, hakkında hayırlısı olsun, inşallah kavusuruz bebeklerimize.hadi yaa ben kacirdim mi şimdi ovulasyonu yaa
Ay dur bende soyliim :) benimkisi de 1 haziran bende eklenmek istiyorum.bu ydan yana cok umudum varprensinin_prensesi yeni bat tarihimi yazarmısın canım 5 haziran
Amin canm insallah..az once dedigin gbi yaptim sabah 8 bucukta kahvaltidan sonra bse yiyip icmedim test yaptim 1 de silik cikmis galiba ayin 15 i yumurtlama gunum beklicem bakalm..senin bat nezamanCanım 4 sa idrar tutup en az 2 sa sivi almaman lazim, böyle yapmadan once ben de yakalayamamistim koyu cizgiyi, eger bunlara cok dikkat etmediysen 15. gun yumurtlama gunun gibi görünüyo, diger gunlere gore daha koyu, hakkında hayırlısı olsun, inşallah kavusuruz bebeklerimize.
Benim bat 14 mayıs, nereye ekleniyo liste falan mı var, beni de ekleyin :)Amin canm insallah..az once dedigin gbi yaptim sabah 8 bucukta kahvaltidan sonra bse yiyip icmedim test yaptim 1 de silik cikmis galiba ayin 15 i yumurtlama gunum beklicem bakalm..senin bat nezaman