• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ben hala olmadım kızlar ağrım var olucak gibiyim ama gelen giden yok 10.gunum cuma gunu kan tahlili yaptircam yine . Durumun gidişâtına göre sokturucuyu icerim artık

Merhaba kizlar. 6 gundur ovulasyon testi yapiyorum 6 gundur ikinci cizgi hep silik. Ama 1 saat once seffaf uzayan akintim geldi baya baya. Ama cizgi silik. Ne zaman iliski olmali şimdi. 13. gunumdeyim buarada

Merhaba kizlar. 6 gundur ovulasyon testi yapiyorum 6 gundur ikinci cizgi hep silik. Ama 1 saat once seffaf uzayan akintim geldi baya baya. Ama cizgi silik. Ne zaman iliski olmali şimdi. 13. gunumdeyim buarada
tatlım o uzayan akıntın varsa 2 güne yumurtlama günün gelecek demektir. bak gör iki gün sonra filan o silikler kopkoyu olcek ;)

Canım benimm hayırlısı olsun. Geç yumurtlama olmuşsun demekki. Bugünden 14 gün geriye git o zaman yumurtlama tarihin muhtemelen. Önümüzdeki ay bu şekilde de hesaplarsın canım
Sağlık olsun napalım canım o zaman benim 2 tane yumurtam vardı 1 incisi f
doktorun dediği gün çatladı ikinciside daha sonra herhalde ondanmı böyle oldu dersin

Canım hıdrellez ya bugün akşam bi gül ağaçının dibine gidiyosun ne dileğin olursa onu çiziyosun canım
tatlılarım boşverin bunları. Allah diyorki bana dua etmek isterseniz ben sizin şakak kemiklerinizden daha yakınım.benimle araya birşey sokmayın diyor. Biz direk dua edelim. hatta şu daha güzel. bi dua saati belirleyelim bu topikte kızlar için. o saatte herkes birbiri için bebek duası yapsın. çünkü kişi başkası için yaptığı dualar çakışırsa kabul olma olasılığı daha yüksektir ;)

tatlılarım boşverin bunları. Allah diyorki bana dua etmek isterseniz ben sizin şakak kemiklerinizden daha yakınım.benimle araya birşey sokmayın diyor. Biz direk dua edelim. hatta şu daha güzel. bi dua saati belirleyelim bu topikte kızlar için. o saatte herkes birbiri için bebek duası yapsın. çünkü kişi başkası için yaptığı dualar çakışırsa kabul olma olasılığı daha yüksektir :KK66:
Canım zaten Allahtan başka isteyeceğimiz başka kimsemiz yok herşey Rabbimden bu sadece öyle her hıdrellezde biz yaparız gelenek olmuş artık

Canım zaten Allahtan başka isteyeceğimiz başka kimsemiz yok herşey Rabbimden bu sadece öyle her hıdrellezde biz yaparız gelenek olmuş artık
oyle tabi gelenektir.annemde çok yapmış zamanında.ama işte ben din alanında akademi yaptığım için biraz daha dikkat etmeye ve uyarmaya çalışıyorum:KK54:

Kızlar 13.gün yumurtam 16mm idi. Dr 15.gün çatlamasını umuyorum dedi.14.gün koyuydu testim 13 14 15 günler ilişki oldu. hangi gün ilişki olması gerektiği konusunda herkes bişey diyo. Ovulasyonla hamile kalanlar hangi gün ilişki oldu?

Back