• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canımm geçmiş olsun senin sağlıgın yerinde olsun iyi olda bebeiş önümüzdeki ayda olur ama önce sağlık
Saol canm öyle diorm artk ama üzülüo insan :( bi de hastalıgn verdiği bi duygusallık var ya daha cok üzülüorm o yüzden sanrm ilaç ve iğne kullandm ya dr onlarda bosa oldu artk bu ay dedi zor tuttm dr karsısnda kendimi :(

Kızlar nasılsınızz? Bu ay da olmadı galiba benim adet belirtilerim başladı. Çok tanıdık bi akıntı var adetin hemen öncesi olan:) prenses gbcc hala regl gelmemis günleriniz baya gecmis insallah sonu bebis olur:)

Kızlar nasılsınızz? Bu ay da olmadı galiba benim adet belirtilerim başladı. Çok tanıdık bi akıntı var adetin hemen öncesi olan:) prenses gbcc hala regl gelmemis günleriniz baya gecmis insallah sonu bebis olur:)
Yok canım valla ben artık adeti bekliyorum bu ay siz önümüzdeki ayda biz veririz güzel haberleri

Kızlar doktor dan geliyorum çok güzel yumurtan hazır dedi bu gece ve gün aşırı ilişki olsun dedi....ovulasyon testi de yaptım atım resmini fikir olur belki WP_20150504_002.jpg

4 mayis 23.gun.jpg

Kizlar bugun yaptim 23.gunum...adetime 8 gun var...hala yumurtluyomuyum anlamadimbi kac gun silikti tekrar bu durumda pko var bende acaba yumurtladimmi anlayamadim yardimci olurmusunuz?

Back